reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam
Gabi nie zamartwiaj sie!!! Moze niech ci synek nowego strasznego potwolka narysuje to ci się bużka uśmiechnie :tak: Niedługo będziesz miała 2 potwolki!!!! ;-)

Pixelko, Ty chudzinko, Ja za Tobą jestem tydzień a zobacz jaki mam brzuch!!!!1:szok:
A niby 1,5 kg przytyłam tylko. Ale aż tak szczuplutka jak Ty to Ja nie jestem...:zawstydzona/y:

Zdjęcie zrobione komórką stąd bylejaka jakość.

Witajcie....
Wszystke Was ciepło pozdrawiam w te "śniegowe" i mrozne dni.....
Edytko...dzieuję za pamięć....nie martw sie!Co prawda chyba złapała mnie jakaś deprecha...nic mi sie nie chce,nic nie ma sensu i nic nie przynosi radości...ale jakoś zyje....jestem z Wami "na bierząco" ale wybaczcie nie mam weny aby pisac...
Życzę Wam wszystkim duzo zdrówka i optymizmu......

Aguś AJ, dobrze,że się odezwałaś, bo już bardzo się martwiłam. Sypie i sypie śnieg. Martwi Mnie to bo nie mam jak Tacie odgarnąć śniegu, mieszka za daleko, pojadę dopiero za tydzień. Ech..
Tez podczytuję a rzadziej piszę. Dziś mam gości a ochoty żadnej na wizytę.

Izuś, jutro do Wrocka jedziesz? Jakiego odnalazłaś lekarza? Dobrze pamiętam imię Twoje? Mogło mi sie pokręcić.

Selenko...brzusio przecudny!...
Dziewczynki powiem Wam,ze jak byłam w ciązy z Gosią....(urodziłam w 29tyg)...to jak wyszła ze szpitala to kazdy sie mnie pytał skąd ja mam dziecko?....w pasie przybyło mi zaledwie 10cm...więc tez nie miałam brzuszka....
Pixelcia...jeszcze troszke i doczekasz się swojej "piłeczki".....

Nowe Dziewczynki witam,przykro mi ,ze w Takich okolicznościach sie poznajemy...zostańcie z Nami...to najwspanialsza terapia....i szansa na nowe przyjaznie...tulę Was....

reklama
Selenko dobrze pamiętasz:-)
jadę do dr.Jarosz do mediconcept na Krzyckiej-1 raz,znasz może?a ty gdzie chodzisz?

Do góry