reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasiekkm dziękuję :-)

Gabi głowa do góry !!!

ola15 ja odkąd zaszłam w ciąże... to płaczę cały czas... myślałam że mi to przejdzie po zabiegu... ale to jedno zostało :baffled: a ja nigdy wcześniej na żadnym filmie nie płakałam... a teraz ryczę na byle czym :zawstydzona/y:

BTW... pochwalisz się pierwszą miłością ?? c:sorry2:

reklama
witam
kasiu brzuchol dalej boli ...i co chwila biegam do kibelka sprawdzac czy to aby nie @
gabi dobre hehe pamietam swoja 2 lata temy jak przyszedl ksiadz na kolende i poswiecil nam mieszkanko... sciany bordowe byly cale w plamach a M oczywiscie spozniony wparowal na chate i krzyczy a co te sciany takie zachlapane hihi ksiedza nie widzial bo siedzial na fotelu za scianka

edytko przegania od Ciebie wszystkie smuteczki
agunia Aj od Ciebie tez

Pozdrawiam Buzka

anetka83 a który to juz tydzien ci leci? bo ja widze że całkiem niedawno poroniłaś i tak szybko zaszłaś w ciąże? chyba że ja źle tego posta zrozumiałam

a to kolega ze szkolnej ławki,wciągnał mnie potem w sport, graliśmy razem w tenisa ziemnego,potem on wyjechał do Częstochowy,potem na studia do Petersburga a ja do Niemiec za jakiś czas,znaleźliśmy się po latach i przyjaźnimy teraz juz w 3:-)Odwiedzamy się co jakis czas,a że on gra np w Wałbrzychu co jakis czas to jakies 100 km od nas widzimy się co jakiś czas,a dzięki niemu nasz poziom kulturalny jak się podwyzszył fiu fiu ;-)Nazywa się Bartek K. ale nie chcę tu nazwisk wypisywać,no ale łatwo sprawdzić,aktor z Czestochowy ,lat 32:-)

Pati.b nie nie... źle zrozumiałaś ;-)
na razie czekam dopiero na pierwszą @ po zabiegu... i jakoś nie mogę się doczekać... i na @ i na staranka :tak: a ja to już najchętniej zaczelabym starania :happy:

reklama
no własnie mnie też nie :baffled: ale mam nadziję że te 3 m-ce szybko miną... bo jak na razie 3 tyg od zabiegu to ciągnęło się jak wieczność :-(

Do góry