reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam
Gabi nie zamartwiaj sie!!! Moze niech ci synek nowego strasznego potwolka narysuje to ci się bużka uśmiechnie :tak: Niedługo będziesz miała 2 potwolki!!!! ;-)

Pixelko, Ty chudzinko, Ja za Tobą jestem tydzień a zobacz jaki mam brzuch!!!!1:szok:
A niby 1,5 kg przytyłam tylko. Ale aż tak szczuplutka jak Ty to Ja nie jestem...:zawstydzona/y:

Zdjęcie zrobione komórką stąd bylejaka jakość.

Witajcie....
Wszystke Was ciepło pozdrawiam w te "śniegowe" i mrozne dni.....
Edytko...dzieuję za pamięć....nie martw sie!Co prawda chyba złapała mnie jakaś deprecha...nic mi sie nie chce,nic nie ma sensu i nic nie przynosi radości...ale jakoś zyje....jestem z Wami "na bierząco" ale wybaczcie nie mam weny aby pisac...
Życzę Wam wszystkim duzo zdrówka i optymizmu......

Aguś AJ, dobrze,że się odezwałaś, bo już bardzo się martwiłam. Sypie i sypie śnieg. Martwi Mnie to bo nie mam jak Tacie odgarnąć śniegu, mieszka za daleko, pojadę dopiero za tydzień. Ech..
Tez podczytuję a rzadziej piszę. Dziś mam gości a ochoty żadnej na wizytę.

Izuś, jutro do Wrocka jedziesz? Jakiego odnalazłaś lekarza? Dobrze pamiętam imię Twoje? Mogło mi sie pokręcić.

Selenko...brzusio przecudny!...
Dziewczynki powiem Wam,ze jak byłam w ciązy z Gosią....(urodziłam w 29tyg)...to jak wyszła ze szpitala to kazdy sie mnie pytał skąd ja mam dziecko?....w pasie przybyło mi zaledwie 10cm...więc tez nie miałam brzuszka....
Pixelcia...jeszcze troszke i doczekasz się swojej "piłeczki".....

Nowe Dziewczynki witam,przykro mi ,ze w Takich okolicznościach sie poznajemy...zostańcie z Nami...to najwspanialsza terapia....i szansa na nowe przyjaznie...tulę Was....

reklama
Selenko dobrze pamiętasz:-)
jadę do dr.Jarosz do mediconcept na Krzyckiej-1 raz,znasz może?a ty gdzie chodzisz?

Do góry