reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
HEJ DZIEWCZYNKI!!!!:-D:-D:-D

JA mam dzisiaj cięzki dzięn siedziałam i płakałam po cichu,,, jaki ten los niesprawiedliwy... 2 miesiące temu zmarła mi klientka na raka,,,,, w trakcie jej choroby widziałam, jak jest gorzej i nie umiałam nic zrobić, nie wiedziałam co mam jej powiedzieć,,, no bo co miałam powiedzieć że bedzie dobrze jak wszyscy wiedzieliśmy że nie bedzie ,,,,, to niesprawiedliwe,,, widziałm, jak ubyawa mi jej z tygodnia na tydzień,,,,,, w trakcie tego okazało się ze jej syn 18 latek tez ma raka,,, mózgu,,,,,, Ona zmarła 2 miesiące temu,,, chłopak przeszedł 3 operacje nie chciał walczyć,,,,, wczoraj zmarł,,,, przyszedł ojciec i zo ja miałam mu powiedzieć,,,,,,że jest mi przykro,, nie umiem tego znieść,,, nie umiem się z tym pogodzić,,,,, facet został sam z synem 13 letnim,,,,, został,sam wszyscy od niego sie odwrócili,,,, zaczoł popijać i nie dociera do niego że musi być silny dla młodszego,,,,,,,nawet nie miałam siły nu zwrócić uwagi,,że przychodzi po alkoholu,, ale to prowadzi do nikąd,,, tak straszni emi z tym żle ,, nie umiem pomóc,, i nie rozumiem dlaczego los jest tak okrótny że zabiera i matke i syna,,,,,,,,,,nie mineła godzina,,,,jak dostałam faks ...że zmarł mój klient,,,,dziadzius 79 letni,,,,bardzo dobry człowiek,, z oczu biło mu zawsze ciepło,,,a zarazem łzy sięcisły do oczu z tęsknotą za żoną) żóna zmarła 4 m temu.... nie potrafiłbez niej żyć,,,,,,, jak byłam u niego ostatnio to widziałm,że mu ciężko i teskni za żóną,,,,,,mimo,że żona bardzo chorowała ,,, była pampersowana,,,,,, ledwo było ja widac taka chudzinka,,,a on tak troskliwie nia się opiekował choć sam siły nie miał,,, a teraz..............teraz jest z nią,,,,

nie moge uwierzyc że życie jest takie kruche,,,,,,,,ludzie goniaza pieniędzmi,,,,,,,,wyścig szczurów kto lepszy, ktoładniejszy kto ma więcej,, domy, samochody i takie tam,, a to nie warte,,,, najważniejsze zdrowie rodzina bliscy,,życie jest zbyt kruche by tak je zaprzepaścić i zmarnować na pogoń tak naprawde za niczym,,,,,

wiem co mówię,,,,,,, 2 lata temu mojej mamy kuzyn zmarł na zawał serca,,, odwoził syna na obrone,,,,, wysiadałz samochodu,,, upadl i juz nigdy nie wstał........ ( miał wszystko wille, domy, basen, akcję,,,, spali na kasie i jeszcze było im mało.,.., ciągle pogoń za pieniądze,,za lepszym niby, życiem,,,, tydzień temu zmarła jegożona wwieku 50 lat,,, na raka,,,,,, i po co ta pogon,,,, po co ten stres,, wieczni ebrak czasu dla bliskich,,,,,, jak juz ich nie ma,,,,, chłopaki zostali sami,,,,,straszne to życie,,,,,,,,,

Sory ,że wam tak nasmuciłam,,ale jakośmi tak dzisiaj to leżało!!!

Także dziewczymy cieszcie się zżycia,, kazdym dniem,, soba na wzajemm inne nie jest tak ważne,,,;-)

WITAM Aguś , SYLA, KINGUŚ!!!!

Syla jak się czujesz??? jakieś objawy????:-D:-D:-Dmówisz post ptaszyna to ta od IKA
,,jak dobrze pamiętamm,,,,,,,fajnie bedzie miała dzieciaczki z małą róznicą wieku rok po roku:-D:-D:-D:-Dale się rospędziła,,,,,, pogratuluj jej......:-D:-D:-D

KINGUS I TOBIE SIE UDA ZOBACZYSZ TYLKO SPOKOJNIE<<< trzymamy kciukasy..:blink::blink:

Aga irl,, a Ty dzisiaj co upichciłaś,,,, widzę,,ze ty same smakołyki robisz,,heheh i kusisz...:-D:-D:-D:-D

reklama
wkurzyłam się i wziełam urlop 2 tygodnie,,,, złozyłam podanie,,, stara mi nie podpisała bonie miała czasu,,, ale do pracy jutro nie idę,,, mam nadzieję,że nie będzie z tego powodu dymu!!!!:no:

Do góry