reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam was kochane!
U mnie również bialutko. Jak widzicie po suwaczku nic się nie udało. Głupio zawzięłam się na dziewczynke zamiast po prostu na dziecko na :zawstydzona/y:
Kinguś to teraz zaczynamy razem z nowa nadzieją!
Ja dla zabicia czasu i myśli zaczęłam grac w Ikariam i farmersów. Mój m się ze mnie śmieje. Ale szybciej mi czas zleci do 18 dc. Buuuuuuuuuuuuuu
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!

cyniczna a jak sprawy z pecherzem? przeszło troszkę?

pysia..szybko minie, grunt to sie przebadać...tak jak pisza dziewczynki...

kingus na własna reke raczej nic nie bierz...

syla a jak u was dzisiaj?

Enka! Cześć! Ikariam? O, matko, toż to moje przekleństwo jest! Luby ciągle w to gra!!! Pożeracz czasu normalnie!!!!

pixellko, pęcherz mi w ogóle nie przeszedł. A najlepsze jest to, że wyniki mam wzorowe!!! Nic nie ma, czyściutko, ale mnie do cholery jasnej piecze!!!! Więc dziś idę do lekarza. Do najlepszego internisty w okolicy, gdyż jak sie okazało mój urolog ma urlop... gdzieś w Maroku...

...także cykl mam bezstarankowy... prawie :)... no, ale w końcu syla miala cykl bezowulacyjny :)))) To może i mi się uda :))))

cyniczna ja robiła testy owu i wychodziły mi kreski tak marne, ze myslałam tez, ze owu nie bedzie hehe...a jednak była...a w dodatku jakos mimo bóli brzucha i braku czasu sie udało :-)....zadziałalismy 16/17dc bo od 14-15dc nie byłam w stanie z bólu wstac z lózka i myslałam, ze juz po ptokach.....

:))) Nic nie mówię. Nadzieję mam cichutką, bo w końcu abstynencją nie grzeszę, ale najlepsze dni to mi koło nosa uciekły!

vitex agnus castus i chamaelirium luteum... ciekawe czy to u nas można dostać? Wiem, obawy typowye dla znachorów :)))))

reklama
Czuje, ze mam w sobie teraz tyle siły i determinacji, ze nic nie jest w stanie mnie zatrzymac.
Zrobie co w mojej mocy zeby zajsc w ciaze i utrzymac ją.
Do tej pory tylko rozpaczałam po stracie maleństwa ale teraz nadszedł czas, zeby dalej walczyć i mam nadzieje, ze nie zbraknie mi sił. ;-)
Bardzo się cieszę, że masz tyle siły w sobie to bardzo ważne.
No to walczymy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam was kochane!
U mnie również bialutko. Jak widzicie po suwaczku nic się nie udało. Głupio zawzięłam się na dziewczynke zamiast po prostu na dziecko na :zawstydzona/y:
Kinguś to teraz zaczynamy razem z nowa nadzieją!
Ja dla zabicia czasu i myśli zaczęłam grac w Ikariam i farmersów. Mój m się ze mnie śmieje. Ale szybciej mi czas zleci do 18 dc. Buuuuuuuuuuuuuu
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!
No to bierzemy się do roboty :tak:;-);-)
Ja też rozmyślam czym tu się zająć żeby tak nie myśleć... w czwartek idę na usg zobaczymy czy w tym cyklu pęcherzyki będą chciały rosnąć;-)

kingus na własna reke raczej nic nie bierz...
Już mi przeszło z tym:-) teraz cierpliwie czekam na wizytę u lekarza.
A Ty jak się czujesz??

Nawet nie wiecie jaką siłę dajecie mi do walki :-D:-D:-D:-D Dzięki ;-);-)

Do góry