reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
jeśli mogę sie wtrącić ....
ja dostałam pierwszą @ 9 tyg po zabiegu i przez pierwsze dwa dni umierałam .... teraz jest lepiej ..
tak jak powiedziała Ola .... byłam rózniez rozdrażniona spuchnieta i jak dostałam @ to myslałam , ze mnie rozsadzi ... tak mnie wszystko bolałao

reklama
oj Katrin to Ty czekałaś dłużej ode mnie biedactwo,,,
ja brałam na wywołanie tabletki i po nich tez mi było nie za dobrze
a jak z owulacja u Ciebie po tej 1 @?
wiesz coś?bo mówią,że nie zawsze jest ona od razu,no i mi lekarz powiedział,że w ty 1 cyklu nie było owulacji

Olu właśnie jestem w czasie pierwszej @ .... nie czułam bólu jajników ... jak to zwykle mam przy nowralnych miesiączkach .....

mówię ci przezycie okropne ... dostałam gorączki i cała sie trzesłam ..... a @ przyszła 3 stycznia ....

jeszcze nigdy mnie tak nie bolało podbrzusze jak teraz...

Nie zamarzłam !!! :-D:-D:-D

a w którym tygodniu byłas? bo ja nie wiem czy od tego nie zależy kiedy @ będzie... ja marzem sobie ze za dwa tygodnie juz bedzie :) jak mnie cyce zaczna bolec to sie uciesze bo to u mnie zawsze byl taki sygnał na tydzien przed @

a... nie doczytałam pytania... byłam w 8-9 tygodniu

zmykam na obiad :) dzisiaj tesciowa ugotowała :) bo my tak na przemian robimy przynajmniej sie staram na przemian hehe ale ona to lubi sie ze mna w wyscigi bawic :D kto pierwszy ten lepszy :D a potem ujada ze tylko ona sprzata.... itd czasem mam dosyc

takiej to dobrze ;-);-);-) ja wczoraj ugotowałam obiadek na dwa dni wiec dzisiaj mam luz :-D

jej Katrin rzeczywiście bardzo długo czekałaś... ja juz chcę @ :happy:

Marlena jak będę miała tak jak Ty to jeszcze 2 tygodnie... jak ja to przetrwam :baffled:

Dlugo mnie tu nie było... prawie dwa miechy :(

ehhh ja widze suwaczki dziewczyn az wierzyć sie nie chce ze tak szybko leca i co by leciały dalej :)))))!!!

dzisiaj juz lepiej sie czuję , ale przedwczoraj to zdychałam z bólu ... lekarz przepisal mi Zaldiar przeciwbólowo i chodze po nim zakręcona bo ma tramal w sobie .....

dostałam jeszcze Tardyferon Fol na odbudowę żelaza bo jak zwykle anemia ... hemoglobina 7,2

Wpadam sie przywitać.
Miałam rano jechać na badania, ale tak zimno,że nie pojechałam. Do piątku mam czas. Trochę inaczej siedzi się w domku. Jak chodziłam do pracy to dzień szybko mijał. 1 stycznia minęło 10 lat mojej pracy w tym zakładzie. Chciałabym tam wrócić.. Po macierzyńskim mam szansę, po wychowawczym marne, zwolnia mnie. Ech i miej tu człowieku więcej dzieci, możliwości "obszerne":angry:

Pytacie o pierwszą @ po poronieniu, pamiętam przyszła dokładnie po 28 dniach, ale była nietypowo obfita, ale przez to trwała 4 dni i koniec. Następne też regularnie co 28 dni przychodziły. Cieszyłam się,że nic się nie rozlegulowało. I jak już mogłam się starać zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starań.

Czas naprawdę szybko płynie , 18 stycznia miałam termin porodu..

Witam Selenko

u Ciebie juz 14 tyg.... szok :) pięknie .... i niech tak dalej będzie....

jak twoje tsh?? u mnie po zmianie dawkowania trochę spadło.... nastepna kontrola w lutym

reklama
Kontroluję. Z dawki 100 mq biorę już 150 ale TSH mam 0,51, a przy poronieniu było 7,8! Cóż, leki do końca życia.

Maluszek zdrowy, tak przynajmiej wyszłopo USG genetycznym, 14 idę na amniopunkcję...i się boję.

Anetko, może pracują ?

Ostatnia edycja:
Do góry