reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Marzena gratuluje z całego serca!!!

Gabi no to sie ksiądz zdziwił:-) ehhe
my kąlede milismy w piątek, na szczęscie sąsiadka uprzedzila;-)

a ja mam jadłowstręt, na obiad byla kaszka manna

do tego łamie mnie grypa:-( boje sie ze dostane gorączki...
i jest mi bleeeee

Marzenko, PostPtaszyno wielkie gratulacje. I spokojnych miesięcy zyczę
Aguś jak się masz? Ja trzy pełne miesiące tak wymiotowałam. Tylko woda gazowana była tolerowana przez żołądek. Życzę, żeby Ci szybko minęło
Gabi niespodziankowy gość?:-D dzięki Twojej opowieści uśmiałam się trochę. Dziękuję
Edytko jak remont idzie? Ja jakośuporałam się z rozpakowaniem rzeczy i posprzątałam dokładnie. Ale co posprzątam to cośsię wydarza:-) Albo mąż coś wierci, albo drzwi wejściowe wymieniali włącznie z futryną. Ale chyba już koniec kurzu

Wszystkie Was ciepło pozdrawiam i dziękuję, że mnie przygarnęłyście.

Nie śmiejcie się ze mnie,naprawdę było jeszcze bardziej drastycznie niż opisałam:zawstydzona/y:
Ksiądz przyszedł po godz. i kazał nam...śpiewać kolędy:sorry2: Ło matko jaki obciach:baffled: Nawet dziecko śpiewało z przejęcia:-D
Dobranoc.

Ptaszynka i Marlenka Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja znow z ta sama wymowka Za wolny internet!!!!!!!!!!!!!!!! Wybaczcie ze sie tak malo udzielam!!!!!!!!!!!!!!

Gabi, ale z tym ksiedzem to fajna historia!!!!!!!!!!!! Przynajmniej wesoła!!!!!!!!!!!

Ja ciągle przeziębiona, ale juz lepiej Dzisiaj byłam w Urzędzie Pracy i skierowali mnie z zapytaniem do wypożyczalni DVD czy mnie nie przyjma na pol etatu (od 16 do 22) Trochę sie boje bo tam okolica nie za ciekawa, ale pojsc muszę. Jutro się wybieram bo jak bylam dzisiaj to jeszcze mieli zamkniete, a wracac sie nie chcialo bo za zimno brrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Kurczę do czego to doszlo muszę iść się prosic o pol etatu i zamaskowac brzuszek (juz dosc dobrze widoczny) bo mnie nie przyjma Dzisiaj moja szwagierka tam byla (konczy liceum) i jej powiedzieli, ze uczniow nie potrzebuja Ciekawe dlaczego Pewnie tak jak wszyscy chca na 8 godzin, a płacić tylko pół ZUSów, ale nie ze mna te numery!!!!!!!!!!!!!!!

Koniec żali Pozdrawiam wszystkie i czekam na nowe brzuszki
Buziole

Dziewczynki, wpadłam powiedzieć, ze u mnie ok. pracuje dużo..wracam zmeczona i zajmuje sie małą, w pracy nie mam neciku...nie moge ani przeczytać ani napisac co u nas....

byłam u ginka i mam zgłosić sie z wynikami do szpitala chorób zakaźnych na dokładniejsze badania ws. cytomegalii bo wyniki mam ciagle niejednoznaczne i sam nie wie bo sie z czyms takim nie spotkał...

brzuszek powolutku sie pokazuje, wydaje mi sie, ze czasem czuje maleńką...nic mnie nie boli, jestem silna, zdrowa więc wszystko na dobrej drodze....dostałam zielone światełko na przytulanki i odstawiłam luteinę :-)

dziekuje że sie martwicie, tesknie za wami ... mam nadzieje, ze dostanne niedługo nowego kompa i dostep do neciku w pracy i bede mogła byc z wami...

Gratuluje nowych fasolinek i trzymam kciuki by rosły jak na drożdżach i mamuś nie zameczyły...

Pixelko dobrze, że czujesz się dobrze i trzymam kciuki, żeby w szpitalu potwierdzili, że wszystko jest w porządku

Dzień dobry mówię
Dzisiaj Ola wcześniejszą pobudkę zrobiła. Ja miałam ciężką nockę. Jestem przeziębiona, chcę spać i do tego przeziębienie na maxa. Dobrze, że słoneczko dzisiaj u nas zawitało, to na spacer pójdziemy.
Miłego dzionka życzę

reklama
Tylko się znów witam :zawstydzona/y:

Gabi... ach jakby chciała usłyszeć Wasze śpiewy :-p:rofl2::-D:szok::rofl2::-D:szok::rofl2: Że mnie tam nie było :blink:

Pixelko Aniu dobrze że napisałaś. Czekamy cierpliwie na Ciebie. I fajnie że już luteinki niet!!

Wróbelek dobrze również że napisałaś!!! Całuski dla Ciebie i trzymam kciuki za pracę!

Edytko u mnie remont i remont i remont i pod górkę co wszystko by tylko można było. U Nas bardzoooo znów ciężki okres :zawstydzona/y: niestety :-( ale trza przeczekać.. wkońcu musi być lepiej :baffled:
Również się cieszę że napisałaś bo chwilkę Cię nie było i pisałam już za Tobą :sorry2::-D A jak Twe samopoczucie?

Agula AJ!!! Gdzie Ty się podziewasz? :-(

Wszystkie kochane dziewczynki całuje i pozdrwiam. Nie mam czasu na pisanie :zawstydzona/y:

Marzenko.... ehhhhh tak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paaa

Do góry