reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

uff a ja myslałam,ze my jacys nienormalni jestesmy bo tez czasami mu podjemy haha
tyle,ze ja gotuje tak jak dla czlowieka

reklama
ale kiedys przyszli do nas znajomi,kreca sie po kuchni a w garnku byly zoladki z kasza i warzywami dla psiny i wiecie co,opendzlowali pol garnka haha

nasz psiak to byl taki lord ze byle czego nie jadl:sorry2:i tak jak mowisz Olu bardziej jak dla ludzi a chyba nawet lepiej bo to byl pies wystawowy wiec wszystko bylo tak jak sie w ksiazkach pisze:happy::happy::happy:

a pamietam ze coreczka mojej kuzynki uwielbiala wyjadac takie suche pedigri
z miski,musielismy jej bardzo pilniwac bo jak sie podejrzanie cicho robilo to juz bylo wiadomo ze psu wyjada:rofl2::-D

Mój znajomy Chappi zajadał, takie z puszki, w galaretce i nachwalić sie nie mógł:-)
Witam Dziewczynki, dużo zdrówka wszystkim życzę i zmykam kontynuować moją misję. Zajęłam się tropieniem toksyn w kosmetykach.
Dopóki żyłam w błogiej nieświadomości to nawet się nad tym głębiej nie zastanawiałam, ale teraz z każdym dniem ogarnia mnie większe przerażenie i złość, że tak nas trują z każdej strony.
Moja czarna lista zapełnia się w zastraszającym tempie, łazienka świeci pustkami, bo pozbyłam się większości kosmetyków:crazy:

Katrin ten watek z porodem na wesolo jest the best:-D:-D:-D

dziewczynki jak bedziecie sie chcialy rozweselic to poczytajcie,naprawde warto:rofl2::tak:
ja tu mam taki ubaw,ze az moj prztszedl sprawdzic czy mi sie nie pogorszylo bo sie do kompa ciesze:rofl2::happy::happy:

reklama
Do góry