reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No... na drogach lodowisko!!!! Czyżby zima znów zaskoczyla drogowców? Ani drogi powiatowe, ani gminne odśnieżone nie są... Beznadzieja! 7km na badania 35 minut jechałam. Dobrze, że wczoraj wpadlam na pomysl odśnieżenia wjazdu, bo za nic dziś nie wyjechałabym. Po drodze mijałam auta zakopane na podjazdach, albo parkujące w przydrożnych rowach. SZOKIADA!!!!

he... drogowców zawsze zima zaskakuje... no bo jak to... śnieg w styczniu ?? :-D
a u mnie na ulicy to ani jednego pługu snieżnego jeszcze nie widziałam :baffled:

A u mnie wody nadal niet....
Mężuś wrócił, ale bez dmuchawy, bo ktoś ją sobie pożyczył i przywiezie dopiero za 2 godziny:baffled::wściekła/y:
Zaraz mnie coś trzasnie, bo nie mam nawet w czym się umyć!!!!

he... drogowców zawsze zima zaskakuje... no bo jak to... śnieg w styczniu ?? :-D
a u mnie na ulicy to ani jednego pługu snieżnego jeszcze nie widziałam :baffled:

U nas to samo.Jechalismy wczoraj wieczorem przez nasze miasto i nic nie odsnieżone ani posypane.Auta tańczyły po drodze.Zastanawiam się jak dzis do pracy dojadę

Hymmm.... No, zima się nam popisuje... To tak, zebyśmy nie zapomnieli, jak śnieg i mróz wygląda. Luby właśnie wozi drzewo do CO, bo przez wekkend żeśmy się tak grzali, że całe drzewo z piwnicy kominem wyszło.

reklama
Do góry