reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam się z wami!
U mnie dzis pada caly dzien snieg. Prawdziwa zima, na szczęscie nie ma juz tych mrozów. Przed chwila wróciłam ze spaceru, takie fajne, rzeskie powietrze jest.
Selenko masz rację, że jak sie siedzi w domu to czas inaczej leci i wszystko się dłuży.....
Uciekam zrobic ciasto niespodzianke dla M i obiadek.

witam was znowu :)
Już po obiadku, teraz czekam na mojego marude. Tak sobie myśle o tej moje pracy i chyba mi sie wsio poplatało teraz hehe bo ja mam nadal do urzedu pracy chodzic sie podpisywac a jak wiecie to oni wciskaja wtedy różne oferty i co ja mam zarobic wtedy jak mi cos wcisna? mam isc 13stego a widze na stronie pupu ze maja 3 nowe oferty do pracy biurowej.... jutro sie musem popytac tego nowego szefa co mam mówic w urzedzie pracy, bo musze byc zarejestrowana jak on chce na mnie dofinansowanie...
Teraz to juz sama nie wiem czy nie lepszy byłby staż na 3-5 miesiecy tyle ze po stazu w urzedzie miasta raczej mnie nie przyjma na stale bo ja królik nie jestem :/ i plecy mam wąskie... kurce maslo maslane mi sie zrobilo dzisiaj chyba za duzo mysle hehe

allaa, ciasto powiadasz? Dobry pomysł, ale się M zdziwi, tez idę i zrobię.
może i się dłuży,może ma się mega lenia, ale wolę to. W pracy z tego co wiem , stres i gonitwa za planami. Wolę posiedzieć w domku, jeszcze się napracuję.

ehhh ale mi net żle chodzi ... coś go spowalnia grrrrrr

Selena ciesze sie że TSH w porządku. To zrozumiałe ze boisz sie badania , ale będzie wszystko dobrze , trzymam kciuki

obiadek juz zrobiony .... ciasta niesyety nie będzie , bo cukiernik ze mnie marny ... jeszcze ich potruje i co będzie???

u mnie śn9egu po kolana ..... w nocy było minus 27 ..... dosłownie HAWAJE!!!

brrrr zimno a ja zaraz zbieram sie do pracy :(

no pewnie, ze lepiej w domku siedziec;-);-)rano mozna spac do woli, zero stresu,odpoczac mozna w kazdej chwili.....chociaz czasem brakuje mi kontaktu z ludzmi.....
uciekam juz do tej kuchni,
pozdrawiam Was wszystkie

witajcie ponownie,,,, widzę,że wy o jedzeniu,, hehe a mi tak sie chciało coś słodkiego ,że szok,,, znalazłam ze świąt choinke taką Igorka,, mega żelek,,,,zpianki,,,,, niedobry,,ale wciagłam z igorem na pół,,,hehe:-D:-D:-Dłakomczuch ze mnie,,,,

a ja dziś przymierzam się do zrobienia ryby po grecku,,,,,, moze wyjdzie hee nigdy nie robiłam,, moze macie jakies przepisy na na pyszne warzywa,,kurcze kazdy robi inaczej,,,:-D:-D:-D

Kontakt z ludźmi, fakt, ale Ja pracuję z ludźmi więc sobie tłumaczę,że teraz od nich odpoczywam, za całe 10 lat.
karpatka? Hm, tez lubiłam, ale w ciąży coś mi się poprzestawiało i na samą mysl o kremie..
Później wrócę do normy, więc coś pieczonego będzie.
może ktos mi jeszcze podsunie pomysł na obiad jutrzejszy? Będę wdzięczna.
Serdecznie wszystkie pozdrawiam.

reklama
ryba po grecku pycha, moja mama robiłą z mintaja i wcinałam az mi sie uszy trzesly ale nie pamietam jak ja robila wiec nie pomogem chyba ze do jutra poczekasz to zapytam mamy o przepis :)
A ważywa to ja lubie takie z ryżem, normalnie mrozone z torebki smarze na patelni dodaje jakiegos sosu pudliszki i potem jem z ugotowanym ryzem na slono :) taka chińszczyzna troche

Do góry