reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki, a ja się witam i zaraz zmykam, bo mężulo postanowił wziąść dzieciaki szwagra i zrobić im kulig, a ja mam być tą co kontroluje męża, zeby nie jechał za szybko:-D

Co do mojej koleżanki, to jak narazie nie wiadomo czemu zmarła, dopiero sekcja zwłok ma wszystko wyjaśnić, podejżewają jakieś zatrucie lub coś takiego, bo aż dziwne żeby zdrowa dziewczyna zmarła tak poprostu w wieku 31 lat....

Dziewczynki, życzę Wam milusiej niedzieli!!!!!!!!!

reklama
witam sie milutko w niedziele...
syla.....no to chyba raczej nie gestoza.....boli mnie tak mniej wiecej po prawej stronie jak wyrostek.....jak sie naciska.....nie caly czas.....ja sie poloze to lezec moge na boku bo na prosto troche przeszkadza.....napewno nie jest to od wysilku bo teraz to ja nic nie robie hehhehe....no i nie mam wymiotow.....
no....to tyle chyba....

witam :-Dja się cieplutko

miłej niedzielki życzę wszystkim Aniołkowym Mamusiom.......

Ja jak to mówi Edytka "opierniczam się" bo intetes sobie radzi i bez mojego oczka.... no ale do 20 muszę siedzieć:-(

Pixella no to laska jesteś...... ale czuję że za jakieś 2-3 tygodnie tak brzusio wyskoczy że w żadne portki się nie zmieścisz:tak:

pa pa

reklama
Do góry