reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dzieki anetka mie tez... jeszcze pare znalazlam ale jak przyjedzie M to sie zastanowimy
uciekam robic obiadek ...ale sie sasiedzialam

czesc Agula:-)
juz myslalam ze dzisiaj BB zbojkotowalas bo zazwyczaj jestes od rana:happy:
ale znajac Ciebie to juz ze trzy obiady ugotowalas,posprzatalas,wypralas i co tam jeszcze mozna;-):rofl2:

Wonka... no muszę przyznac że ja też jestem zauroczona :-) nienawidzę jak jest błoto i chlapa... tak jak jeszcze niedawno:)
Teraz cały czas pada śnieżek... jest pięknie :-)

ok... jak będę lepic bałwanka to obiecuje że jeden będzie dla Ciebie :-)

Czesc Dziewczyny!!!
Nie było mnie troszke, bo M miał urlop i każdą wolną chwile spędzaliśmy razem. Czytałam Was na bierząco ale nie było czasu odpisać.
Pixelko ja tez bardzo długo nie miałam brzuszka co było dla mnie kolejnym powodem do zmartwień. Dopiero jakies dwa tyg temu wyskoczyła mi piłeczka. Ty tez niedługo bedziesz sie nią cieszyć.Cierpliwości!!!!
Gabi wiem, ze jest Ci bardzo ciężko i robisz wszystko co w Twojej mocy. Wierze ze będzie dobrze.Hmmm nawet ciężko coś mądrego napisać by odgonic złe myśli od Ciebie. Będe trzymała kciuki za wizytę.
Selenko piekny brzuszek:tak::tak::tak:.
Agus AJ odzywaj się częściej bo sie tu martwimy.
Edytko kiedy konczysz remont???
Marzenko piekny prezent wybrałas dla mamy. Mi bardziej podoba się ten drugi komplet;-)
Also zazdroszcze fotek, sliczne Maleństwo.
Wszystkie nowe dziewczyny witam i tulę mocno.Zostancie z nami.

Ja zaczełam regularnie czuc ruchy, troche to u mnie trwało, bo mam łozysko na przedniej ścianie ale w końcu się doczekałam i jestem przeszczęsliwa:tak::tak::tak:.Na razie to takie delikatne "przewracanie" i lekkie kopniaczki ale to chyba juz to!!!

reklama
Do góry