reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi najważniejsze że jeszcze cosik z szyjki zostało:tak: ale leżenie na jednym boku???? cóż współczuje i trzymam kciuki bo już dużo nie zostało.....

Dilajla fajnie że wszystko u twojego malutkiego faceta w porządku.... pogłaskaj brzusio od cioteczek....

Allaa oj jakże ja nie lubię zmywać naczyń!!!! ale abym miała zmywarkę potrzebuję od razu nowych mebelków w kuchni i oczywiście remontu:-(.... narazie łazienka jest w kolejce....

Selenko ambitna twoja córa.... ale naprawdę musisz być z niej dumna.....

Sasetko u nas z opieką medyczną też różnie bywa ale chyba dostęp do badań jest łatwiejszy a nawet ceny prywatnych nie są wysokie...

reklama
Dilajla,,,,,, gratuluję chłopaka,,, ja tez cos czuję,że bedzie drugi,,,,,,,,,a tak chciałam zawsze JULCIE,,,:-D:-D:-Dcóż,,,, będzie Ksawery,, byle zdrowe...

IGNAŚ,, ładne imie,, moja koleżanka ma Ignasia,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D

Selenko,,, widzę,,,że te samo imię CI się widzi co mi,,,,, JULCIA,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D:-D u mnie mojemu M się bardzo podoba,,,,, bo chłopak były negocjacje,,,,ale ustalone.,,,,, JULKA albo Ksawery....

Witaj SASETKO,,, przykro mi że w takich okolicznościach,,,ale zostań z nami,,,,, to pomaga,,,,,, jak ja dołączyłam to dwie dziewczynki właśnie cieszyły się teścikami,,,,,,,MIRUŚ i MORDOKLEJKa,, teraz sa prawie przy finiszu,,,,,,,,,i wszystko ok,,,, a ile fasolek za nimi,,,, zobaczysz wszystko się ułoży,,,:-D:-D:-D

Gabi,,,,, cieszę się że jednak możesz zostać w domku,,,:-D:-D:-D:-D z netka tez miałam problem,, mały mi sie połozył na nerce i zrobił mi sie zastój w nerce + kolka nerkowa,,, koszmar,,,, ale ty dzielna kobitka i dla takiej córy dasz r:-Dde.......:-D:-D

Szafirek jak tam Kacperek w przedszkolu,,, lubi chodzić???? nie choruje??? mój ma teraz w pon bal karnawałowy,,,,,,,a u WAS jak tam???

ALutka widzę,,,,, powoli roskręcasz się jak EDYCIA,,, i wszystko pamiętasz,,,,,,,:-D:-D:-D:-D

Właśnie gdzie jest nasza Słodziutka????
remontuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WRACAJ BO TĘSKNIMY za TWOIMI POSTAMI!!!!!

AGA AJ ,,,odezwij się,, co u CIEBIE SŁONKO?????:confused::confused::confused::confused:

widzę,,,że u nas dużo chłopaków będzie,,, heheh :-D:-DADRIANEK, IGNAŚ<,,,,,

Jeżyk no gratuluję już prawie finisz:tak:ani się obejrzysz a będziesz tulić maleństwo:tak:

Alutka17 no to do pracy,skoro i M już jest za to nie ma co czekać,życzę byś jak najszybciej zobaczyła te dwie upragnione kreseczki:-)

Sasetka witam cieplutko,u nas też z tą służbą zdrowia bywa różnie,ja starałam się o dzidzię 6.5roku a cieszyłam się nią zaledwie 15tyg.Zobaczysz ból z czasem troszkę zelży,zwłaszcza jak dostaniesz zielone światełko do nowych staranek.Zostań z nami bo łatwiej jest kiedy inni rozumieją co czujesz i pocieszą się wzajemnie:-)

Selena fryzjer to dobry poprawiacz nastroju,też muszę się wybrać:-)

Dilajla chłopak?no kochana gratuluję:tak::tak:

Alla mój już od roku męczy że kupi zmywarkę a ja ciągle że na dwie osoby to po co,że sama pozmywam.Głupia jestem jak but:-D:-D:-DGratuluję zakupu:tak:

Also pozdrawiam cieplutko:-)

Gabi bidulko i znowu leżenie i to na jednym boku?ale jesteś silna,dasz radę:-)

Dziękuję ,ze o mnie jeszcze pamiętacie.....
Pozdrawiam Was Wszystkie cieplutko....
Nowe dziewczynki tulę,bardzo mi przykro,że poznajemy się w Takich okolicznościach....powiem jedno...zostańcie z nami ....
Życzę Wam dużo zdrówka i optymizmu....

hej
Gabi super wiesci:-) wlasnie myslalam o Tobie jak ty wytrzymujesz, ja leze 2 dzien i plecy mnie strasznie bolą!!

czuje sie okropnie, jutro ide do lekarza i chyba ni eobejdzie sie bez antybiotyku jakiegos, choc temp mam narazie najwyzej do 37,8
glowa mnie nie boli ,za to kicham tak ze juz brzuch mnie od tego boli, hmm a myslalam ze kicha sie ustami nie brzuchem:dry:

generalnie nieźle mnie rozłozylo....
mam nadzije ze fasolce nic nie grozi, pije syropek z cebuli, herbatki z miodem, mleko z miodem, wapno, na gardlo mam tamtum werde, od tego wszystkiego wymiotowac mi sie juz chce:-(

trzymajcie kciuki zebym wyzdrowiala, bo martwie sie...

aha my w przypadku dziewczynki myslimy o Natali , chcialabym Julcie ale najlepsi znajomi mają Julie wiec głupio by było...

reklama
Sylwia,kuruj się i nie martw.Ja cały pierwszy trymestr przechorowałam.
Pierwszy przechorowałam i przerzygałam.Drugi przeleżałam.Trzeci na jednym boku,byle cały;-)
Z M było to samo,tylko jeszcze 3 miechy w szpitalu w tym.Ale żebyście wiedziały,jak ja ostatnie dni ciąży (po terminie,a jakże bo przecież musiałam wszystkie możliwości przerobić) klęłam,że nigdy więcej:-D

Do góry