reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się z Wami kochaniutkie:-)

Żyję sobie pomalutku, robimy już zakupy dla małego i coraz bardziej się cieszymy, że to już niedługo( no bo w końcu zaczął się 8 mc):-)

Pixelka, moja teściowa dowiedziała się jak byłam w 23 tc:-D

Syluś, kuruj się kochana, mnie na szczęście narazie nic nie łapie, ale staram sie hartować codziennie na dworzu:tak:

reklama
oj Syla biedactwo, tak cie rozłozylo czy masz takie mdłości?
Mirka witaj:-)widze,ze humor tez dopisuje:-)

Ola, ja staram się, zeby mi humorek zawsze dopisywał:-D Nie lubię się złościć( mimo, że wczoraj to byłam zła jak osa:-D) Z uśmiechem na twarzy zawsze jest łatwiej żyć:-)

co to są te wrapsy???

która zna sie na pitach??
no szlak mnie trafi zaraz............ jak nie z jednej do z drugiej ..:( chyba będe musiała sporo zapłacic w US

albo tak mi sie wydaje ...... cos pokręciłam
jaki jest trzeci próg w tym roku???od ilu sie zaczyna/?? wiecie??

MARlrnka ty bylas jak dobrze pamiętam ostatnio chrzestną... po zaświadczenie idzi esię do kancelarni???? coś muszę mieć ze sobą... no prócz kasy???? ile dawałaś,,, w kopercie czy bez?????? odrazu wystawił,czy jakieś objekcje????? bo juz różne wersje chodzą..... a może ktoś był ostatnio chrzestnymi cos powie?????

Zreszta nie wiem ile teraz daje się na chrzciny.........???help???:-D:-D:-D

tak bylam w kancelari nic nie musialam miec ze soba sprawdzil tylko nasza karte czy nalezymy do tego kosciola i spytal hehe czy kosciol jest odwiedzany Na koniec zapytalam ile sie nalezy on;to na ofiara ...dalam mu 5 zl i wyszlam

witam

mireczko jak ladnie twoj suwaczek pokazuje

kasiu a kiedy jest chrzest?
moj M mial troszke problemow ze spowiedzia hehe ale jakos dal rade

aga irl ty zdolna kobieta jestes i nastepnym razem sie uda...

Ostatnia edycja:
tak mnie rozłozyło
do tego z pracy dzwonia co chwila i co zasne to telefon
czuje sie okropnie! tak mocno kicham ze az brzuch mnie boli
z kinola leci ciurkiem:-(

reklama
Syla znam te telefony z pracy,jak jestem chora to dzwonili ale od pół roku mam wspópracownice taka kumata i już stara sie nie dzwonić jak nie ma naprawde potrzeby

Do góry