reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A to Ci powiem Agus ze bardzo dobrze:tak::tak::tak:
siedz sobie kochana ile mozesz!

ja lecie sie pokrecic z 5 minutek zeby mnie ktos widzial ze jestem;-);-)

sie pracuje ciezko nie:confused::-D

zupka sie gotuje ...dzisiaj barszyk czerwony

agunia i tak powinno byc caly czas hehe

alla dlugo Cie nie bylo i to juz 21 tydz supcio

a moje dziecie na pizzy siedzi a ja sie martwie ze ze szkoly nie wraca

Marzenko byłam z Wami cały czas tylko nie dawałam znaku zycia;-);-);-).
Leci, leci suwaczek ale dla mnie za wolno;-) chciałabym juz zeby było tak koło 30 tyg, to zaczne szalenstwo zakupów. Jeszcze nic nie oglądałam.....Nawet przez internet..
Na pizzy mowisz, hmmm zjadłabym sobie jakas dobrą...moze jutro zrobie sama...

dobra
lenistwo lenistwem ale ide poprasowac goooore prania:) jakos sama nie chce sie zrobic....poza tym poprac trzeba wrrr.....
a M poszedl do ogrodka nowe patio mi robic:):):)ale bede miala ladnie:)
do pozniej kochane

alla wiem wiem kochana ze czym blizej rozwiazania tym lepiej Moja ciaza tak szybko zleciala ze nawet nie zauwazylam kiedy na porodowce sie znalazlam ...tyle ze teraz to najpierw 2 kreski potem pierwszy trymestr i pozniej zamarwianie sie czy aby przetrwam do konca ciazy i nie urodze aby za szybko

Masz rację, ja chyba jak urodze zdrowe dziecko to wtedy odetchnę....A nie, wtedy dojdzie kolejne tysiac zmartwień...Nie sądziłam nigdy, że to życie będzie takie trudne....
Poki co dzis mam dobry humorek i udaje mi sie odgonić złe myśli.
Uciekam jakis obiadek przygotować.
Agus Ty masz się relaksować i odpoczywać, zrób sobie chociaz dzień przerwy od zajęć domowych;-);-);-)

reklama
witajcie.....
i wiem że nie jest rano:-)
ja bardzo nie lubię zimy ale to raczej przez te krótkie dni niż przez zimno.... ja do pracy chadzam piechotką 30 min mimo że mam autobus ale tak naprawdę to uwielbiam te poranne spacery..... przynajmniej jestem obudzona....... ale fakt jak będzie tyle śniegu to spodnie do kolan będę miała mokre ( bo oczywiście chodzę na skróty:sorry2:)
Aga ja tez mam mnóstwo prasowania ale to przynajmniej lubię robić więc spoko.....
Marzenko opcja nr 1 bardziej mi się podoba....

zaraz idę do fryzjera włoski podciąć bo ostatnio byłam w lipcu i aż wstyd patrzeć na końcówki.... już nawet układać się nie chcą same, a ja jestem zbyt leniwa aby jeszcze włosy układać:zawstydzona/y:

Do góry