kasiekkm
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki!!!!
Postptaszyna.......:-):-)WIELKIE GRATULACJE!!!!!
GABI....ale się uśmiałam,,,hehehe
Słodziutka widzę,ze remonty dalej,,, ale jak będzie pięknie
DILAJLA,,,, wkońcu się pokazałaś,,,,
PIXELKO,, dobrze ,że ty też się odezwałaś, napewno będzie dobrze....
SELENKO....
Aga IRl..... wiesz ja też miałam takie cieżkie dni,że mni erwało,,, i stwierdziłam,że jak nadczo biore witaminy to potem gadam z kiblem,,,,,przestawiłam ich branie po śniadaniu i przeszło.....a zTa kolą,,, to ja tez lubie bardzo.... ale po ciązy z igorem odpuściłam,,,, bo ginka mówiła ,że po1,, nie zdrowe, po2... podnosi ciśnienie i cukier( w butelce jest 25 łyżek cukru... ipo rasznie od niej się tyje,, co sprawdziłam na sobie,,, to tyle z moich doświadczeń,,, przeżuciłam sie na wodę.....soki tez nie kazała pić....
Aga AJ,,,,,, mam nadzieję,że u Ciebie coraz lepiej...... bardzo bym chciała,żebyś ty tryskała energia i dobrym humorkiem.......
Marlenko,, jak się czujesz,,, ja tez miałam bóle jak na@ i nie przyszła,,,, ja jestem pewna,,,,ze to fasolka,,,,
Wróbelku,, Niusia,,,,, trzymam kciuki za prace.....
Pati.. bedzie tylko lepiej
WSzystkie dziewczynki pozdrawiam,,, koncze bo młody chce grac....
Syla cieszę się że wkońcu i TY się doczekałaś,,,, trzymam kciuki za spokojną ciążę....
Postptaszyna.......:-):-)WIELKIE GRATULACJE!!!!!
GABI....ale się uśmiałam,,,hehehe
Słodziutka widzę,ze remonty dalej,,, ale jak będzie pięknie
DILAJLA,,,, wkońcu się pokazałaś,,,,
PIXELKO,, dobrze ,że ty też się odezwałaś, napewno będzie dobrze....
SELENKO....
Aga IRl..... wiesz ja też miałam takie cieżkie dni,że mni erwało,,, i stwierdziłam,że jak nadczo biore witaminy to potem gadam z kiblem,,,,,przestawiłam ich branie po śniadaniu i przeszło.....a zTa kolą,,, to ja tez lubie bardzo.... ale po ciązy z igorem odpuściłam,,,, bo ginka mówiła ,że po1,, nie zdrowe, po2... podnosi ciśnienie i cukier( w butelce jest 25 łyżek cukru... ipo rasznie od niej się tyje,, co sprawdziłam na sobie,,, to tyle z moich doświadczeń,,, przeżuciłam sie na wodę.....soki tez nie kazała pić....
Aga AJ,,,,,, mam nadzieję,że u Ciebie coraz lepiej...... bardzo bym chciała,żebyś ty tryskała energia i dobrym humorkiem.......
Marlenko,, jak się czujesz,,, ja tez miałam bóle jak na@ i nie przyszła,,,, ja jestem pewna,,,,ze to fasolka,,,,
Wróbelku,, Niusia,,,,, trzymam kciuki za prace.....
Pati.. bedzie tylko lepiej
WSzystkie dziewczynki pozdrawiam,,, koncze bo młody chce grac....
Syla cieszę się że wkońcu i TY się doczekałaś,,,, trzymam kciuki za spokojną ciążę....