reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

martwi mnie tylko to ze w tak wczesnej ciazy, w poprzedniej tez mialam przeziębienia ale bez gorączki..
ile moge wziąs apapu bo dzis juz wzielam dwa i zastanawiam sie czy moge jeszcze jeden w nocy? rano lece do lekarza

reklama
Dziewczynki, Julcia to śliczne imię! My nie rozważaliśmy tego imienia, bo moja mała siostrzyczka tak ma na imię i jest wspaniała. I muszę się też Wam pochwalić, że dzisiaj miała pierwsze dyktando (ona jest w pierwszej klasie podstawówki) i tylko 3 osoby w klasie dostały całe piątki w tym nasza Julusia!

Selenka, gratuluję takiej mądrej córki!!! Taka średnia w liceum to super!

Syluś, trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze.

hej syla.....no dolegliwosci sa...mdli mnie caly dzien....a po poludniu wymioty ech.....a myslslam ze mi bedzie przechodzic....
na sierpniowkach juz kolejna dziewczyna traci ciaze:(:(:( zaprosilam ja do nas.....moze przyjdzie

mój mąz jak jutro wróci po tygodniowej nieobecnosci to chyba padnie na smym wejsciu,w chalupie takie pobojowisko a do tego śmierdzi syopem z cebuli i czosnkiem....
do zlewu to tylko dorzucam naczyn..

reklama
ojej, no tak na wrzesnówkach nas przybywa, a pewnie nie jedna sie pozegna:-( jakie to przykre:-(
tak bardzo bym chciala zeby nam sie udało....

Do góry