reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
aha zapomniałam sie pochwalic :) chyba mam prace :) jutro mam sie zjawic na 7dma do biura i beda mnie sprawdzac przez 2 tygonie :)
Jeden minus to taki ze oni ze mna umowe podpisza dopiero jak dostana dofinansowanie z uni europejskiej :( a to czasem trwa pół roku :( nie podoba mi się to no ale chyba lepiej cos robic i miec z tego pieniazki niz w domu siedziec, no i zawsze moge odejsc z dnia na dzien. mam dostawac tysiac na reke narazie mało ale przeciez takiej bez doswiadczenia wiecej nie daja na poczatku.

ja tez jeszcze nie mam żadnych wyników, powiedzieli mi ze miesiac po zabiegu beda wiec jeszcze poczekam. a po @ ide na inne badania

a w którym tygodniu byłas? bo ja nie wiem czy od tego nie zależy kiedy @ będzie... ja marzem sobie ze za dwa tygodnie juz bedzie :) jak mnie cyce zaczna bolec to sie uciesze bo to u mnie zawsze byl taki sygnał na tydzien przed @

a ja dzisiaj tak pościemniałam w biurze, że narazie to studia mam w planach skończyc a nie dzieci, hahaha, jak tylko umowe wydębie to będziemy się starac, no chyba ze w ogole jej nie dostane to wtedy łby pourywam

zmykam na obiad :) dzisiaj tesciowa ugotowała :) bo my tak na przemian robimy przynajmniej sie staram na przemian hehe ale ona to lubi sie ze mna w wyscigi bawic :D kto pierwszy ten lepszy :D a potem ujada ze tylko ona sprzata.... itd czasem mam dosyc

dziewczynki wiem jak ciagnie sie czas do 1 @ po zabiegu i jak bardzo na nia czekamy...pozniej to minie a czas pedzi do przodu i odliczamy czas starankowy Moja pierwsza @ po zabiegu pojawila sie po 5 tyg

pati gratuluje pracy ...lepszy rydz jak nic...powodzenia

moja ginka powiedziala zeby zaczekac na te wyniki przyjsc do niej wlasnie z nimi i twedy bedziemy działać dalej...
Ciekawa jestem tylko kiedy dostanę @... oby jak najszybciej...
Poza tym 10 lutego mam jeszcze umowioną wizytę z innym ginem... podobno dobry...
ja to wogole najchetnioej do do 10 bym chodzila co by miec pewność ze na pewno robie wszystko co mogę ;-);-);-)

ide sie ubrac i zmykam na spacer z kundlem :-D
Jak nie zamarzna gdzieś po drodze to będę do 30 min :blink:

Buziaki

reklama
dziewczyny ja czekałam bardzo długo na 1@ i okropnie sie czułam taka rozdrażniona,napuchnięta i nie do życia
ale przyszła to i do was przyjdzie:-)a jaka radość jest

Do góry