reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kinguś ja to samo, często mam wzdęty brzuch jak w 4 czy 5 miesiącu. A przed @ to 6 miesiąc :no: i klientki mnie juz z 6 razy pytały czy czasem cos tam nie rosnie. Już nawet sie przyzwyczaiłam, a jak będę naprawde to nikt nie zapyta :-) No ale takiego to wam nie wkleje bo to nic ciekawego :-D

reklama
Witam dziewczyny

piekne są te wasze brzuszki....:)) aż miło sie patrzy......

proszę o więcej fotek , chociaż oko waszymi naciesze.....

suwaczki mkną szybciunio ....... i niech jeszcze szybciej lecą..... aby do donoszonej mety")

Czesc dziewczyny!!! Ja jestem po poronieniu w 21 tc ale to bylo 7 lat temu a obecnie dochodze do siebie po zabiegu usuniecia ciazy ektopowej (8 tc) w sylwestra. Mam krwawienie tak jak przy okresie( jestem 4 dni po zabiegu) ale juz drugi raz zauwazylam cos wylatujacego ze mnie, wygladem przypomina czesc lozyska. Chyba jutro wybiore sie do przychodni bo nie wiem czy to normalne czy moze cos niepokojacego!
Jesli cos wiecie na ten temat to bylabym bardzo wdzieczna :)

Dziewczynki mam pytanie, moze ona wyda sie niektórym z was śmieszne:zawstydzona/y: ale musze zapytac bo jestem zielona w tym temacie, mianowicie - chciałabym, żeby mój mąz zrobił badanie nasienia , tylko nie wiem czy jest ono celowe , ponieważ udało mi sie zajśc w ciążę, tyle ze nie cieszyłam sie nią długo.:-:)-(
Czy poronienie moze byc spowodowane wadą plemników?
Prosze odpiszcie, z góry dziękuję za odpowiedź:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Wpadam na chwilkę bo musze małą polożyć....
Katya....witaj wsród nas przykro mi bardzo,ze poznajemy się w takich okolicznościach....tulę Cię mocno....zostań z nami,są Tu wpaniałe dziewczyny,wysłuchają,pomogą,doradzą.....a co najwazniejsze wszystkie przeszłyśmy przez TO samo więc wspaniale sie rozumiemy......
Pysia....niestety nie wiem...ja tez poniekąd jestem zielona....

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny!!! Ja jestem po poronieniu w 21 tc ale to bylo 7 lat temu a obecnie dochodze do siebie po zabiegu usuniecia ciazy ektopowej (8 tc) w sylwestra. Mam krwawienie tak jak przy okresie( jestem 4 dni po zabiegu) ale juz drugi raz zauwazylam cos wylatujacego ze mnie, wygladem przypomina czesc lozyska. Chyba jutro wybiore sie do przychodni bo nie wiem czy to normalne czy moze cos niepokojacego!
Jesli cos wiecie na ten temat to bylabym bardzo wdzieczna :)

cześć Katya
bardzo mi przykro,że Ciebie to spotkało,ja również jestem po ciąży pozamacicznej..jest to straszne przeżycie,ja miesiąc dochodziłam do siebie,co do tej wydzieliny to miałam podobnie ale nic sie nie stanie jak skonsultujesz to z lekarzem
pozdrawiam

reklama
Dzieki dziewczyny za szybki odzew:-) to forum to super sprawa. Odnosnie moich dolegliwosci to jutro sie dowiem czy sa normalne czy nie.
Odezwe sie jutro, a nie dlugo zaczynam znow starania o dzidzia. :tak::tak::tak:
Jade do Polski za kilka dni wiec zrobie sobie wszystkie mozliwe badania!
P.s. mieszkam w Londynie a opieka tutaj to horror!!!!
Jeszcze raz dzieki za checi pomocy i do jutra:-):-):-)

Do góry