reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj Aga:-)
A ja co chciałam normalną @ to mam, M musiał bo tabletki przeciw bólowe jeździć :-p

Ja to po lekach mam taki wzdęty brzuch, że czasem się boję że ktoś się spyta czy jestem w ciąży.

Aga śliczny brzusio :-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki!!!:-D:-D:-D:-D

Piękne brzusia,, SELENKO,PIXELKO, AGA:-D:-D:-D:-D co jeden to ładniejszy,,,, a ja tez mam już,,,,ale chyba od jedzenia,,hehehhe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

DZIeŃ był piekny,,, cały czas na dworze z przerwą na obiad,,,,,zaliczyliśmy sanki, górkę, śłizgi, bałwana i mini kulig,,,,,, ja stara a cieszyłam się jak dziecko z małym,, ubaw był po pachy,,,,hehe:-D:-D

A wy widzę dzielnie produkujecie..:-D:-D:-D:-):-):-).

AGUNIA , KINGUŚ WITAM,,,,
UDA SIE ud a KINGUŚ,, może na walentynki ....b.ędzie piękny prezent..

DZIeŃ był piekny,,, cały czas na dworze z przerwą na obiad,,,,,zaliczyliśmy sanki, górkę, śłizgi, bałwana i mini kulig,,,,,, ja stara a cieszyłam się jak dziecko z małym,, ubaw był po pachy,,,,hehe:-D:-D
UDA SIE ud a KINGUŚ,, może na walentynki ....b.ędzie piękny prezent..
Widzę, że aktywnie spędzony dzień ;-);-)
Dopiero mi teraz uświadomiłyście, że Walentynki się zbliżają trzeba pomyśłeć o prezencie....wiecie jakim:-D:-D:-D:-D

Ja uciekam bo M mnie wygania., twierdzi, że to jego czas :dry:
Zajrzę jutro. Buziaczki

reklama
Do góry