reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kinguś..ja się czuje dobrze, wczoraj miałam atak paniki, ze bede wyglądac niedługo jak gruby wieloryb znowu...ech głupol ze mnie...może to dlatego, że czuje jak zaczynam puchnać od 3 dni po prostu widze naocznie jak mi sie brzuszek pojawia...jak bedzie rosnać w takim tempie to przegonie koleżanki z forum...hehe...w spodnie, które spokojnie w pomiedziałek dopinałam juz ciezko sie mieszczę, od poniedziałku musze pomyslec o innych....choc do takich ciazowych z pasem jeszcze mi troche brakuje....ktos kto mnie zna nic nie zauwazy ale ja widzę i m widzi juz brzuszek...wszyscy mówia, ze chudzina ze mnie ale naprawdę jest juz spora róznica...chyba z 12-15 cm w pasie...

kingus kibicujcie dalej, jeszcze 25 tygodni mi zostało a to tyyle czasu, wszystko sie może zdarzyć....a ta panika to pewnie hormonalna...
we wtorek ide do ginka...porobie badanka, może mnie troszke uspokoi...ale na usg dopiero może 21 stycznia podskocze...by sie uspokoić....ech jak dobrze, ze juz weekend sie zaczyna i odpoczne w domku troszkę...

Hej,chłop mi wyniki odebrał i są ok,nie mam cukrzycy ani nic:-D
Pysia,ja to już nie pamiętam co robiłam,dawno to było.Na pewno tarczycę,tokso,cytomegalię,prolaktynę (miałam pokarm).Takie ogólne.Kilka razy usg,czy wszystko do normy wróciło,czy sie endometrium ładnie odnawia,czy jest owu.
Ja uważam,że zawsze trzeba zrobić badania przed ciążą,nie tylko wtedy jak coś było źle.Ja miałam "puste jajo" (co za nazwa:wściekła/y:),to najczęściej jest przypadek,coś sie w genach pomieszało źle.

Hej,chłop mi wyniki odebrał i są ok,nie mam cukrzycy ani nic:-D
Pysia,ja to już nie pamiętam co robiłam,dawno to było.Na pewno tarczycę,tokso,cytomegalię,prolaktynę (miałam pokarm).Takie ogólne.Kilka razy usg,czy wszystko do normy wróciło,czy sie endometrium ładnie odnawia,czy jest owu.
Ja uważam,że zawsze trzeba zrobić badania przed ciążą,nie tylko wtedy jak coś było źle.Ja miałam "puste jajo" (co za nazwa:wściekła/y:),to najczęściej jest przypadek,coś sie w genach pomieszało źle.

Dziekuje bardzo za odpowiedź Gabi, prolaktyny nie robiłam:zawstydzona/y: z reszta wielu badań nie robiłam ale to sie zmieni, Gratuluje dobrych wyników i oby tak dalej:happy::happy::happy:

Witam dziewczynki!!!!:-D:-D:-D

GAbi cieszę się,że wyniki są ok....:-D:-D:-D:-D jak tam Mikołaj po sankach.....??/?? mój zachwycony jak zawsze śniegiem.....:-D:-D:-Da ztym chłopcem to nie trafiłam,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wy:zawstydzona/y:glądasz tak ślicznie,,że dlatego takie typowania:-D:-D:-D:-D

Alutka pieknie wyglądałaś...śliczna z CIEBIE kobitka,,,,,

SŁodziutka.... jak tam SYlwester??? byliście gdzieś????? jak samopoczucie w NOWYM ROKU???Mam nadzieję,zelepiej,, i teraz musi być tylko lepiej!!!!

SeLENKO???? co tak CIEBIE TU MALUTKO.. cieszę się,że badania wyszły wszystkie ok.....przynajmniej jesteś spokojniejsza,,,,, rozumiem ,że na następnej wizycie będziesz znała płeć....... może chłopak,,,,,:-D:-D:-D:-D

reklama
DILAJLA a ty gdzie się podziewasz??????

ALicja cieszę się że znowu jesteś znami.....:-D:-D

Pysia niestety ja CI nie pomogę,bo ja nie robiłam,żadnych badać,, poprostu nie kazali....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Also....ależ Twój suwaczek mknie..............!!!!:-D:-D:-Daż miło popatrzyć......:-D:-D:-D

Cyniczna...........doczekasz się i Ty swojej kruszynki,,,,, wiesz jak teraz żadko były staranka to być może teraz właśnie się uda,,,, ja też tak miałam,,,,:-D:-D:-D

Syla jak się czujesz??????

Ag:-D irl..... cieszę się,żeu ciebie wszystko ok,, zmaleństwem///////:-D:-Djak córki
juz wiedzą.....??

Aga AJ:-D,,,,,, co u CIEBEI,,,???? mam nadzieję,żędla CIEBIE TEN ROK TEZ BĘDZIE OWOCNY.... i lepszy,,, problemy niech zostaną w starym roku....:-D:-D:-D

KAROLA, AGI, KINGUSIA....dziewczynki.......trzymam mocno za was kciuki,,,,, za II kreseczki na teście,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D

PIXELKO..... napewno będzie dobrze,, bądżdobrej myśłi.,,,, powiedz mi a WIki wie o rodzeństwie???? mój tak bo musialam mu wytłumaczyć ,że nie moge go dżwigać,,,, codziennie się pyta czy dzidzia rośnie w brzuszku????Miał takązabawkę jajko dinozaura,, zalewa się je woda,, i on rośnie i się wykluwa po kilku dniach.... myłśi że to tak samo,,,,,hehe.

Ostatnia edycja:
Do góry