reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak Sonita,wymyłam się bez wycierania,dotykania i środkowy strumień.Ech,kilka dni temu były dobre.Martwi mnie,bo ta nerka poszerzona:-( Postaram się nie nakręcać,tylko jutro powtórzyć.

reklama
Ciężka sprawa z tymi badaniami moczu, odczyn ph może nawet być zależny od wody, którą się podmywasz.

A nawet jeśli coś z nerkami, to ważne że szybko cokolwiek wykrywasz, więc na pewno będzie ok.

Nie mam żadnych objawów.Tylko na usg wyszło,Ukm prawej nerki 1 stopnia.Gin mi kazał,leżeć tylko na lewym boku,żeby nie przygniatać,badanie moczu co kilka dni i pić maks. pół szklanki na raz.Tylko ja zawsze bardzo dużo piłam,niemal non stop.Nigdy problemów z wynikami nie miałam.a teraz jak wypije pół szklanki i mam czekać aż "przeleci" to umieram z pragnienia.Może to wszystko przez to,że jak dla mnie za mało płynów?W ciąży z M tez miałam poszerzona ta nerkę,ale nie pamiętam,żebym płyny ograniczała.Robiłam badania co kilka dni i wsio ok do porodu było.Ratuuunku.
Aga,Ty się na nerkach znasz.Pociesz mnie,bo przecież jeśli będzie źle,to się nawet ciążę rozwiązuje....

gabi ja na twoim miejscu skoro nie masz zadnych objawow zapalenia pilabym wiecej....pij jak zawsze i nie ograniczaj za kilka dni zrob badanie i zobaczysz....
ja mam problem z prawa nerka i ona nie dziala tak jak trzeba....czasem bardzo duzo pije a nie wydalam.....ale jak widze tylko ze cos mnie juz zaczyna lapac( ide do ubikacji i zrobie tylko troszke sisusiu) to pije duuuzo wiecej......
kwasny odczyn bedziesz miec bo ograniczasz plyny...pij wiecej zobaczuysz....jak bedzie poprawa to bedziesz wiedziec co zrobic jak nie to juz lekarz bedzie musial zdecydowac cos

Gabi no co Ty,zeby rozwiazać ciaże to musi byc naprawde bardzo xle,a tak dostaniesz napewno jakieś zalecenia i doleżysz do rozwiązania,nie mysl o najgorszym kochana

reklama
Do góry