reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Właśnie tak mam z tą nerką:baffled:
AgnieszkaAJ,co tam? Jesteś,a nie piszesz:zawstydzona/y:
Pixela też się jakoś nie odzywa.
Słodziutka to chyba kompa nie ma.
A reszta???

reklama
Aga ja miałam cały czas duzo śluzu ... podczas pierwszej i drugiej ciąży...... i było ok

jak ci sie zrobi taki zsiadły serek , no to wtedy jest problem ... ( sorki za opisy)
u mnie tak pojawiły sie drożdzaki ... ale jak jest "płynny" i nic Cie nie piecze i swędzi .. to jest dobrze ... z reszta po jutrze bedzierz u lekarza to na wszelki wypadek zapytaj ..:-)

Witajcie.........
Gabi...tak jakoś absolutnie nie mam weny do pisania,zreszta u mnie nic ciekawego sie nie dzieje...jestem z Wami i po cichutku podczytuję.....zyczę Ci/Wam dużo zdrówka.....suwaczek mknie...jeszcze trochę Gabi i będziesz tuliła swoje Malenstwo w ramionach,wszystko bedzie dobrze,trzeba w to wierzyć....trzymam mocno kciuki.....zresztą za Wszystkie Dziewczynki...
Selenko.....dużo zdrówka i optymizmu....
Edytko.....;-)
Szafirek....o ile się nie mylę to mieliście rocznicę slubu...wszystkiego najlepszego,spełnienia marzen....
Sonita...Twoja postawa mi się bardzo podoba....tak trzymaj,tule Cię mocno
Mała....gdzieś Ty znowu się schowała....?
Niusia...trzymaj się kochana.....
Also....kochana,mam nadzieję,że wszystko pomyślnie się skończy,modlę się za Twoją mamę.....
Syluś...cieszę się,że lepiej się czujesz.....
Cyniczna....gdzie jesteś?
Marlenko....kochana tulę Cię bardzo mocno...czekamy na Ciebie!
Wróbelek....zdrówka i dużo sił...nie przemęczaj sie przy tym remoncie....
Mirka...przykro mi z powodu Twojej koleżanki....nie wiem co napisać....
Aga Ir,Allaa,Also,Agi,Ona,Ola,Dilajla,Sasetka,Pyzunia,Pixelka,Guska,Anesto,
Jezyk,Dlaczegotak,PostPtaszyna,Alicja,Alutka,Kasiek,Karola,Kinguś,Beti,
Enka,Wonka,Doka,Carri....i wszystkie niewymienione...(wybaczcie mi skleroze)...
pozdrawiam ciepło i serdecznie......

może co ciekawego w telewizji ????? i wszystkie leżą plackiem .. przed ekranem ...

ja tez za chwile bede sie zmywac ... bo goście jadą ... ehhh nie wiem po co , ale jest to kolega mojego m i nie wypada abym "znikła" ehhhh Agus lece łączem do Ciebie ... dawno mnie wIrlandii nie było ;-)

reklama
Do góry