reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi najważniejsze że jeszcze cosik z szyjki zostało:tak: ale leżenie na jednym boku???? cóż współczuje i trzymam kciuki bo już dużo nie zostało.....

Dilajla fajnie że wszystko u twojego malutkiego faceta w porządku.... pogłaskaj brzusio od cioteczek....

Allaa oj jakże ja nie lubię zmywać naczyń!!!! ale abym miała zmywarkę potrzebuję od razu nowych mebelków w kuchni i oczywiście remontu:-(.... narazie łazienka jest w kolejce....

Selenko ambitna twoja córa.... ale naprawdę musisz być z niej dumna.....

Sasetko u nas z opieką medyczną też różnie bywa ale chyba dostęp do badań jest łatwiejszy a nawet ceny prywatnych nie są wysokie...

reklama
Dilajla,,,,,, gratuluję chłopaka,,, ja tez cos czuję,że bedzie drugi,,,,,,,,,a tak chciałam zawsze JULCIE,,,:-D:-D:-Dcóż,,,, będzie Ksawery,, byle zdrowe...

IGNAŚ,, ładne imie,, moja koleżanka ma Ignasia,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D

Selenko,,, widzę,,,że te samo imię CI się widzi co mi,,,,, JULCIA,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D:-D u mnie mojemu M się bardzo podoba,,,,, bo chłopak były negocjacje,,,,ale ustalone.,,,,, JULKA albo Ksawery....

Witaj SASETKO,,, przykro mi że w takich okolicznościach,,,ale zostań z nami,,,,, to pomaga,,,,,, jak ja dołączyłam to dwie dziewczynki właśnie cieszyły się teścikami,,,,,,,MIRUŚ i MORDOKLEJKa,, teraz sa prawie przy finiszu,,,,,,,,,i wszystko ok,,,, a ile fasolek za nimi,,,, zobaczysz wszystko się ułoży,,,:-D:-D:-D

Gabi,,,,, cieszę się że jednak możesz zostać w domku,,,:-D:-D:-D:-D z netka tez miałam problem,, mały mi sie połozył na nerce i zrobił mi sie zastój w nerce + kolka nerkowa,,, koszmar,,,, ale ty dzielna kobitka i dla takiej córy dasz r:-Dde.......:-D:-D

Szafirek jak tam Kacperek w przedszkolu,,, lubi chodzić???? nie choruje??? mój ma teraz w pon bal karnawałowy,,,,,,,a u WAS jak tam???

ALutka widzę,,,,, powoli roskręcasz się jak EDYCIA,,, i wszystko pamiętasz,,,,,,,:-D:-D:-D:-D

Właśnie gdzie jest nasza Słodziutka????
remontuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
WRACAJ BO TĘSKNIMY za TWOIMI POSTAMI!!!!!

AGA AJ ,,,odezwij się,, co u CIEBIE SŁONKO?????:confused::confused::confused::confused:

widzę,,,że u nas dużo chłopaków będzie,,, heheh :-D:-DADRIANEK, IGNAŚ<,,,,,

Jeżyk no gratuluję już prawie finisz:tak:ani się obejrzysz a będziesz tulić maleństwo:tak:

Alutka17 no to do pracy,skoro i M już jest za to nie ma co czekać,życzę byś jak najszybciej zobaczyła te dwie upragnione kreseczki:-)

Sasetka witam cieplutko,u nas też z tą służbą zdrowia bywa różnie,ja starałam się o dzidzię 6.5roku a cieszyłam się nią zaledwie 15tyg.Zobaczysz ból z czasem troszkę zelży,zwłaszcza jak dostaniesz zielone światełko do nowych staranek.Zostań z nami bo łatwiej jest kiedy inni rozumieją co czujesz i pocieszą się wzajemnie:-)

Selena fryzjer to dobry poprawiacz nastroju,też muszę się wybrać:-)

Dilajla chłopak?no kochana gratuluję:tak::tak:

Alla mój już od roku męczy że kupi zmywarkę a ja ciągle że na dwie osoby to po co,że sama pozmywam.Głupia jestem jak but:-D:-D:-DGratuluję zakupu:tak:

Also pozdrawiam cieplutko:-)

Gabi bidulko i znowu leżenie i to na jednym boku?ale jesteś silna,dasz radę:-)

Dziękuję ,ze o mnie jeszcze pamiętacie.....
Pozdrawiam Was Wszystkie cieplutko....
Nowe dziewczynki tulę,bardzo mi przykro,że poznajemy się w Takich okolicznościach....powiem jedno...zostańcie z nami ....
Życzę Wam dużo zdrówka i optymizmu....

hej
Gabi super wiesci:-) wlasnie myslalam o Tobie jak ty wytrzymujesz, ja leze 2 dzien i plecy mnie strasznie bolą!!

czuje sie okropnie, jutro ide do lekarza i chyba ni eobejdzie sie bez antybiotyku jakiegos, choc temp mam narazie najwyzej do 37,8
glowa mnie nie boli ,za to kicham tak ze juz brzuch mnie od tego boli, hmm a myslalam ze kicha sie ustami nie brzuchem:dry:

generalnie nieźle mnie rozłozylo....
mam nadzije ze fasolce nic nie grozi, pije syropek z cebuli, herbatki z miodem, mleko z miodem, wapno, na gardlo mam tamtum werde, od tego wszystkiego wymiotowac mi sie juz chce:-(

trzymajcie kciuki zebym wyzdrowiala, bo martwie sie...

aha my w przypadku dziewczynki myslimy o Natali , chcialabym Julcie ale najlepsi znajomi mają Julie wiec głupio by było...

reklama
Sylwia,kuruj się i nie martw.Ja cały pierwszy trymestr przechorowałam.
Pierwszy przechorowałam i przerzygałam.Drugi przeleżałam.Trzeci na jednym boku,byle cały;-)
Z M było to samo,tylko jeszcze 3 miechy w szpitalu w tym.Ale żebyście wiedziały,jak ja ostatnie dni ciąży (po terminie,a jakże bo przecież musiałam wszystkie możliwości przerobić) klęłam,że nigdy więcej:-D

Do góry