aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
nie no dziewczyny gdzie wy wszystkie jestescie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) Oby tylko mile zaskakiwałoa w tym roku nie mam żadnych planów ani postanowień.... niech życie zadecyduje co mnie spotka (ale mogę mu troszkę pomóc)
Zobaczymy czy będzie owulacja]
[/color]Kinguś jak ja Ci zazdroszcze tych krótkich cyklów!!! Szybciej będziesz testowac
Uważaj na siebie, proszę się nie bawić w Hołowczyca ;-);-)
A i jeszcze wracając z pracy wpadłam w poślizg i prawie (gdzieś o10 cm) skosiłam latarnie... ufff....... Zarzuciło mną w lewo i w prawo więc i na 2 pasie się znalazłam ale nikt nie jechał...
Fajnie by było:-) Ja też bym tak chciałapoza tym stwierdził że po co jak i tak jakieś efekty będą widoczne za 2-3 m-ce a wtedy to już może brzuchol zacznie mi rosnąć z innego powodu ;-)
GRATULUJĘcześć dziewczynki
słyszałam że wieści już do Was dotarły :-):-):-):-)
tak jak na razie to tylko testem potwierdzone wczoraj (jakoś tak źle się czułam)
szok szok szok
ale bardzo sie cieszę....no i oczywiście już zaczynam martwić...no ale odganiam złe myśli i czekam na wizytę u ginka.....
Czekamy na Ciebie...Wpadłam, żeby się z Wami przywitać i pożegnać jednocześnie. Już nie wrócę na forum. Przynajmniej nie w najbliższym czasie.
Super psinkamoja psina
Też świetna ;-)hej
ja się też swoją pochwalę
I jak teraz??wiem wiem alutka.....zwlaszcza ze wymioty nie mecza mnie tak bardzo da sie przezyc...
za tydzien usg znowu
Po cichutku GRATULUJĘ:-):-):-):-)drugi zrobie w dzien spodziewanej @ bo teraz wyszla bardzoooooooooo slabiutka szokkkkkkkkkkkkk
To prawda dawno jej nie byłociekawe co u pixeli dlugo nic nie pisala...wie ktos?
Trzyma się kochanaZaznaczam...ze zyję,trzymam kciuki za Was wszystkie.....jestem z Wami....ciepło pozdrawiam....
Ale się śmiałam ;-);-);-);-)Ale akcja u nas przed chwilą