reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień Dobry.
Kasiu, intuicyjnie dziewczynka, a w sumie bez różnicy, oby zdrowe:tak:
Przyglądam się suwaczkowi Mirki , a niedawno pisała ,że wyszły dwie krechy..
Mój termin miał być na 18 stycznia, ależ ten czas mknie. Prawda taka,że dzięki maluszkowi we mnie rosnącemu inaczej przejdę te datę.
Gabi, Ty naprawdę dzielna kobieta jesteś, godna podziwu, dasz radę, bo jeśli nie Ty to kto? Jeszcze trochę.
Pysiu, pytaj i nie miej wyrzutów, po to jest to forum. Ze swojej strony Ci napiszę,że zrobiłam wszystkie badania. Nikt mi nie powiedział co tak naprawdę było przyczyna porononienia, ale gdybym nie wyrównała hormonów tarczycy, w moim przypadku, to dziś płakałabym po następnym poronieniu. To bardzo ważne w ciąży.

Edytko;-) Agus AJ;-)Szafirku;-)

Sylus, trzymam kciuki, a jakby co, pisz.
Pati, a Ty gdzie?
Pixellko, dobrze,że Ci brzuszek rośnie, bo już się bałam ,że tylko ja tak tyję. Nawet w nocy jak się przewracam na bok wszysko Mnie ciągnie na brzuchu. Starość nie radość:-D
Zachciało mi się ciąży w tym wieku to mam. A spodnie wygodne jedne mi zostały, inne mam wrażenie "duszą" maluszka. Ale to pewnie moja schiza.

Kiedy miną mdłości? I te drazniące zapachy? Niech ktoś mnie pocieszy, że niebawem!!:wściekła/y:

reklama
WITAJ BETI..... co u CIEBIE?????

BAsia ja biorę luteinę. ale to i to to progesteron,,, który utrzymuje ciażę,,,, póki łożysko samo całkowicie nie wytworzy się,,,,, lekarze nieraz podaja tak na wszelki wypadek,,,,,,,,,

MIRCIA,,,,,,,,,,,e ten Twój Adrianek imprezowicz,,,,he,,hehe na drugi rok to dopiero poszalejecie.............

Mordoklejka,,,,,, mówisz synek bezimmienny,,,,,,
oj e chłopy,,,,, ja tez długo nie mogłam dość co do imienia,,, i dalej nie wiem na czym stoje,,,heheheh dzis miał dobry nastrój i przystał na moje,,, dziewczynka JULA, chłopies Ksawery.... ale okaże sięwpraniu,,,,,,,,,,,,,,,,hehehe:-D:-D:-D:-D

Witam Selenko........ mówisz dziewczynka:-D:-D:-D:-D

Wiesz mi tez b:-Drzucho rośnie i tez nie mogę miejsca znaleść w nocy...uwielbiam spać na brzuchu a teraz nie bardzo,,,,,,,

Co do mdłości,,,,,,, hmmmmmm...... juz mnie nie mdliło i było super,, a tu ostatno drugi dzień z rana a ja modlitwa nad kibelkiem,,,buuuuuuuutakże nie pocieszę CIę..... bo sama się:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale wiem ,ze może :wściekła/y:to i dobrze,, a piersi szok,, muszę iśc kupić nowy stanik:wściekła/y::-D:-D:-D

no ale uroki..........ale jaka nagroda..........:-D:-D:-D:-D

Witam w tym NOWYM ROKU :)
Nie miałam czasu na siedzenie i pisanie Bo tak najpierw swieta byly a potem sylwester....Ciagle w biegu, czesto w odwiedziach, przed sywestrem trza było tacie pomóc , bo robił balange w domu.... A potem tzn dzis miałam mega sprzatanie po tej jego imprezie. Ja spokojnie w swieta wodeczka sie lała i tak prawie cały czas jest.... Bo to jak nie swieta , to parapetówa, to zas sywester , i dzis znów impeza u szwagra itd itd .... Ani chwili wytchnienia nie ma. Weszłam do WAS na chwile by sie przywitac i zyczyc Wam spełnienia marzen w tym roku.

Pixelko - wiesz ze kobiety w ciazy i maja duzy brzuszek sa seksowne ....
Nie powinnas sie niczym przejmowac

Enko nie załamuj sie , i na Ciebie przyjdzie czas... Głowa do gory!!!!

Cyniczna bede trzymac kciuki aby sie juz wkrotce dwie kreseczki pojawily

Pysia i tak to powinno wygladac....Pełna determinacja i przede wszystkim
sila i wola walki - powinnismy brac z Ciebie przykład

Mirka no ładnie z Adriankiem poszeleliscie . Wogole Twoje tygodnie ciazy , tak
szybko mkna do przodu ze hohoho ..... Jeszcze troszecze i bedzie po wszystim!

Mordoklejko no pieknie :) Widze ze pokoik dla dzidzi juz prawie przygotowany
czyli wyprawka juz gotowa ! Tak jak Mirka .....Jeszcze troszecze i bedzie po wszystkim!

Gabi, Aga Irl, Also, Syla28,Kasiek, wrobelek85,dosia ....i wszystkie przszle mamy
prosze ucałujcie i poglaszczcie brzuszek ode mnie.
Zycze byscie dotrwali do konca bez zmartwien i stresow, byscie
urodzili zdrowe dzieciatka i sie cieszyli i byli szczesliwi.

Alicja bedziemy tesnic za Toba , i bedziemy pamietac !

Alutka i ja sie dołaczam do komplementow .....poprostu slicznie wygladasz!

Kasik 84, doka, karola 71,Wonka uk, słodziutka, marlena 78, kingus,szafirek,Aga Aj,niusia,ozkane, jezyk, ola15, Anetka 83,Anesto... .........i wszystkim starajacym sie zycze.... Pojawienia sie dwoch kresecze
w jak najszybszym czasie....i czerpania radosci potem z tych 9 miesiecy.

By selene witam Cie, szkoda ze i Ciebie to spotkało ale nie martw sie .... Bedzie dobrze Pomozemy Ci , bo tutaj sa naprawde swietne dziewczyny. A kazda z nas wie jak to jest stracic malenstwo...

Pozdrawiam Was sedecznie i zycze milego wieczorku

Dzień Dobry.

Pysiu, pytaj i nie miej wyrzutów, po to jest to forum. Ze swojej strony Ci napiszę,że zrobiłam wszystkie badania. Nikt mi nie powiedział co tak naprawdę było przyczyna porononienia, ale gdybym nie wyrównała hormonów tarczycy, w moim przypadku, to dziś płakałabym po następnym poronieniu. To bardzo ważne w ciąży.

Selenko dziękuję, jak widac na twoim przykładzie warto zrobic badania, poroninie moze byc przypadkiem ale przyczyna może tez lezeć po naszej strony, jeszcze raz dziękuję.:happy:

SZAFIRKU co tam u CIEBIE???? jak tam zaczoł sięnowy rok,,, mam nadzieję,że z wielkimi planami........

Marlenko,,,za ciebie też trzymam mocno kciuki,,, ogromne buziaki!!!!

Normalnie nie mogę,,,, moje 3,5 letnie dziecko wygania mnie z kompa bo on będzie grał,wrrrrrrrrrrr nauczył sie w niektóre proste gry logiczne dla dzieci grać ... i mnie wygania,,,,,heheh

dzięki carii....pogłaszczę i specjalnie dla CIEBIE przesyłam fluidki....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~
~~~~~~~~~~~~~~i dla starających się~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~
:-D:-D:-D:-D:-D

2009_01020109jpg09.jpg

to moja cudna przyszła chrześnica,,,,,,,,,,6 styczna bedzie miała 2 miesiące....:-D:-D:-D SELENKO TY JESZCZE MŁODIZUTKA,,, jej mamusia ma 37 lat i ciąża bez komplikacji,,,,,,mała śliczna i zdrowa,,,,,,

A to nasz dzisiejszy wypad na sanki...było fajnie,,,, :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D2009_01020190jpg30.jpg
2009_01020246jpg47.jpg 2009_01020255jpg52.jpg
2009_01020157jpg22.jpg 2009_01020156jpg21.jpg

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry