reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć babki.
Pixela,zaraz Ci brzuchol wyskoczy,nie martw się.Na kwietniówkach,jeszcze niektóre dziewczyny w normalnych swoich spodniach chodzą:szok:
A propos historii,to jak byłam w szpitalu z M,w końcu nie sto lat temu,to słyszałam jak dziewczyna (w 9 miesiącu) przez tel. prosiła,żeby kupić drugie łóżeczko itp.,bo się okazało,że bliźniaki:szok::rofl2:
Hmm,nie pamiętam,co jeszcze miałam napisać.Chłop pracuje.dziecko z dziadkiem na sankach,zima pełna gębą,mróz -10:sorry2:
Jeżyk,oj wyobrażam sobie Twoje szczęście.I wiadomo,zazdroszczę,ale się zazdrośnica ze mnie robi:zawstydzona/y::-p
Ja idę w tym tyg do gina (umrę ze strachu:huh:) to się przejdę kilka metrów do samochodu:dry:
Miłego dnia.Pa.

Gabi trzymam kciuki:-)
ja jutro wzięłam dzień wolnego i jadę d Wrocławia do lekarza(ponoć dobry),chcę porównać z tamtym co byłam ostatnio,czy powie mniej więcej to samo

Tylko się witam.. ostatnio brak czasu :szok::baffled::sorry2:

Alu nie powiem nic oryginalnego piękna dzidzia!!!!!!

Gabi pamiętam o wizycie i trzymam kciuki...
I jak cele z 2008? Zadowolona? Spełniło się dużo? O kiklku wiem ale nie wiem jak inne:zawstydzona/y:

Jeżyk - najważniejsze szczeście :-);-):tak::-D

Witam Was serdecznie w ten sniezny dzien Nie wiem jak u Was ale u nas za oknem biało i wietrznie.
Pozdrawiam Was serdecznie i przede wszytskim cieplo :)

U mnie w koncu luzzz, imprezowanie sie skonczyło - jak narazie az do przyszlego tygodnia Takze masz czas na poczytanie ksiazek :)

Zdrówko mi dopisuje ale juz zaczynam myslec o zrzuceniu paru kilogramów do wakacji :) Moze sie uda.

No i w styczniu zaczne w koncu robic jakies badania po moim poronieniu.... ehh Ci lekarze i te kolejki....

Nie chcę przywracać złych wspomnień, nikogo nudzić moim użalaniem się nad sobą ale tu gdzie jestem nikt nie przeżył tego co ja, nikt nie rozumie. Staram się wierzyć, że wciąż zasługuję na kolejną ciążę i będę kiedyś miała swoje maleństwo ale na razie ten dzień wydaje mi się strasznie odległy.
Jesteśmy po to by się wspierać. Pisz co Ci leży na sercu. Trzeba wierzyć, że się uda. Ja mocno wierzę i staram się doprowadzić do tego.

Dziewczynki, wrzucam fotki naszej dzidziulki :))).
Cudny dzieciaczek. Ja też takiego chcę ;-);-)

jezu cycki mi sie przypalily:crazy:
piersi z kuraka znaczy:eek:
:-D:-D:-D:-D

Czesc
Widze ze chyba nikt nic nie wie o mojej wysypce, poczekam do pon. pije wapno.
Może jak będzie się utrzymywała to idź do lekarza niech zmieni.

Ja to za dużo myślę o ciąży. Za dużo ich widze. Chyba powinnam rzadziej tu zaglądac bo to raczej dla mnie nie dobre. Ale nie wiem czy potrafie bez was życ....
Ja przez jakiś czas nie zaglądała ale nic mi to nie dało. Myśleć to chyba zawsze będziemy ;-)

Byliśmy dzisiaj z m na nartach. Parkujemy, za chwile obok nas parkuje samochód i wysiada z niego .......dziewczyna w ciąży. Potem poszliśmy coś zjeść-siadamy a przy tym samym stole siedzi............dziewczyna w ciąży:szok: Rety, czy ja mam obsesje czy co????????????????
O a ja dawno nie widziałam kobiety w ciąży. Był taki czas krótko po poronieniu gdzie wszędzie widziałam kobiety w ciąży aż mi się z domu nie chciało wychodzić.

nic...same oceńcie....
Ale Ty szczuplutka jesteś. Zazdroszczę ja to mam oponkę ;-)

U mnie w koncu luzzz, imprezowanie sie skonczyło - jak narazie az do przyszlego tygodnia Takze masz czas na poczytanie ksiazek :)
Zdrówko mi dopisuje ale juz zaczynam myslec o zrzuceniu paru kilogramów do wakacji :) Moze sie uda.
Ja znajdziesz jakąś fajną książkę to napisz, jakoś ostatnio mam ochotę na książkę.
Do wakacji to ja bym chciała troszkę brzuszka nabrać ale ciążowego;-);-)

Gabi już nie pisz. Wyczytałam ile na plus i ile na minus :tak::-D;-) Ogólnie jest dobrze! Oby tak dalej.

Czekam na męża i idziemy na zakupy znów :baffled::sorry2: i do kościółka i rodziców.

Mika (*) dla Twojej koleżanki. Przykre to ale niestety prawdziwe. Zawsze jak ktos odchodzi dla nas najbliższych jest to stanowczo "za wcześnie"

Aniu brzuszka nic a nic ciążowego póki co nie widać. Ale nadrobisz. Każda z nas jest inna. Jedne mają ogromniasty brzuchol inne do 9 miesiąca nie zdradzają się że są w ciąży.
Niech sprawy o których mówić nie mozesz - niech wyjdą jak najszybciej na prostą.

Agula AJ a Ty to chyba urlop od BB wzięłaś czy co???Martwię sie o Ciebie.

Sylwia odpoczywaj jak możesz. Napewno kobieta w ciązy w pierwszym trymieście potrzebuję więcej czasu na odpoczynek. Za 8 miesięcy już Go mieć nie będziesz :-p:rofl2::-D

Enka ja po duphastonie też żdanej wysypki nie miałam. Było mi po nim ok. Może to nie po duphastonie? Może to co innego? Warto się poradzić lekarza.

Kinguś liczymy że na Walentyki to Ty już w dwupaku będziesz.. wiec staraaaaj się staraj... wymęcz tego M!! Tak że na samą myśl o sexie będzie uciekał :zawstydzona/y::-p;-):-D

Pati.d - ból nie minie - jak już pisałam tylko Ty nauczysz się z nim zyć. A w dołki będziesz wpadać nie raz jeszcze ale my po to jesteśmy by sobie pomagać.

Alutka kochana a Ty nie opierniczaj się tylko pracuj :blink::-p:rofl2::-D Musisz pilnować "interesu" :-p

Edytko dobrze że napisałas. Tak myślałam że się zaaklimatyzować chcesz we własnym domku. Tak jak napisałam Pati.. dołki nas zawsze będą łapać. Tylko My musimy nauczyć się podnieść i iść do przodu.Zawsze możesz na nas liczyć.

Agula Irl serniczek pięknie wyglada pewnie jeszcze lepiej smakuje. A co do ciąży.. doczekasz i Ty się wkońcu tak pięknych zdjeć swojego synka i wkońcu będziesz Go tulić do swoim matyczynych pełnych miłości ramion.

Pati dawno Cię nie było to fakt. Ale z Ciebei ostatnio zrobiła się dziewczyna pracująca :sorry2: Tylko pozazdrościć takiego zapału do pracy. Jejku jak pomysle ile pracy teraz przed nami by dom powrócił do normalności .... to aż mi się robić nie chce :baffled::dry: Buziaki dla Ciebie.

Kasiek Igorek widzę uwielbia śnieg. Ale pewnie my dorośli mało co Go lubimy ale dla dzieci jest to atrakcja. Sama pamiętam jak czekałam na śnieg. Ale dawaniej fakt faktem zimy były długiiieeeee i mroźne..;-)
A sny.... spróbuj pomodlić się do Boga o spokojny sen. Ja tak robię i zaraz ode mnie odchodzą wszystkie "głupie" sny.

Szafirek (Kasiu) Do pracy mówisz... wrrrr ja już drugi tydzień próbuje się w sobie zmóc i iść do pracy ale jeszcze nie daje rady. Dzisiaj była kolejna próba i legło wszystko w gruzach. Mam zamiar zacząć od czwartku :tak: zobaczymy z jakim skutkiem... Modle się do Boga by mi dał własnie siły by powrócić do pracy zawodowej.Trzymam kciuki za jutrzejszy pierwszy dzień w pracy...!!!Całuski.

Asiu i jak Twe kamyczki? Daja Ci sie we znaki? Zdecydowałaś się jechać do Wrocławia na ich rozbicie?

Dilajla jestem z Wami myslami ... zawsze!

Madzia(modroklejka) i jak wyprawka dla maluszka gotowa? Wszystko juz masz? Jak z tym imieniem? Dalej mąż pozostaje przy Jurku?:tak::-D

Agatko a Ty czemu zamilkłas???????????? Hej dziewczyno!!Czekamy na Ciebie!! Jak Twoj M wykurowany?

Martuś (ona) co z Wami? Jak się czujecie? Czy mdłości i wymioty Wam odpuściły? Nie dajesz znaków zycia?? Napisz choć że wszystko u Was OK.

Wróbelek a Ty kuruj się. Teraz nie potrzebne Wam żadne przeziębienia czy choróbska.

Anesto miałaś być z Nami aktywna od 30.12 a tutaj dalej cichoooo sza...:-p

Andzi :rofl2:

Wonka, Olcia, Meggie,Shyla,Patrycja, Danuśka, Doka, Dosia, Jeżyk i wszystkie nie wymienione dziewczynki całuje i pozdrawiam serdecznie.
Niestety jest nas tak dużo że nie sposób nas wszystkie wymienić.

Karolka kochana a u Ciebie jak samopoczucie? Jak plany na 2009 rok? Może ten rok będzie dla Was najszczęśliwszy i wkońcu doczekacie się upragnionego bobaska.

Carri porób sobie te badania i oby wszystkie wyszły ok.Tego Ci życze.

Buziaczki dla wszystkich raz jeszcze!

Kingus ja to na brzuszek bede chciała czekac po wakacjach....
Ja lubie czytac wszytstko, no prawie wszystko . Powiedz co Cie chociaz interesuje to cos zapewne wymysle dla Ciebie , bo nie wiem czy wolisz sensacyjne- kriminały, czy horrory, czy powiesc, przygodowe itp

Pixelko nie ma co sie martwic ....za niedlugo przyjdzie wielkie buuum i sama sie zdziwisz jak szybko bedziesz miała duzy brzuszek

reklama
Do góry