reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzięki Selenko,,, a ile tej pory i cebuli,,,??? pietruszki ???

Zależy ile robisz, ja daję jedną cebulę, jeden por. 3 marchewki, 2 pietruszki, jeden średni seler. Mały koncentrat.

dzięki Anetko, dla Mnie jasny przepis, jutro zrobię! Zapisałam sobie dokładnie. dziękuje.
Moje ciasto już się piecze.:tak:

reklama
wiesz Pati przez pierwsze 2 miechy był aniołkiem,,, spał jadł,albo patrzył.......a potem nawet do wózka nie chciał się położyc...... tylko rece:-D:-D:-D:-D:-D jest żywy,,,ale przynajmniej nie nudzi nam się.... teraz jest spokojnieszy,,,,ale jak zaczoł chodzić na 10 m( mimo że miał chodzić póżno,, był rehabilitowane bo był wygiety w banana,, tak ułożył się w brzuchy) no to jak zaczoł chodzić,, to biegał a ja za nim,, kolezanki w piasku na placu zabaw a ja biegi przełajowe bo on uciekał, jak miał 1,5 roku wpadł pod auto..... naszczescie nic sie nie stało,, ale całe zycie mi przeleciałoo przed oczami,,,, byłam na placu zabaw,,, odwrociłam sie w druga strone a on juz w nogi,, ja stoj a on jeszcze szybciej,,, to był mój igorek.,, bo mama mnie nie złapie,,,, wtedy mówiłam nigdy wiecej drugiego i co,,,, teraz wszystko bym oddała za drugie nawet takie samo,,,, naszczescie uspokoił się....:-D:-D:-Ddaje popalić.. ale za to go kocham,,,,:-D:-D:-D

ładnie :) a ja ważyłam niecałe 2200 hehe a w terminie sie urodziłam a nawet dwa dni po terminie :) a moja babcia szydełkowała czapeczki dla mnie i wsystkie były za wielkie bo ja je miałam az na ramiona :). najlepsze jest to że moja mama przytyła ze mna 20 kg wiec gdzie to poszło? chyba wszystko na nia :)

Marlenka widzisz jakiego masz syna,,:-D:-D:-Dkidys mi połozna mowiła,że te maluszki z niska masa,, ładnie nadrabiaja,, i nieraz przerastaja te wielkoludy,, zreszta lepiej sie chowaja......... wiecsama widzisz po swoim,,,

Pati ja przytyłam przeszło 25,,buuuuuuuuuuuu tez na mnie wszystko poszło, buu:-D:-D:-D

SELENKO,, dzieki,,, dzis postaram sie zrobić/

dobrze ze nic mu sie nie stało :)
mi kiedys babcia opowiadała jak mój wójek był mały jej syn) to tez widziała wypadek tyle że to nie był wójek ale było to straszne, jakies dwie dziewczynki przechodziły przez droge i wpadły pod traktor jednej nic sie nie stało a druga... jej skóra była na kole traktora.. kurcze moze moglam tego nie pisac to musiało byc straszne (*)

kurcze ja teraz waże 46 kg i mam nadzieje ze w ciazy nie przybyje mi do 70 :O bo bede wygladała jak mój wielkolud bo waży 77 kg ale ma 185 cm a ja tylko 155 ;)

ja mam 162 cm,,,, i z Igorem wazyłam doporodu 75.200 :szok::szok::szok::szok::szok:
a eraz az sie boje,,, zostało mi po tej kwietniowej ciązy,,,,,,, + to co teraz,,,,,:szok::szok::szok: mam nadzieję że nie bedzie tak żle,,, nie chce przekroczyć 70 tym razemmm:-D:szok:

ja tez uciekam grzac obiadek... tym razem tesciowa zrobila kapusniak znowu bedzie marudzenie :/
no ale jak tylko na dole sie nam wyremontuje to ja juz sama w swojej kuchni bede rządzic bo dwie kury domowe to za duzo :)

reklama
czesc

przyszlam sie przywitac....

przyszly wyniki egzanminu.....oblalam.....wwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

moge skladac jeszczez raz ale sama nie wiem kiedy...nie bede w stanie sie tego wszystkiego nauczyc.....buuuuuuu

Do góry