reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
kasiek tak mi przykro....zycie jest bardzo kruche...
my w polsce nie mielismy czasu dla siebie bo moj maz pracowal po 12 godzin czasem wiecej...ciagle go nie bylo....wyjechal a po 3 miesiacach ja do niego przylecialam z dziecmi na 2 miesiace wakacji i juz tak zostalo.....dlaczego? wlasnie dlatego ze mamy czas dla siebie i rodziny.....nie potzrebujemy wielkich pieniedzy do zycia tylko tyle aby starczalo na wszystko i aby sie nie martwic ze jutro nie bedzie na chleb.....pracuje tylko 8 godzin dziecnie ...i tak powinno byc.....cieszyc sie soba,rodzina zyciem.....jak nasz czas dobiegnie konca nic nie wezmiemy ze soba na druga strone....tylko to co przezyjemy...i od nas zalezy jak to nasze zycie bedzie wygladac
my w polsce nie mielismy czasu dla siebie bo moj maz pracowal po 12 godzin czasem wiecej...ciagle go nie bylo....wyjechal a po 3 miesiacach ja do niego przylecialam z dziecmi na 2 miesiace wakacji i juz tak zostalo.....dlaczego? wlasnie dlatego ze mamy czas dla siebie i rodziny.....nie potzrebujemy wielkich pieniedzy do zycia tylko tyle aby starczalo na wszystko i aby sie nie martwic ze jutro nie bedzie na chleb.....pracuje tylko 8 godzin dziecnie ...i tak powinno byc.....cieszyc sie soba,rodzina zyciem.....jak nasz czas dobiegnie konca nic nie wezmiemy ze soba na druga strone....tylko to co przezyjemy...i od nas zalezy jak to nasze zycie bedzie wygladac
kinguś
Nie poddam się
Tak niestety jest. Ja właśnie staram się cieszyć tym co mam oczywiście mam swoje marzenia i plany, trzeba do czegoś dążyć ale bez przesady.Sory ,że wam tak nasmuciłam,,ale jakośmi tak dzisiaj to leżało!!!
Także dziewczymy cieszcie się zżycia,, kazdym dniem,, soba na wzajemm inne nie jest tak ważne,,,;-)
aga_irlandia
kasiu ja dzis tylko rosolek ugotowalam ale juz nie ma bo wszystko zjedlismy M mial jeszcze gotowany boczek wiec zadowolony
lenia mam ostatnio ale to nic przejdzie mi.....w srode powracam do normalnosci
aaa widzialam dzis zdjecia nowego auta co ma byc na taksowce....przywioza go za jakies 2 dni chyba bo z anglii nowiutkie sciagaja.....fiat scudo.....z przystosowaniem dla niepelnosprawnych...z szyba odzielajaca od pasazerow a mojej licencji dalej nie ma ech.....
lenia mam ostatnio ale to nic przejdzie mi.....w srode powracam do normalnosci
aaa widzialam dzis zdjecia nowego auta co ma byc na taksowce....przywioza go za jakies 2 dni chyba bo z anglii nowiutkie sciagaja.....fiat scudo.....z przystosowaniem dla niepelnosprawnych...z szyba odzielajaca od pasazerow a mojej licencji dalej nie ma ech.....
aga_irlandia
ja jestem ciekawa czy post ptaszyna przyjdzie sie do nas dzidziusiem nowym pochwalic hehheheh...swoja droga szybko sie dziewczyna uwinela nie ma co
kasiekkm
Fanka BB :)
Słodziutka,,, jak Ty wszystki pamietasz,,,,,,
Most naszczęście juz otwarty,,,, także juz nie dreuje,,, aledizś zasypało.. jechałam z koleżanka do pracy 40 na godzinę, bo tak było śliskoale dałysmy radę... a od jutra jak pisałam wcześniej ide na urlop 2 tyg,,, , zreszta musze isc na 2 tyg zeby dostać wcasy pod grusza,,,,, bo potem nie mam jak wykorzystac urlopu,,, co do L4,,, czekam ażkoleżanka z pokoju wróci z macierzyńskiego w marcu i od kwietnia chce iśc na L4...
A co U ciebie kochana??? pozdrów WIESIa.....
Most naszczęście juz otwarty,,,, także juz nie dreuje,,, aledizś zasypało.. jechałam z koleżanka do pracy 40 na godzinę, bo tak było śliskoale dałysmy radę... a od jutra jak pisałam wcześniej ide na urlop 2 tyg,,, , zreszta musze isc na 2 tyg zeby dostać wcasy pod grusza,,,,, bo potem nie mam jak wykorzystac urlopu,,, co do L4,,, czekam ażkoleżanka z pokoju wróci z macierzyńskiego w marcu i od kwietnia chce iśc na L4...
A co U ciebie kochana??? pozdrów WIESIa.....
kinguś
Nie poddam się
Uciekam moje kochane do jutra :-):-)
aga_irlandia
kasia nie wiem czy zaliczylam bo ciag;le czekam na wyniki....bylo napisane ze moge i czekac 6 miesiecy no ale mam nadzieje ze mi tego nie zrobia....
uciekam na filmy...potem moze jeszcze zajrze
uciekam na filmy...potem moze jeszcze zajrze
reklama