reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kinguś ,,,, mi 1 i 2 ciąza udała sięzapierwszym razem,,,, a ta za 4..........:tak::tak::tak: więc głowa do góry,,,,,,, spokojnie,,,,uda się,,,, łu rady pewnej osoby,, smieszne ale mi pomogło,, heheh nózki w górę,,hehe:-D:-D

reklama
kasiek tak mi przykro....zycie jest bardzo kruche...
my w polsce nie mielismy czasu dla siebie bo moj maz pracowal po 12 godzin czasem wiecej...ciagle go nie bylo....wyjechal a po 3 miesiacach ja do niego przylecialam z dziecmi na 2 miesiace wakacji i juz tak zostalo.....dlaczego? wlasnie dlatego ze mamy czas dla siebie i rodziny.....nie potzrebujemy wielkich pieniedzy do zycia tylko tyle aby starczalo na wszystko i aby sie nie martwic ze jutro nie bedzie na chleb.....pracuje tylko 8 godzin dziecnie ...i tak powinno byc.....cieszyc sie soba,rodzina zyciem.....jak nasz czas dobiegnie konca nic nie wezmiemy ze soba na druga strone....tylko to co przezyjemy...i od nas zalezy jak to nasze zycie bedzie wygladac:)

kasiu ja dzis tylko rosolek ugotowalam ale juz nie ma bo wszystko zjedlismy:) M mial jeszcze gotowany boczek wiec zadowolony:)
lenia mam ostatnio ale to nic przejdzie mi.....w srode powracam do normalnosci:)
aaa widzialam dzis zdjecia nowego auta co ma byc na taksowce....przywioza go za jakies 2 dni chyba bo z anglii nowiutkie sciagaja.....fiat scudo.....z przystosowaniem dla niepelnosprawnych...z szyba odzielajaca od pasazerow:) a mojej licencji dalej nie ma ech.....

Słodziutka,,, jak Ty wszystki pamietasz,,,,,,:-D:-D:-D
Most naszczęście juz otwarty,,,, także juz nie dreuje,,, aledizś zasypało.. jechałam z koleżanka do pracy 40 na godzinę, bo tak było ślisko:no::no:ale dałysmy radę... a od jutra jak pisałam wcześniej ide na urlop 2 tyg,,, , zreszta musze isc na 2 tyg zeby dostać wcasy pod grusza,,,,, bo potem nie mam jak wykorzystac urlopu,,, co do L4,,, czekam ażkoleżanka z pokoju wróci z macierzyńskiego w marcu i od kwietnia chce iśc na L4...
A co U ciebie kochana??? pozdrów WIESIa.....:-D:-D:-D

kasia nie wiem czy zaliczylam bo ciag;le czekam na wyniki....bylo napisane ze moge i czekac 6 miesiecy no ale mam nadzieje ze mi tego nie zrobia....
uciekam na filmy...potem moze jeszcze zajrze

reklama
Do góry