reklama
alla wlasnie takie to zycie trudne a przeciez okres ciazy powinnien byc szczesliwym czekaniem na maly cud ...tyle ze nas juz zycie doswiadczylo i musimy byc bardziej cierpliwi ...
ale dzidzius ten trud Nam wynagrodzi
ja tez uciekam konczyc to co zaczelam
alutka milej wizyty u fryca laseczko
gabi trzymamy kciuki za Was
ale dzidzius ten trud Nam wynagrodzi
ja tez uciekam konczyc to co zaczelam
alutka milej wizyty u fryca laseczko
gabi trzymamy kciuki za Was
Ostatnia edycja:
allaa
Fanka BB :)
Gabi ja tez kciuki mocno zaciskam.
U mnie dzis kolejny dzien piers z kurczaka z ziemniakami i ogórkiem.....coś weny do obiadków zabrakło.......
U mnie dzis kolejny dzien piers z kurczaka z ziemniakami i ogórkiem.....coś weny do obiadków zabrakło.......
Cześć dziewczynki! U nas też zima i biało dookoła. Ja kompletnie nie wiem co na obiad zrobić. Może w necie czegoś poszukam ciekawego. Też mam całą stertę prasowania i codziennie mam zamiar po kilka rzeczy poprasować, tyle, że to trwa już od września i zawsze mi coś zostaje a potem dochodzi nowe pranie i znowu jest sterta.
Alla, cieszę się, że napisałaś. Ja też gdzieś dopiero od tygodnia w miarę regularnie czuję moją dzidzię. Fajne uczucie i przez to jestem chyba troszkę spokojniejsza.
Gabi, trzymam kciuki za Ciebie. Dzielna z Ciebie babka, ale już chyba dużo mniej tych dni leżenia zostało. Mam nadzieję, że skurcze przejdą i jak pójdziesz do gina to będzie wszystko ok.
Alutka, Ola, Wonka, Aga_Irl, Marlena, Cyniczna i wszystkie niewymienione gorąco pozdrawiam w ten zimowy dzionek!!!
Alla, cieszę się, że napisałaś. Ja też gdzieś dopiero od tygodnia w miarę regularnie czuję moją dzidzię. Fajne uczucie i przez to jestem chyba troszkę spokojniejsza.
Gabi, trzymam kciuki za Ciebie. Dzielna z Ciebie babka, ale już chyba dużo mniej tych dni leżenia zostało. Mam nadzieję, że skurcze przejdą i jak pójdziesz do gina to będzie wszystko ok.
Alutka, Ola, Wonka, Aga_Irl, Marlena, Cyniczna i wszystkie niewymienione gorąco pozdrawiam w ten zimowy dzionek!!!
Gabi, trzymam kciuki.
Luby dostal obiadek, a teraz się czegoś więcej domaga... hymmm... deserek
z tego co widzę (kolejny post) szybki deserek ;-);-)
a ja zmykam konczyc obiad... lezę jeszcze po frytki i zaraz moj M przyjdzie :-)
Zyczę wszystki miłego popołudnia i wieczorku bo nie wiem czy mnie TZ do kompa dopuści ;-) a móiwłam mu wczoraj że na urodziny mu laptopa kupię to on nie chce
Buziaki :-)
reklama
allaa
Fanka BB :)
A moj M uwielbia taki obiad, hehe, mógłby przez dwa tyg jesc to samo i by mu codziennie smakowało wybornie. Ja zjem wszystko co stanie na mojej drodze, wiec dzis bedzie posiłek szybki i łatwy:-):-):-).