reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

syla życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!! :-)

Miroslava1979 dzień dobry :-)... jej... życzę wszystkim takie humorku jak Ty masz :tak::tak:

która zna sie na pitach??

ja się znam tyle że kupuję je w sklepie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wychodzą pysznneee kebaby :-D

marlena78 dzień dobry :-)

a ja własnie sobie umyłam okno w kuchni i klatki papugom :-)
a teraz kawka ;-)

reklama
Witajcie:-)

Marlena a jak się czujesz?powtarzasz test?kiedy masz wizytę?:-)

Mirka u ciebie już 8 miesiąc,ale to przeleciało,wczoraj akurat czytałam twoje posty z czasu kiedy robiłaś test,bo u mnie wczoraj było plamienie i myslałam że zaczyna się@ a dziś już tylko troszeczkę ,ale nie robię sobie nadziei.

Syla28 aj te choróbska wstrętne,kuruj się i najlepiej wyłącz telefon,co cię mają co chwilę denerwować.:tak:

Szafirek witaj:-)

AgaIrl może to był znak żebyś teraz nie szła do pracy?ale jesli masz możliwośc to spróbuj jeszcze raz:tak:

Kasiek a ty kiedy znowu do lekarza?dalej ci ble?:-)

Pixella dopiero co robiłaś test a tu już tyle tygodni,:-)ale teściowa zrobi oczy jak powiecie o fasolce:-)

Ola15 no ja bym też wybrała BB zamiast niemieckiego,wcale ci się n ie dziwię:-D

Anetka83 uśmiechnij się,smutki uciekną i znowu zaświeci słońce.

Słodziutka ty pewnie znowu zabiegana,praca,remont ,a jak czuje się mama?

witaj anetka karola
karola czuje sie dobrze tylko cycki bola temp od kilku dni 37 a tes 2 zrobie jutro ... wiec czekam na Ciebie hehe

a ja poskladalam lozka i trza sie wybrac na zakupy

Czesc Dziewczyny!
Gabi trzymam kciuki za wizytę.
Syla ścisz dźwięki w telefonie, nie masz obowiązku odbierać będąc na zwolnieniu, wyśpij się a potem najwyżej oddzwonisz....
Marzenko no to temperaturkę masz ciążową:-):-):-):-)
Uciekam na spacer i zakupy, tak pieknie swieci dzis słonce....
Buziaki.

A ja (tzn. mój organizm) zaczyna się przygotowywać do porodu. Brzuch już całkiem nisko, bóle podbrzusza i brak snu w nocy, dzisiaj kolejna nocka nieprzespana i coraz więcej wydzieliny z pochwy, ale ja się jeszcze nie nastawiam bo moje dzieci mają to do siebie że spieszą się na świat tak od 20 do 30 tc wtedy kiedy im nie wolno a jak już mogą to grzecznie siedzą więc pewnie teraz też tak będzie.
Poza tym czuję się jak "z krzyża zdjęta" tak do dupy

A w ogóle to witam was wszystkie bardzo cieplutko

syla
Apap można:-) ale może lepiej zadzwoń do swojego ginka i zapytaj bo nie wiem czy bierzesz inne leki i czy mozna go z nimi łączyć.

witam się w słoneczne południe
zaraz planuję zrobić kopytka bo muszą ostygnąć aby je później przysmażyć oraz kurczaczek a konkretnie nóżki..... kucharka ze mnie żadna więc gotuje proste potrawy.....
Jeżyk ależ ten czas mija..... mam nadzieję że podzielisz się zdjęciami świeżutko narodzonego maleństwa.... i pozostaje życzyć lekkiego porodu:-D

Sylwia paracetamol jest w miarę bezpieczny w ciąży ale jeśli dalej się tak będziesz czuła to idź do lekarza....

Gabi daj znać jak po wizycie.... mam nadzieję że szyjka jeszcze wytrzyma.....

Marzenko to jutro czekamy na potwierdzone II

Agusia Irl nie teraz to później.... ja wiem że nie odpuścisz i będziesz śmigała taksówką..... cóż teraz będziesz miała czas do nauki.... i od razu maleństwu do brzuszka poczytasz:tak:

Katrin niestety zdarzają się ciężkie chwile..... spróbuj porozmawiać ze swoim M bo dłużej taka sytuacja jest nie do zniesienia nie tylko dla was ale i dla dzieci....
chyba jakby mój M się odwrócił ode mnie to bym juz całkowicie się załamała

ale ale mój M nigdy nie naciskał na mnie w sprawie dziecka.... to raczej ja chciałam zajść w ciążę i oczywiście chciał ale jakoś tak asertywnie..... a teraz to on coraz częściej pyta się kiedy wreszcie odstawię te paskudne tabletki.... troszkę mnie zadziwia.... ale chyba widzi że żona mu się starzeje:crazy:

ozkane jest kakas strona w necie gdzie mozesz wpisac po lacinie i tlumacza....ale nie wiem jak sie nazywa......moze sprobuj wrzy=ucic w wyszukiwarke to ci sie cos wyswietli
tak właśnie zrobiłam. Może się czegoś dowiem

Ja ciągle "szczekam" itd. Nie mogę doczekać się wizyty (14.1 od 16:00) Jeszcze trochę............... Wydaje mmi się, że ciśnienie mi świruje po chwili "ruchu" (np jak powygłupiam sie z chesniakiem, albo psem) Zaraz mam zawroty i ból głowy, a serducho wali jak oszalałe. OJOJOJOJ

Pozdrawiam wszystkie i uciekam
Wszystko musi być dobrze

Zobacz załącznik 108094

Zobacz załącznik 108095
musze sie pochwalic bo moje patio coraz ladniejsze:):):)
cudne to Twoje patio

Witajcie.
Złapałam jakieś przeziębienie,ciągle mi zimno,bu...
Zdrówka życzę

Witam sie dziewczynki
byam wczoraj u lekarza zeby mnie osuchal bo juz miesiac sie mecze z kaszlem czujje sie jakby mi ktos cegle na piersiach polozyl :szok: wrrrr
okazalo sie niestety ze bez antybiotyku sie nie obedzie
dzis sie zwleklam z lozka o 15 jeszcze mi to pskudztwo potrzebne :-( ale mam nadzieje ze moze ten antybiotyk pomorze
buziaczki kochane
Ja to chyba sciagam wszystkie nieszczescia :tak::-(
Dużo zdrówka

ach zimno na polu i ciemno już za oknem - nie napawa to optymistycznie .... ale jakas deprecha mnie łapie...
Tulam mocno

No i znowu załamka:-(Nie dośc że przeziębienie mnie męczy to jeszcze chyba przylazła wstrętna jedna taka:wściekła/y:na razie plamienia ale tylko czekać kiedy się wstręciucha rozwinie.Już tracę nadzieję,że kiedykolwiek się uda,ostatnio to tylko po głowie dostaję.To se ponarzekałam.;-)
Głowa do góry. I zdrówka

OZKANE dobrze że już w domku jesteś i wszystko ok. Tak sobie o Tobie pomyślałam że w końcu możesz sobie popłakac. Bo w Polsce mama ci nie dawała. I to na pewno jest dobre bo ja zacięłam się w sobie na początku i bardzo mnie to gnębiło. Ja wogóle mało ryczę i udaje ze wszystko ok. A to nie jest dobre, że nie mozna z siebie wyrzucic żalu.

Dziękuje za pamięć. Popłakałam sobie dosłownie raz, ale mam tyle zajęć, że niewiele mam czasu na rozmyślanie i to jest rodzaj terapii

Cos spac nie moge... źle sie czuje i łaże jak mara po domu
Enka - samopoczucie . ...zależy kiedy ... czasem jest dobrze , ale w wiekszości jest ...... jakos dziwnie pusto ..

czuje sie wypalona .. pusta , niekompletna ... ehh długo by tu jeszcze wymieniać ...
w małżeństwie ... coś zgubiliśmy ... jest inaczej , czasem a raczej juz coraz częściej mam wrażenie ze jest to mój współegzystujący , a nie małż.......

praca jak praca .. juz niie daje tyle satysfakcji co wcześniej

Bogu dziekuję , ze mam dzieci ,,, moja 9 letnia córka bardzo dużo mi pomaga i to nie chodzi o prace domowe , ale o to , że jest kolo mnie .... bidula widzi , że mnie gnębi coś ( nie wie co ) i cały czas jest....kochana dziewczynka:)

zmienialam sie i widze to sama po sobie
kiedys moj dom był pełen gości ... teraz mnie to cholernie irytuje .....
pragne ciszy i spokoju ....... niech mnie wszyscy zostawią .... mam juz dostyc pytań -No i jak tam???

pytam gdzie?? i moim sercu?!? bardzo bardzo źle .... pusto , a mam je jeszcze??......

dziewczyny nie daje juz rady ..... czasem chce się zapaśc pod ziemie, zniknąć ........uciec ...

tylko że nie mam jak i gdzie.........

przepraszam za marudzenie , ale wiem że tylko Wy zrozumiecie....
Kochana skąd ja to znam. Czuję dosłownie to samo. Denerwują mnie ludzie, ich współczujące spojrzenia. Chociaż ostatnio właściwie wszystko mnie denerwuje. Mocno Cię tulę i życzę, aby z każdym dniem było coraz lepiej

A dzis przyszła teściowa rano do wiki a ja byłam w bieliżnie....i nic nie zauwazyła :-p....
Nie ma jak teściowa

macie jakąś wene jeśli chodzi o obiad????
ja mam dzisiaj pierś z kurczaka ziemniaczki i sałatkę. A zupkę z wczoraj mam w lodówce

tak mnie rozłozyło
do tego z pracy dzwonia co chwila i co zasne to telefon
czuje sie okropnie! tak mocno kicham ze az brzuch mnie boli
z kinola leci ciurkiem:-(
Dużo zdrówka życzę, a telefon wyłącz.

Ja też jakaś przeziębiona. Posprzątałam i siedzę. Nastrój niezmienny od trzech tygodni,więc nie ma o czym pisać. Dobrze, że Olcia jest bo chyba bym cos głupiego zrobiła. Wiem że czas leczy rany, ale przetrwać to jest ciężko
Miłego dzionka

reklama
Do góry