reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
reklama
wróciłam z zakupów ze spodniami i zamarźnietym katarem w nosie ... brrrrr jak zimno sie zrobiło

Gabi ... moją psiapsióla miala podobny problem z nerka , dzidzia przygniatała nerkę głowka ( była ułożona w poprzek brzuszka) i Kaśka miała ciągle problemy z moczem , bo nie mógł swobodnie spływac do pęcherza ...
miała mnustwo baktrii, i aż zwijała sie z bólu jak siusiała .... lekarze- gin po konsultacji z urologiem ... załozyli jej " rurkę " miedzy nerka a pęcherzem.. dostała antybiotyki i mocz był w porządku .......bo dzieki tej cieniutkiej rureczce spływał swobodnie ................

Ozkane dziekuje ... dzisiaj lepiej ...... mam nadzieje ze i Ty masz sie dobrze .....

Aga i jak tak naleśniki ....z dżemem pychotka ...... mniam mniam ....

a ja zaraz robie sałatke z owoców , kupiłam melona Galia , banany , jabłka , kiwi i jednego ananasa , juz rozpuściłam truskawkową galaretkę i zaraz bedzie sałatka gotowa.... duża porcja witamin i minerałów.. :-)

Do góry