reklama
Pixelko, Ty chudzinko, Ja za Tobą jestem tydzień a zobacz jaki mam brzuch!!!!1
A niby 1,5 kg przytyłam tylko. Ale aż tak szczuplutka jak Ty to Ja nie jestem...
Zdjęcie zrobione komórką stąd bylejaka jakość.
A niby 1,5 kg przytyłam tylko. Ale aż tak szczuplutka jak Ty to Ja nie jestem...
Zdjęcie zrobione komórką stąd bylejaka jakość.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witajcie....
Wszystke Was ciepło pozdrawiam w te "śniegowe" i mrozne dni.....
Edytko...dzieuję za pamięć....nie martw sie!Co prawda chyba złapała mnie jakaś deprecha...nic mi sie nie chce,nic nie ma sensu i nic nie przynosi radości...ale jakoś zyje....jestem z Wami "na bierząco" ale wybaczcie nie mam weny aby pisac...
Życzę Wam wszystkim duzo zdrówka i optymizmu......
Wszystke Was ciepło pozdrawiam w te "śniegowe" i mrozne dni.....
Edytko...dzieuję za pamięć....nie martw sie!Co prawda chyba złapała mnie jakaś deprecha...nic mi sie nie chce,nic nie ma sensu i nic nie przynosi radości...ale jakoś zyje....jestem z Wami "na bierząco" ale wybaczcie nie mam weny aby pisac...
Życzę Wam wszystkim duzo zdrówka i optymizmu......
Aguś AJ, dobrze,że się odezwałaś, bo już bardzo się martwiłam. Sypie i sypie śnieg. Martwi Mnie to bo nie mam jak Tacie odgarnąć śniegu, mieszka za daleko, pojadę dopiero za tydzień. Ech..
Tez podczytuję a rzadziej piszę. Dziś mam gości a ochoty żadnej na wizytę.
Izuś, jutro do Wrocka jedziesz? Jakiego odnalazłaś lekarza? Dobrze pamiętam imię Twoje? Mogło mi sie pokręcić.
Tez podczytuję a rzadziej piszę. Dziś mam gości a ochoty żadnej na wizytę.
Izuś, jutro do Wrocka jedziesz? Jakiego odnalazłaś lekarza? Dobrze pamiętam imię Twoje? Mogło mi sie pokręcić.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Selenko...brzusio przecudny!...
Dziewczynki powiem Wam,ze jak byłam w ciązy z Gosią....(urodziłam w 29tyg)...to jak wyszła ze szpitala to kazdy sie mnie pytał skąd ja mam dziecko?....w pasie przybyło mi zaledwie 10cm...więc tez nie miałam brzuszka....
Pixelcia...jeszcze troszke i doczekasz się swojej "piłeczki".....
Nowe Dziewczynki witam,przykro mi ,ze w Takich okolicznościach sie poznajemy...zostańcie z Nami...to najwspanialsza terapia....i szansa na nowe przyjaznie...tulę Was....
Dziewczynki powiem Wam,ze jak byłam w ciązy z Gosią....(urodziłam w 29tyg)...to jak wyszła ze szpitala to kazdy sie mnie pytał skąd ja mam dziecko?....w pasie przybyło mi zaledwie 10cm...więc tez nie miałam brzuszka....
Pixelcia...jeszcze troszke i doczekasz się swojej "piłeczki".....
Nowe Dziewczynki witam,przykro mi ,ze w Takich okolicznościach sie poznajemy...zostańcie z Nami...to najwspanialsza terapia....i szansa na nowe przyjaznie...tulę Was....
reklama