reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki!!!!

Postptaszyna.......:-):-)WIELKIE GRATULACJE!!!!!

GABI....ale się uśmiałam,,,hehehe:-D:-D:-D:-D

Słodziutka widzę,ze remonty dalej,,, ale jak będzie pięknie:-D:-D:-D:-D:-D

DILAJLA,,,, wkońcu się pokazałaś,,,,:-D:-D:-D:-D:-D

PIXELKO,, dobrze ,że ty też się odezwałaś, napewno będzie dobrze....:tak::tak::tak:

SELENKO....:-D:-D:-D:-D

Aga IRl..... wiesz ja też miałam takie cieżkie dni,że mni erwało,,, i stwierdziłam,że jak nadczo biore witaminy to potem gadam z kiblem,,,,,przestawiłam ich branie po śniadaniu i przeszło.....a zTa kolą,,, to ja tez lubie bardzo.... ale po ciązy z igorem odpuściłam,,,, bo ginka mówiła ,że po1,, nie zdrowe, po2... podnosi ciśnienie i cukier( w butelce jest 25 łyżek cukru... ipo rasznie od niej się tyje,, co sprawdziłam na sobie,,, to tyle z moich doświadczeń,,, przeżuciłam sie na wodę.....soki tez nie kazała pić:angry::no:....

Aga AJ,,,,,, mam nadzieję,że u Ciebie coraz lepiej...... bardzo bym chciała,żebyś ty tryskała energia i dobrym humorkiem.......

Marlenko,, jak się czujesz,,, ja tez miałam bóle jak na@ i nie przyszła,,,, ja jestem pewna,,,,:-D:-D:-D:-Dze t:-Do fasolka,,,,

Wróbelku,, Niusia,,,,, trzymam kciuki za prace.....:-D:-D:-D:-D

Pati.. bedzie tylko lepiej:-D:-D:-D:-D:-D

WSzystkie dziewczynki pozdrawiam,,, koncze bo młody chce grac....

:-D:-D:-D:-DSyla cieszę się że wkońcu i TY się doczekałaś,,,, trzymam kciuki za spokojną ciążę....

reklama
leci klub Myszki Miki i kąp jest mój,,,:-D:-D:-D

HEj Oleńko,,, co u mnie,, lenistwo,,,, hehe mam 2 tyg urlopu ,,,, sama nie wiem co bym robiła,,,,,,,,:-D:-D:-D:-Dn:-Da dworze prawie 20 stopni mrozu,, więc narazie nie ruszam się z małym,,, ale wczoraj byliśmy w kinie z Igorem,, dzielnie wysiedział na bajce Madagaskar 2.......była świetna, ale najbardziej podobała się M..........hehhe duże dziecko,,,,,,a ja za tydz mam USG.... i strasznie się znów boje,,, masakra,,, a co U coC EBIE????

SYLA<, bidactwo,,, kuruj się,, cytryna mleko i miodek i może pomoże,, moja babcia mówiła,że by natrzec pleccy i piersi, stopy spirytuse na to wata,, i sukces gwarantowany,,,,:-D:-D:-D

Witam GAbi,,,,,,,,ale miałaś przeboje z tym Księdzem,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

Cześć dziewczynki :-D:-D:-D

nie wiem jaki ty masz charakterek marlena78, ale jakby to dotyczyło mnie to ja bym poleciała po jeszcz inne testy i pewnie kazdego dnia robilabym ze 3 :D bo ja to taka mało cierpliwa jestem :) są testy o różnej czułości jedne maja 10 czegos tam inne 20 a inne 30, najlepsze sa te z 10 :) no ale po co ja to pisze wy już obyte jestescie w tych tematach hehe

ja bardzo niecierpliwa jestem :baffled:
ja jak mi wyszła słaba kreseczka to obdzwoniłam z M wszystkie kliniki i dowiedziałam się że jest całodobowe badanie beta w moim szpitalu... od razu pognaliśmy tam... wyniki za 3 godziny były :tak:

aj mam nadzieje ze w piatek beda 2 krechy a teraz to mnie brzuch nawala jak na @

będą będą :-) GRATULUJE po cichutku :tak:

aga_ir Ale masz zdolnego M:-) zazdroszczę patio...:-p

Ksiądz przyszedł po godz. i kazał nam...śpiewać kolędy:sorry2: Ło matko jaki obciach:baffled: Nawet dziecko śpiewało z przejęcia:-D

śpiewająca rodzinka ;-) może trza było filmik nakrecic i nam tutaj pokazać ? ;-);-);-)

hej a ja w domu chora leze:-( kiepsko sie czuje
ide dalej do wyrka

Życzę zdrówka :-)

niusi@ dziekuję i w dalszym ciągu trzymam kciuki co byś ciekawą pracę znalazła :-)

ja wstałam niecałą godzinę temu :zawstydzona/y: tzn wstałam jak M szedł do pracy wyszłam z psem ale później hop do wyrka... i tak bym pewnie do tej pory spała ale piesior mnie budził bo ją na zabawy wzięło... i dobrze bo pewnie bym spała do 12 :-D

Jak tam u Was temperatura...? bo u nas -10... wczoraj było -14... masakra normalnie... ja chcę lato !!!:-)

uroczego masz psiaka,,,,,, fajnie taki żywiołowy,,,, u nas też niestety,, zimno brrrrrrr śniegu tyle,, ale za zimno....:-D:-D:-D:-Dżeby na dworze brykać...

reklama
Kasia ale Ci dooobrze:) a u mnie po staremu,znowu z byle powodu na płacz mnie zbiera ,zastanawiam sie czy to aby normalne,,
wczoraj bylismy z mężusiem na Małej Moskwie to oboje sie popłakaliśmy:-)
piękny film,polecam,gra w nim mója pierwsza miłość haha malutką role ale wypatrywałam a co

Do góry