reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ech ja tez sylwia......bardzo bym chciala.....
jestem spokojna.....nie denerwuje sie i nie mysle bez przerwy o ciazy....czasem nawet zapominam ze wogole jestem w ciazy hehehhe....i chyba to dobrze....

reklama
a ja odwrotnie ciągle o tym ysle, chore wiem, nie potrafie nabrac dystansu:-( boje sie cholernie!!
nic. ide dalej lezec bo nie moge za długo usiedziec a nie lubie z laptopem w wyrze..
jutro wraca maz to sie mną zajmie..hehe
a raczej tym balaganem co na okolo mnie...

papatki

hej hej:-)widze Aga,ze Ty dzielnie na stanowisku:-)
ja mam jutro egzamin z matmy na studiach i zobaczymy co będzie
Syla zmykaj do łózka i grzej się:)

ja zmykam z mezem i pieskiem zaraz na spacerek,nie mogłam sie wymigać,przycisnęli mnie do muru,ze proszą, zeby z nimi isc a mi sie nie chce bo zimno...:-)brrr

reklama
dzwoniłam dzisiaj do laboratorium i powiedzieli,że nie mam ani chlamydii ani Mycoplazmy i nie wiem juz czy to dobrze bo ja bym wolała juz chyba miec cos i wiedziec od czego te straty a tak dalej w lesie kurde

Do góry