reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wonka ... jak przeczytałam o pomyłce dezodorantu z brokatem ... padałam ....
ale gin musiał miec widoki ..... brokatowa pipke ... jak w karnawale .... ha ha ha ha :-)

reklama
Witajcie dziewczynki:-) ja tylko na chwilkę bo czeka mnie sterta naczyń do zmywania :eek:

hej kobitki
u mnie juz o niebo lepiej,
ale musze wam obwiescic ze moja fasolka postanowila mocno dac znac o swoim istnieniu, tak na wszelki wypadekjakbym miala jakies wątpliwości!!!:baffled:
rano było pierwszy wielki PAWIK!
:-):-)

Wiecie co, pisałam Wam, że moja koleżanka zmarła, to już 10 dni jak nie zyje, ale bardzo często mi się śni, modlę się za Nią, bo wiem że Ona napewno tego potrzebuje
Modlitwa na pewno się przyda.

Dzień dobry kobitki!
;-)Czy to badanie histopatologiczne wyjaśni coś, pomoże?
Mi nic nie wyjaśniło i moja ginka mówiła, że prawie nigdy nie wyjaśnia.

Gabi ja na nerkach się nie znam ale trzymam kciuki żeby się ta jedna do roboty wzięła.

Witajcie.........
.tak jakoś absolutnie nie mam weny do pisania,zreszta u mnie nic ciekawego sie nie dzieje...jestem z Wami i po cichutku podczytuję....
Kiedy na dłużej wpadniesz??? Buziaczki

Słodziutka gdzie jesteś? Odezwij się do Nas.

czesc dziewczynki....
Aga ty juz 10:-) tak sie ciesz
Gabi prawie 28:-)
ale sie ciesze!!!
za wszystkie dziewczynki mocno trzymam kciukaski i pozdrawiam ja wrocilam do pracy juz..pozdrawiam wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć kobietki
aby nie było że jestem be to poczytywałam w pracy ale nie chciałam deprawować nowej koleżanki:baffled:..... narazie jest nieświadoma dostępu do internetu i niech sama się połapie.....

jutro tez praca więc nie piszcie za dużo bo mam problem z nadrabianiem.....

brzuchatki pogłaskać brzusia a reszta do staranek!!!!!!!

CZESC
Byłam dziś u dermatologa z moją wysypką i dostałam jakąś maśc i leki. I o dziwo zarejestrowałam się o 7.40 a o 9 byłam w domu, to jakiś cud! Niby to alergia ale nic więcej się nie dowiedziałam. Nie wiem czy czegoś mam może nie używac, czy co...
Wszyscy dziś naleśniki a u mnie mężulek zrobił spagetti ale superowe!

reklama
Sasetka napisz coś ciekawego o tych kosmetykach. Co jest złe, co ma te toksyny itd.

Może ktoś się zna na uczuleniach? Mam wysypke swędzącą, takie plamy czerwone. Może coś powinnam przestac używac lub jesc?

Do góry