reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Marzenko wielkie gratulacje!!!Też po cichu myślałam że Ci się uda.. w styczniu :) tak jak pisałam w grudniu że styczeń będzie do Ciebie należeć :-D:rofl2::tak: Jejku jak bardzoooooo się cieszę!!

Post_ptaszynka Wam również ogromniaste gratulatki!!!I spokojnych miesięcy do rozwiązania.

Dilajla kochana ciesze się że napisałaś. Super że maluszek już dokazuje kopniakami. Tak bardzo bardzo się cieszę!!!

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam.
Wybaczcie....:zawstydzona/y:

Ale akcja u nas przed chwilą:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Leżę,rozwalona,za krótka bluzka,brzuch na wierzchu,spodnie ściągnięte.Na wyrku koc,kilka poduszek,komputer,klocki lego,rozwalone puzzle,niezłożone prawnie,na podłodze,stos gazet,na szafce koło łóżka kilka kubków,kanapki,chusteczki zużyte.No w sypialni wszystko co mozliwe:zawstydzona/y:
I drę się na męża a on na mnie.
Nagle słyszę dzwonek do drzwi.Następnie "łubudubu"-znak,że ktoś obcy próbuje się przebić przez nasz przedpokój (na podłodze zakupy,narzędzia meża,wszystkie buty,ciuchy robocze chłopa,zabawki...).
I w mojej sypialni pojawia sie rozsły gościu.
Po czym słyszę jednocześnie:
chłop jak zawsze elokwentnie-mam go wpuścić?
gościu ,lekko zszokowany-co się tu dzieje????
M,wiadomo trzylatek zawsze wie co powiedzieć-mamo co tu robi ksiądz,przecież to nie jest kościół ?
gościu,jak się okazało ksiądz-to może ja wyjdę i przyjdę za chwilę
:sorry2:
Usunęlismy przeszkody.Obrusa,świeczek itp. nie mamy.Mamy krzyżyk.
Chłop zły,bo leci jego serial,i kase musi dać.
Dziecku przed chwila pokazałam jak się żegnać,oby zapamiętał.
Miejmy nadzieję,że moje leżenie to będzie wystarczająca wymówka.
Trzymajcie kciuki.

a w tym roku nie mam żadnych planów ani postanowień.... niech życie zadecyduje co mnie spotka (ale mogę mu troszkę pomóc:sorry2:)
:-) Oby tylko mile zaskakiwało :tak:

]
[/color]Kinguś jak ja Ci zazdroszcze tych krótkich cyklów!!! Szybciej będziesz testowac
Zobaczymy czy będzie owulacja :tak:

A i jeszcze wracając z pracy wpadłam w poślizg i prawie (gdzieś o10 cm) skosiłam latarnie... ufff....... Zarzuciło mną w lewo i w prawo więc i na 2 pasie się znalazłam ale nikt nie jechał...
Uważaj na siebie, proszę się nie bawić w Hołowczyca ;-);-)

poza tym stwierdził że po co jak i tak jakieś efekty będą widoczne za 2-3 m-ce a wtedy to już może brzuchol zacznie mi rosnąć z innego powodu ;-)
Fajnie by było:-) Ja też bym tak chciała :tak:

cześć dziewczynki :)
słyszałam że wieści już do Was dotarły :):-):-):-):-)
tak jak na razie to tylko testem potwierdzone wczoraj (jakoś tak źle się czułam)
szok szok szok
ale bardzo sie cieszę....no i oczywiście już zaczynam martwić...no ale odganiam złe myśli i czekam na wizytę u ginka.....
GRATULUJĘ:-D:-D:-D:-D

Wpadłam, żeby się z Wami przywitać i pożegnać jednocześnie. Już nie wrócę na forum. Przynajmniej nie w najbliższym czasie.
Czekamy na Ciebie...

Super psinka:tak:

hej :)
ja się też swoją pochwalę
Też świetna ;-)

wiem wiem alutka.....zwlaszcza ze wymioty nie mecza mnie tak bardzo:) da sie przezyc...
za tydzien usg znowu:)
I jak teraz??

drugi zrobie w dzien spodziewanej @ bo teraz wyszla bardzoooooooooo slabiutka szokkkkkkkkkkkkk
Po cichutku GRATULUJĘ:-):-):-):-)

ciekawe co u pixeli dlugo nic nie pisala...wie ktos?
To prawda dawno jej nie było

Zaznaczam...ze zyję,trzymam kciuki za Was wszystkie.....jestem z Wami....ciepło pozdrawiam....
Trzyma się kochana :tak:

Ale akcja u nas przed chwilą:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D Ale się śmiałam ;-);-);-);-)
Już po ???

Ostatnia edycja:
Gabi, buahahhahaha, dobrze, ze to nie był nasz proboszcz, bo zapamiętał by to do końca życia i pewnie kiedyś opowiedziałby na kazaniu, ze gdzieś za granica....:-D

Pixelko, co się dzieje, faktycznie brakuje nam tu Ciebie!!!

Aguś, cieszę, się, że już lepiej

Edytko, a to dla Ciebie na lepszy humorekZobacz załącznik 107891

U mnie dzisiaj też była śmieszna sytuacja. Przyjechał wujek mojego m, który w sumie bywa u nas często, ale nigdy nie zauważył, ze ja w ciąży jestem. Ja mu otwieram drzwi, no i dzień dobry, dzień dobry, wujcio sie na mnie patrzy i mówi to już??? a ja pokazując na brzuch, to?? a to to dopiero za dwa miesiące, hahahah myślałam, że wujek zemdleje, bo nie bardzo mógł uwierzyć, że do tej pory nic nie wiedział:-D

Gabi i juz po wszystkim????

No Aguś u nas by nie porobił bo mróz trzaskający:baffled:
ale cóż w końcu zima..... tylko nie cieszy mnie bo jutro rano marsz do pracy.... chyba mi nos odpadnie:sorry2:

ja mówię wam dobranoc bo mam dziwną ochotę na pomęczenia mojego M ale nie wiem co z tego będzie bo jest strasznie zasmarkany:oo:

Witajcie wieczorkiem:-)

Zaczynam od gratulacji Post ptaszyna,Marlena78 gratuluję z całego serduszka i życzę spokojnych kolejnych miesięcy.
Ps.Marlenko miałaś na mnie poczekać ale Ci wybaczam:tak::-D:-D:-D:-Dja tu zostanę żeby trzymać kciuki za wszystkie wasze fasolki.Bo w mój cud coraz mniej wierzę:-):-)

Pati,b życzę powodzenia na jutrzejszej rozmowie w sprawie pracy:tak:

Dilajla bardzo się cieszę,że sie odezwałaś,zaczęłam się już martwic,a tu suwaczek już tak daleko:tak::tak:

Niusi@ znajdziesz pracę,trzymam mocno kciuki,czasem trzeba troszkę poczekać na super propozycję:-):tak::tak:

reklama
Słodziutka strasznie zapracowana ostatnio jesteś,ale może to dobrze:tak:Pozdrawiam cieplutko.

Kasiek ciężkie chwile ale takie jest życie,czasem tylko mam wrażenie że bardzo niesprawiedliwe.Cieszę się,że Twój suwaczek mknie szybko do przodu.
U mnie niestety raczej nie będzie co testować,już miałam taką nadzieję ale już wróciłam na ziemię.
Podobnie jak u Marleny pierwszy raz od poronienia pobolewają mnie cycki ale to pewnie na @.Bolało podbrzusze ale przestało jakoś i co mnie bardzo martwi różowawy śluz co jakiś czas.Więc nici:wściekła/y:@wstrętna przylezie jak nic.
Gabi to bardzo tolerancyjny ksiądz:-D:-D

Do góry