slodziutka_e
Fanka BB :)
Naprawdę już zmykam.
Buziale..
trzymajcie się ciepło.
paaaaaaaaaaa
Buziale..
trzymajcie się ciepło.
paaaaaaaaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj. Bardzo mi przykro.Czesc dziewczyny!!! J
Mi ginka pozwoliła po 2 @ ale się nie udało i teraz czekam aż się trzecia skończy;-) Jeśli jesteś gotowa i nie ma przeciwwskazań medycznych to chyba nic nie stoi na przeszkodzie.Ja mam teraz 2 @ po zabiegu.I tak się zastanawialiśmy z M, czy po 2 @ można zacząć staranka???Jak Wy kochane myślicie. Na kontroli lekarz powiedział,że wszystko jest ok.I powiedział,że po 3 @ . Będę Wam wdzięczna za wyrażenie Waszego zdania
Ja też powinnam jakąś dietkę zacząć. Zawsze można zacząć od 10 brzuszków dziennie żeby przyzwyczaić organizm.Ja od dzisiaj przechodzę na dietę...
I jak jest już woda.Kurcze, dziewczyny, u nas w nocy było -20 st, aż mi woda zamarzła w piwnicy no i mam saharę,
Super, widzę, że wesoło maciea u nas taaakkkaaa zima ;-) (na zdj ja z moją kundliczką Nuką" ) :-)
Hehehehe Moja psia jak się wczoraj w śnieg zapadła, to myślałam, że o wlasnych siłach nie wyjdzie, ale już po chwili jak zając w śniegu kicała :-)
Mi też ten pierwszy wzór się podoba;-)do ceny jaka mam przeznaczyc podoba mi sie ten wzor
To musi być przecudowne uczucie :-):-):-)Ja zaczełam regularnie czuc ruchy, troche to u mnie trwało, bo mam łozysko na przedniej ścianie ale w końcu się doczekałam i jestem przeszczęsliwa.Na razie to takie delikatne "przewracanie" i lekkie kopniaczki ale to chyba juz to!!!
Trzymam trzymam :-)Cześć babki.U nas rekordy mrozu
Mnie jakies skurcze dopadają,miałam w czwartek do gina,ale chyba pójdę jutro.
Buziaki.I trzymajcie kciuki za mnie.
Już jest ok ;-) Tak liczę, że może po takiej prawdziwej @ się uda.Kinguś a Jak @? Bardzo boli? Czy sobie odpuściła? Ja niestety mam bardzoooo bolesne @.. więc każda jedna dla mnie to udręka od poczatku do końca.
Nie martw się na pewno wkrótce znajdziesz super pracęDoła złapałam przejrzałam ogłoszenia i płakać mi się chce:---(