reklama
cyniczna
Fanka BB :)
oczywiście zaliczyłam wszystkie zaspy śniegowe bo moja zołza to musi w największy śnieg wejść teraz zajmuję się własnie odsnieżaniem jej futra (robią jej się na łapach takie śmieszne kulki śniezne trza to powybierac bo później mokro w całym mieszkaniu jak się roztopią)
Hehehehe Moja psia jak się wczoraj w śnieg zapadła, to myślałam, że o wlasnych siłach nie wyjdzie, ale już po chwili jak zając w śniegu kicała :-) Cała 2 godzinna eskapada skończyła się dla niej pod prysznicem - zamknęłam ją tam, by obeschła, bo wierzcie mi, z chow chowa nie tak łatwo "kulki" lodowe powybierać
Cała 2 godzinna eskapada skończyła się dla niej pod prysznicem - zamknęłam ją tam, by obeschła, bo wierzcie mi, z chow chowa nie tak łatwo "kulki" lodowe powybierać
:-):-):-) biedactwo ;-) a co do wybierania kulek z chow chowa to rzeczywiście to na pewno ciężka robota... ja mam trochę mniejsza sunię rasy kundel polski i na pewno z mniejszą ilością futra od Twojej pociechy a mam ogormny problem więc nawet nie chcę myśleć co Ty masz
wlasnie cyniczna bylam na alegro tyle ze zamowic nie moge bo nie dojdzie na czas Ja tez mam sliczne dostalam na slub 10 lat temu i sa niezniszczalne jestem z nich bardzo zadowolona ...takie z pozlacanymi raczkami
a moja psina na spacerek wylazi tylko na chwileczke bo ma cieczke hehe ale sie zrymowalo a uwielbia spacery deszcz snieg itd
a moja psina na spacerek wylazi tylko na chwileczke bo ma cieczke hehe ale sie zrymowalo a uwielbia spacery deszcz snieg itd
cyniczna
więc nawet nie chcę myśleć co Ty masz
Hehehehe, no, chow chowa niewyżytego mam!!!! W futro tyle śniegu lapie jak kolekcjoner jakiś ;-) Zupełnie nie jak chow chow się zachowuje! Normalny chow chow niechetnie lapy moczy, a moja psia pierwsze co to kałuże i zaspy śniezne zalicza. Dobrze, że ogon ma wielki, to jak sygnalizator z zasp owych wystaje... Ale ogolnie nie stawrza wielkich problemów. Wie, że trzeba obsychać pod prysznicem, znosić tarmoszenie ręcznikiem, dać się czesać nawet na brzuszku. Niestety podłogi i tak po cztery razy dziennie sa myte, bo psia pije wodę wielce niekulturalnie i z pyska chlapie
cyniczna
marlenka, a może opłacaloby się kurierem zamówić? U nas porządne sztućce są naprawdę drogie. Oglądałam ich wiele swojego czasu i poniżej 700zł niczego porządnego nie znalazlam, za to na allegro za połowę tej ceny śliczności nie sztućce. Przy takiej różnicy kurier już się opłaca.
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Marlena, a może postaraj się skontaktować z osoba sprzedającą sztućce, wiem, ze np pocztexem( niestety dosyć drogo) przesłać można nawet w ciągu 24 h.
Pyzunia, ja po 2 @ z mężem już starałam się o maluszka(oczywiście za pozwoleniem lekarza) i udało się:-) Więc wydaje mi się, ze nie ma to znaczenia czy czekasz 2 cykle czy 6, poprostu jak ma się udać to się uda i juz. Nikt nie da nam pewności, że jak zajdziemy po 2 to się nie uda, tak samo jak nie da nam pewności, ze po 6 się uda....
Pyzunia, ja po 2 @ z mężem już starałam się o maluszka(oczywiście za pozwoleniem lekarza) i udało się:-) Więc wydaje mi się, ze nie ma to znaczenia czy czekasz 2 cykle czy 6, poprostu jak ma się udać to się uda i juz. Nikt nie da nam pewności, że jak zajdziemy po 2 to się nie uda, tak samo jak nie da nam pewności, ze po 6 się uda....