reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Oj daleko na druuuuugim końcu miasta.
Ale jeszcze kwestia,chłop w pracy,nie mam jak jechać,nie mam co z dzieckiem zrobić itp.Samo życie:baffled:

ojej strasznie mi przykro a tescie nie mogli by jakos pomoc albo jakas kolezanka ? biedactwo ja bede trzymac kciuki zeby szybko poszło i zebys nie musiala tam sleczec
ateraz zmyakm i nie zatruwam atmosfery buziolki kochane

Witaj się i ja :-)
Czesc dziewczyny!!! J
Witaj. Bardzo mi przykro.

Ja mam teraz 2 @ po zabiegu.I tak się zastanawialiśmy z M, czy po 2 @ można zacząć staranka???Jak Wy kochane myślicie. Na kontroli lekarz powiedział,że wszystko jest ok.I powiedział,że po 3 @ . Będę Wam wdzięczna za wyrażenie Waszego zdania
Mi ginka pozwoliła po 2 @ ale się nie udało i teraz czekam aż się trzecia skończy;-) Jeśli jesteś gotowa i nie ma przeciwwskazań medycznych to chyba nic nie stoi na przeszkodzie.
Dla mnie gorsze było to czekanie aż będę mogła się znowu starać.

Ja od dzisiaj przechodzę na dietę...
Ja też powinnam jakąś dietkę zacząć. Zawsze można zacząć od 10 brzuszków dziennie żeby przyzwyczaić organizm.

Kurcze, dziewczyny, u nas w nocy było -20 st, aż mi woda zamarzła w piwnicy:baffled: no i mam saharę,
I jak jest już woda.

a u nas taaakkkaaa zima ;-) (na zdj ja z moją kundliczką Nuką" ) :-)
Super, widzę, że wesoło macie:tak::tak:

Hehehehe :) Moja psia jak się wczoraj w śnieg zapadła, to myślałam, że o wlasnych siłach nie wyjdzie, ale już po chwili jak zając w śniegu kicała :-)
:-D:-D:-D:-D

do ceny jaka mam przeznaczyc podoba mi sie ten wzor
Mi też ten pierwszy wzór się podoba;-)

Ja zaczełam regularnie czuc ruchy, troche to u mnie trwało, bo mam łozysko na przedniej ścianie ale w końcu się doczekałam i jestem przeszczęsliwa:tak::tak::tak:.Na razie to takie delikatne "przewracanie" i lekkie kopniaczki ale to chyba juz to!!!
To musi być przecudowne uczucie :-):-):-)

Cześć babki.U nas rekordy mrozu:szok:
Mnie jakies skurcze dopadają,miałam w czwartek do gina,ale chyba pójdę jutro.
Buziaki.I trzymajcie kciuki za mnie:zawstydzona/y:.
Trzymam trzymam :tak::tak::tak::tak::-)

Kinguś a Jak @? Bardzo boli? Czy sobie odpuściła? Ja niestety mam bardzoooo bolesne @.. więc każda jedna dla mnie to udręka od poczatku do końca.
Już jest ok ;-) Tak liczę, że może po takiej prawdziwej @ się uda.
U mnie to zawsze początek był bolesny a później jak na duphastonie jechałam to nic nie bolało.

Doła złapałam przejrzałam ogłoszenia i płakać mi się chce:-:)-:)-(
Nie martw się na pewno wkrótce znajdziesz super pracę :tak::tak::tak::tak:

Teściowa w pracy,a teść przy butelce:-p
Ale nie ma co o tym gadać.poradzę sobie.Jak nie jutro,to w czwartek.Leże grzecznie.Pa.

reklama
Do góry