reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no i dobry tez jest łosoś z warzywami, jeśli chodzi o ryby ale troche drogo to wychodzi bo łosoś drogi jest niestety a to moja ulubiona ryba :/

reklama
nie jestem jestem,,, heheh,, do jutra nie wytrzymam,, musze zadzwonic do taty,,,, bo on kucharz i piekarz z zawodu i tez robi wysmienita ale tym razy chciałam zrobić bez jego pomocy,,, a jeśli chodzi o warzywa z ryżem też lubie ale ja dodaje jeszcze troche papryki kurczaka , cebuli i koncentratu,, tez pychotka...

a ja uwielbiam potrawe mojej mamuśki... warzywa (seler pietruszka marchewka cebula papryka krojone drobniutenko... podsmazone do tego pieczarki... i ewentualnie można dodać kurczaka) z ryżem... mmm... pychotka...:-D:-D:-D
ale ja próbowałam sama robic i mi nie wyszło to takie jak mamie...buuu

a z innych ulubionych potraw... uwielbiam bakłazany zapiekane z makaronem... pyszna włoska potrawa... przepis od rodowitego Włocha mam :-p:-p:-p

Pati ty jesteś ze swoim M,,,,, tyle co ja po słubie, heheh tylko i dzień różnicy,, my mieliśmy ślub 03,07,2004..heheheh

no to fajnie kasiekkm :) ta data 4.07.2004 to data naszej pierwszej randki :) ale ja sie wtedy stresowałam hehe pamiętam jak dziś :)

reklama
kasiu ja rybe po grecku robie tak

jakies 4 platy ryby mrozonej(nie maja osci) 5 marchewek 2 pietruszki pol selera 2 cebule koncentrat pomidorowy

przygotowanie farszu
marchew pietruszke seler cebule szatkuje na tarce dodaje troszke oleju i wody warzywa dusze pod przykrysiem az beda miekkie dodaje troszke cukru soli kwasek cytrynowy lub wyciskam cytryne troszke sypkiej papryki na koniec koncentrat

rybke smaze na zlocisty kolor Na koniec przekladam warstwami rybe z farszem
moj M to uwielbia
a teraz ide zrobic frytki i devolay

Do góry