reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasiekkm dziękuję :-)

Gabi głowa do góry !!!

ola15 ja odkąd zaszłam w ciąże... to płaczę cały czas... myślałam że mi to przejdzie po zabiegu... ale to jedno zostało :baffled: a ja nigdy wcześniej na żadnym filmie nie płakałam... a teraz ryczę na byle czym :zawstydzona/y:

BTW... pochwalisz się pierwszą miłością ?? c:sorry2:

reklama
witam
kasiu brzuchol dalej boli ...i co chwila biegam do kibelka sprawdzac czy to aby nie @
gabi dobre hehe pamietam swoja 2 lata temy jak przyszedl ksiadz na kolende i poswiecil nam mieszkanko... sciany bordowe byly cale w plamach a M oczywiscie spozniony wparowal na chate i krzyczy a co te sciany takie zachlapane hihi ksiedza nie widzial bo siedzial na fotelu za scianka

edytko przegania od Ciebie wszystkie smuteczki
agunia Aj od Ciebie tez

Pozdrawiam Buzka

anetka83 a który to juz tydzien ci leci? bo ja widze że całkiem niedawno poroniłaś i tak szybko zaszłaś w ciąże? chyba że ja źle tego posta zrozumiałam

a to kolega ze szkolnej ławki,wciągnał mnie potem w sport, graliśmy razem w tenisa ziemnego,potem on wyjechał do Częstochowy,potem na studia do Petersburga a ja do Niemiec za jakiś czas,znaleźliśmy się po latach i przyjaźnimy teraz juz w 3:-)Odwiedzamy się co jakis czas,a że on gra np w Wałbrzychu co jakis czas to jakies 100 km od nas widzimy się co jakiś czas,a dzięki niemu nasz poziom kulturalny jak się podwyzszył fiu fiu ;-)Nazywa się Bartek K. ale nie chcę tu nazwisk wypisywać,no ale łatwo sprawdzić,aktor z Czestochowy ,lat 32:-)

Pati.b nie nie... źle zrozumiałaś ;-)
na razie czekam dopiero na pierwszą @ po zabiegu... i jakoś nie mogę się doczekać... i na @ i na staranka :tak: a ja to już najchętniej zaczelabym starania :happy:

reklama
no własnie mnie też nie :baffled: ale mam nadziję że te 3 m-ce szybko miną... bo jak na razie 3 tyg od zabiegu to ciągnęło się jak wieczność :-(

Do góry