reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dilajla,, odezwij się!!!! co u CIEBIE??? jak się czujesz,,,,,,Selenko jak masz kontakt z Ania pozdrów ja mocno i uściskaj,,,,:-D:-D:-D:-D

reklama
MARLENKa JAK PSIACZEK???? pewni wielki i uroczy,, a uszy ciągnie za sobą...

:-D:-D:-D

SAFIRKU,,,, strasznie podoba mi sie twoja postawa,,,, jesteś dzielna i wasz synek daje wam tyle szczęścia,, i siły.... ze aż miło popatrzeć.....:-D:-D:-D

Agi,, gdzie się podziewasz kochana....

ALicja pewnie okupuje naszą klasę.......:-D:-D:-D

KAROLKA,,, a co u CIEBIE??? kiedy testowanko???:-D

cześć misiaczki

Pati kurcze wiem jak to jest szukać pracy:-( ale spokojnie, ja przez rok się męczyłam w firmie wariatów zanim znalazłam coś normalnego..... trzymam kciuki....

Edytko moja fryzurka bardzo się nie różni bo tylko troszkę podcięłam ale jak coś wymodzę to napewno wkleję wam fotkę....

Kasiek to miłego urlopu.... i wypoczywaj.....

Chyba wszystkie staramy cieszyć się życiem takim jakie ono jest.... mimo niepowodzeń....
a w tym roku nie mam żadnych planów ani postanowień.... niech życie zadecyduje co mnie spotka (ale mogę mu troszkę pomóc:sorry2:)

Wróbelku a Ty gdzie się podziewasz???
Mircia pewnie dalej w hokeja,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D Ty to maszpareła Mirciu,, na wszystko masz siłę i humor,,,, brawo......:-D:-D:-D

Alla ,,, matko to juz połowa,,,,,,,,,, i czujesz ruchy super,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

Also,, Twój suwaczek tez błyskawica,,,, o Gabi nie wspomnę 26 tydz z hakiem,,,,szok,,, dopiero pamietam jak suwaczek wstawiła,,,a tu!!!!:-D:-D:-D

HEj ALutka,,, czekamy na piękna fotkę,,,,,,,,,,, noi dobrze,,,życie i tak napisze swój scenarisz,,heheh.. masz racje,,,,,:-D:-D:-D:-D

NIUSIA,,,,,:-D:-D:-D... kurcze przykro mi że nie możesz nic znaleść,, ale myślę,że styczeń jest taki cięzki,,,wiesz jakieś zmiany w firmach... nowe etaty,,,, przewaznie dostaja w poowie stycznia poczatek lutego,, tak u nas jest , od lutego beda 2 etaty.... także może jeszcze troche cierpliwości i uda się.............:-D:-D:-D trzymam kciuki:-D:-D:-D a może tobie jednak fasolka dana i tak jak Aga praca pod górke się opóznia.:-D:-D

A gdzie podziewa się ONA.... MARTUSIA,, czy ktos wie,,,,,, co u niej i fasolki?????:confused::confused::confused::confused:

OLUNIA<,,,,AGI,,,,,,,,,,,,,,,co u WAS,, hej dziewczynki,,, gdzie jesteście???:confused::confused::confused:

ufff własnie nadrobiłam Wasza produkcję:-)pół godziny temu wróciliśmy z Wrocławia,w tamta strone jechalismy 40,60 km na godzine,z powrotem do polowy drogi ciut lepiej a potem masakra!!
byłam u lekarza,zrobił na mnie dobre wrazenie,pobrałam posiew na mycoplasme,chlamydie,ureoplazme,potem jeszcze duzo badan z krwi.Na usg nie widac było owulacji,tak jakby mój jajnik zleniwiał albo te tabletki rozregulowały mi cykl?
lekarz mówi,że widzi duzę szanse,ale moze on każdemu tak mówi?no trudno wyczuć,wolę być sceptyczna.Kazał nam sie na razie zabezpieczać ,aż nie bedzie kompletu badń.
To tyle u mnie:)jutro do pracy,nie mam siły dzisiaj,idę spać ,do jutra kochane.Całuje mocno:-)

witam, w pracy po staremu czyli oki, brakowało mi starych pogaduszek, żarcików atmosfery, ale chyba tylko ja cieszyłam się z przyjścia do pracy inni jęczeli że to znów poniedziałek

reklama
Do góry