reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Normalny chow chow niechetnie lapy moczy, a moja psia pierwsze co to kałuże i zaspy śniezne zalicza. Dobrze, że ogon ma wielki, to jak sygnalizator z zasp owych wystaje... Ale ogolnie nie stawrza wielkich problemów. Wie, że trzeba obsychać pod prysznicem, znosić tarmoszenie ręcznikiem, dać się czesać nawet na brzuszku. Niestety podłogi i tak po cztery razy dziennie sa myte, bo psia pije wodę wielce niekulturalnie i z pyska chlapie :-D

haha dobre...
wiesz co... z tego co mówisz to maja ma chyba coś z chow chowa... bo się jak księżniczka zachowuje... jak pada deszcz to wogóle nie chce wychodzić z domu... a kałuże omija wielkim łukiem... na trawę mokrą wogóle nie wchodzi a jak mokry chodznik to prawie na pazurkach idzie co by jak najmniej łapy zmoczyć :baffled::baffled::baffled:

jej...musze się za jakiś obiad wziąść a tak cholernie nie mam weny twórczej (he...jak ładnie nazwałam "lenia" który mnie dzisiaj ogarnął:zawstydzona/y:)

reklama
Katya witaj wsrod Aniolkowych Mam,zagladaj tutaj jak mozesz najczesciej,
to najlepsza terapia.
a tak na marginesie to jestesmy "sasiadkami",ja mieszkam w Windsorze:-)

Agnieszka Aj milo Cie znowu widziec,szkoda,ze jakos rzadko zagladasz:-(
Slodziutka ty tez kochana Nas zaniedbujesz troszke,zwalmy to na ten remont;-),ale wiecznie to trwac nie moze oj nie:crazy:

12:30 - skoro świt :rofl2: Ale również witamy :-D

hahaha dobre
roflmao.gif
roflmao.gif
roflmao.gif

ja też się przyłączam do powitania :-)

moje kochane wysmiewaczki :rofl2:
u mnie jest godzina wczesniej wiec to mnie troche usprawiedliwia;-)
a tak poza tym to ja jestem w pracy od 7:baffled:
tyle ze po dwoch tygodniach urlopu to mi sie wydaje ze to srodek nocy
i snuje sie tu jak zombi tym bardziej ze nic do roboty nie ma :-):rofl2:

reklama
Do góry