reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aguś, to samo miałam z moją Olą, byłam młodziutka, szczuplutka i nic nie było widać prawie, a jeszcze zima więc kurtki. Całą ciążę przechodziłam w jeansach, później tylko na gumeczkę były. Ale to było dawno a teraz już 16 lat starsza jestem i ciało nie te.. niestety. a może to jakiś wielkolud???::rofl2::blink:

Tez często myślę, że miło was wszystkie znać, choć okoliczności nie zawsze miłe. Ale wierzę, że uda nam się wszystkim.

reklama
Andzi....heh...dokładnie...jedne spodnie na gumeczce....hihi...ale moja gosia była malutka....kurczę nie nacieszyłam sie ciązą....brzuszka nie było,ruchów za wiele tez nie...no i krótko trwała.....w tej ciązy juz wogóle nie zdazyłam się nacieszyć....wiecie jakby zliczyć tygodnie moich ciąz to wyjdzie mi jedna prawidłowa-tygodniowo......
Co tam ciałko...wazne ze Maluszek zdrowy!!!!!!!

Też zmykam, zaraz mam gości a znowu spać mi się chce. Hi Hi.
Aguś, przyjdzie czas , naciszysz się ciążą. Może tak własnie ma być.
Miłego popołudnia i wieczorku. Wam, wszystkim.

Ależ Selenko masz piękny brzusio.....

Agusia wygoń smutki i smutaski:tak:..... niestety są na świecie rzeczy których nie przeskoczymy.... nawet jeśli bardzo będziemy chciały..... ważne aby nie poddawać się.....

chyba wszystkie odpoczywacie:-(....... ale ja jutro będę lenić się w domku

Kinguś liczymy że na Walentyki to Ty już w dwupaku będziesz.. wiec staraaaaj się staraj... wymęcz tego M!! Tak że na samą myśl o sexie będzie uciekał :zawstydzona/y::-p;-):-D
No zobaczymy a męczyć to go na pewno będę :blink::blink:
W czwartek idę na usg i zobaczymy jak się moje pęcherzyki sprawują ;-)

Ja lubie czytac wszytstko, no prawie wszystko . Powiedz co Cie chociaz interesuje to cos zapewne wymysle dla Ciebie , bo nie wiem czy wolisz sensacyjne- kriminały, czy horrory, czy powiesc, przygodowe itp
Lubię książki, które się dobrze czyta;-)Wszytskie oprócz horrorów.

Cześć dziewczynki, a ja się witam i zaraz zmykam, bo mężulo postanowił wziąść dzieciaki szwagra i zrobić im kulig, a ja mam być tą co kontroluje męża, zeby nie jechał za szybko:-D
Super :-):-):-)

A mnie znowu czarne myśli dopadły:zawstydzona/y:
Odganiamy złe myśli :angry::angry::angry::angry::angry:a kysz;-)

ha a ja zaczelam 10 tydzien.....jeszcze 2-3 tygodnie i bedzie z gorki:):):)
Jejku jak ten czas leci :tak::tak:

Zdjęcie zrobione komórką stąd bylejaka jakość.
Piękny brzusio:-D

Witajcie....
Wszystke Was ciepło pozdrawiam w te "śniegowe" i mrozne dni.....jestem z Wami "na bierząco" ale wybaczcie nie mam weny aby pisac...
To miło, że nas podczytujesz. Wpadaj i pisz co u Ciebie. Przesyłam buziaczki.

reklama
Do góry