reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

he... ja wątpie żebym przekonała mojego pięknego do remontu :zawstydzona/y: ale dobrze wiedzieć :-)

ide z psem na spacer...pocieszyć się trochę zimą :happy:

reklama
Witam się cieplutko!
Zima za oknem. Ciekawe jak długo będę jechała jutro do pracy???

Dzięki dziewczynki za odpowiedzi. Nie wiem ,chciałabym już zacząć staranka. Psychicznie jesteśmy obydwoje gotowi.Chyba musimy zdecydować z M . To widzę ,że czeka nas dzisiaj rozmowa(kolejna;-)).

witam w ten piekny zimowy dzien

dziewczynki sliczne brzusie
also,wrobelku sliczna dzidzia i jaka juz duza

mircia przykro z powodu kolezanki
[*] W zeszlym roku odeszla kolezanka z klasy mojego syna ...to takie przykre bo byla zdrowa dziewczynka i taka sliczna milosc mojego synka

pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dzionka a ja dalej ide szukac prezentu na urodzinki mojej mamusi chce jej kupic sztućce w walizce ale nie ma takich jakie mi sie podobaja ...
cyniczna ja tez mam bzika na punkcie poscieli...wczoraj tez kupilam

edytko dilajla mala agunia Aj mordoklejka niusia co Was tak malutko na BB?

Ostatnia edycja:
Marlenka, ja kupiłam śliczne sztućce w walizeczce na allegro (na 12 osób oczywiście). Solidne, satynowane rączki, dobrze się w ręku układają (niecierpię nieforemnych sztućcy lub z ostrymi kantami), śliczne po prostu. Jestem z nich bardzo zadowolona.

wróciłam... :-D
masakra,,, oczywiście zaliczyłam wszystkie zaspy śniegowe bo moja zołza to musi w największy śnieg wejść :szok: teraz zajmuję się własnie odsnieżaniem jej futra (robią jej się na łapach takie śmieszne kulki śniezne trza to powybierac bo później mokro w całym mieszkaniu jak się roztopią) :baffled: spodnie mokre buty mokre a na zewnątrz chyba z 15-20 cm śniegu... i cały czas pada :happy:

a co do hopla na punkcie pościeli...hmmm ja nie mam... ale za to mam świra na punkcie firnek i okien... myja z częstotliwością min raz na 2 tygodnie... i uwielbiam zmieniać sobie firanki :-D mój M śmieje się że co dwa tyg czuje się jak przed świętami bo u niego to tylko własnie przed świetami zmieniali firanki...
Coś to chaotycznie napisałam...wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

chciałabym już zacząć staranka. Psychicznie jesteśmy obydwoje gotowi.Chyba musimy zdecydować z M . To widzę ,że czeka nas dzisiaj rozmowa(kolejna;-)).

Szybko. Wyjde na tchórza, ale dla mnie 2 miesiące to za malo było. Ale w zasadzie mówi się, że to jedynie od endometrium i psychiki zależy :)))))

reklama
Do góry