reklama
kinguś
Nie poddam się
Witajcie dziewczynki:-) ja tylko na chwilkę bo czeka mnie sterta naczyń do zmywania
Gabi ja na nerkach się nie znam ale trzymam kciuki żeby się ta jedna do roboty wzięła.
Słodziutka gdzie jesteś? Odezwij się do Nas.
:-):-)hej kobitki
u mnie juz o niebo lepiej,
ale musze wam obwiescic ze moja fasolka postanowila mocno dac znac o swoim istnieniu, tak na wszelki wypadekjakbym miala jakies wątpliwości!!!
rano było pierwszy wielki PAWIK!
Modlitwa na pewno się przyda.Wiecie co, pisałam Wam, że moja koleżanka zmarła, to już 10 dni jak nie zyje, ale bardzo często mi się śni, modlę się za Nią, bo wiem że Ona napewno tego potrzebuje
Mi nic nie wyjaśniło i moja ginka mówiła, że prawie nigdy nie wyjaśnia.Dzień dobry kobitki!
;-)Czy to badanie histopatologiczne wyjaśni coś, pomoże?
Gabi ja na nerkach się nie znam ale trzymam kciuki żeby się ta jedna do roboty wzięła.
Kiedy na dłużej wpadniesz??? BuziaczkiWitajcie.........
.tak jakoś absolutnie nie mam weny do pisania,zreszta u mnie nic ciekawego sie nie dzieje...jestem z Wami i po cichutku podczytuję....
Słodziutka gdzie jesteś? Odezwij się do Nas.
kinguś
Nie poddam się
Buziaki ja też uciekam ;-)
Ilona1985
Fanka BB :)
czesc dziewczynki....
Aga ty juz 10:-) tak sie ciesz
Gabi prawie 28:-)
ale sie ciesze!!!
za wszystkie dziewczynki mocno trzymam kciukaski i pozdrawiam ja wrocilam do pracy juz..pozdrawiam wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga ty juz 10:-) tak sie ciesz
Gabi prawie 28:-)
ale sie ciesze!!!
za wszystkie dziewczynki mocno trzymam kciukaski i pozdrawiam ja wrocilam do pracy juz..pozdrawiam wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cześć kobietki
aby nie było że jestem be to poczytywałam w pracy ale nie chciałam deprawować nowej koleżanki..... narazie jest nieświadoma dostępu do internetu i niech sama się połapie.....
jutro tez praca więc nie piszcie za dużo bo mam problem z nadrabianiem.....
brzuchatki pogłaskać brzusia a reszta do staranek!!!!!!!
aby nie było że jestem be to poczytywałam w pracy ale nie chciałam deprawować nowej koleżanki..... narazie jest nieświadoma dostępu do internetu i niech sama się połapie.....
jutro tez praca więc nie piszcie za dużo bo mam problem z nadrabianiem.....
brzuchatki pogłaskać brzusia a reszta do staranek!!!!!!!
enka1
Fanka BB :)
CZESC
Byłam dziś u dermatologa z moją wysypką i dostałam jakąś maśc i leki. I o dziwo zarejestrowałam się o 7.40 a o 9 byłam w domu, to jakiś cud! Niby to alergia ale nic więcej się nie dowiedziałam. Nie wiem czy czegoś mam może nie używac, czy co...
Wszyscy dziś naleśniki a u mnie mężulek zrobił spagetti ale superowe!
Byłam dziś u dermatologa z moją wysypką i dostałam jakąś maśc i leki. I o dziwo zarejestrowałam się o 7.40 a o 9 byłam w domu, to jakiś cud! Niby to alergia ale nic więcej się nie dowiedziałam. Nie wiem czy czegoś mam może nie używac, czy co...
Wszyscy dziś naleśniki a u mnie mężulek zrobił spagetti ale superowe!
reklama