reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć koleżanki....
Ja już po pracy bo dzisiaj byłam tylko 8 godzin.... ale jutro i pojutrze po 13 więc dni zlecą nie będę wiedziała kiedy.....
Bardzo dziękuję ze komplementy..... jeszcze tylko chciałabym zrzucić te8 kg które doczepiło się przez ostatnie 2 lata:crazy:

ale fajnie jest czytać o rosnących brzuszkach.......
nawet nie wyobrażacie sobie ile to daje nadziei......

Selenko pewnie jest to kwestia 2-3 tygodni.... trzymaj się dzielnie i pogłaskaj brzusio....

Idę potulić się do mężusia.... jutro będzie sam bo córcia spędza weekend u swojego ojca:dry:

do wieczorka

reklama
Enka głowa do góry.... uda sie juz niedługo..trzymam kciuki,,, tak jak piszą dziewczyny... zdrowa para musi starać się od 3 do 6m,,,, no nieraz odrazu,,,,:-D:-D:-D

kopę lat:-D:-D:-D dawno mnie nie było...witam nowe dziewczynki..pozdrawiam Was wszystkie!! u mnie leci. dziś dostałam 1wszą @ po zabiegu..o ile można te parę brązowych plamek tak nazwać... mój sylwek spędzony w domku..przyszła siorka z chłopakiem na chwilkę zajrzała moja mama z babcią a po sztucznych ogniach ok 1 poszliśmy spać..:blink:teściowa od poniedziałku jest w domu.szpital "pozbył się kłopotu"..jej stan jest bez zmian..cewnik pampers..czasami kojarzy czasami nie..czekamy na miejsce w szpitalu rehabilitacyjnym...i mam nadzieje że kobieta powróci do zdrowia i spawności..qrcze jestem zmęczona tymi problemami szpitalami... do tego już kolejną noc zarwałam bo Jula od poniedziałku jest chora...katar kaszel i te sprawy.na szczęście gorączki już nie ma ale całą noc tak kaszlała że biegałam do niej co chwilę.. a tak poza tym to Qrde zimno!!!!:wściekła/y: jak ja zimy nie lubię!!! już bym lato chciała!!! i Braciszka dla Julci:zawstydzona/y: ale na wszystko przyjdzie czas...8 stycznia mam iść do gina do kontroli po zabiegu...i może w końcu będzie można się z Ł poprzytulać bo od początku września nic...a mężulek już po ścianach chodzi i śmieje się że jak mu 8smego po wizycie nie dam to pójdzie i oklepie gina:-Dnie no on tak tylko żartuje ale no stęsknił się biedak:-D:-Dpozdrawiam i ściskam Was wszystkie kochane kobietki

hejka
wrocilam...
kupilam sobie adidasy i koszulke z krotkim rekawem polo a fajnym zielonym kolorze...
poza tym kupilismy 2 nowe gry do nintendo wii na wyprzedazy:):) i teraz telewizor zajety hehhe....
tak mi wczoraj weszlo do glowy ze zjadlabym sernika na zimno i juz zrobilam....taki oszukany z serkow waniliowych,jogurtu naturalnego i galaretek.....ale napewno bedzie pycha,....juz nie moge sie doczekac zeby go zjesc.....ech....

Kasiek u mnie bez planów boję się i nie wiem czy dam radę jeszcze raz przejść przez to wszystko...
o północy w sylwestra prosiłam tylko o jedno żeby ten rok był lepszy, a co przyniesie zobaczymy...

witam1
przepraszam odrazu że wprowadzam zamieszanie... miałam zabieg 23.12.08, straciłam ciąże w 10 tc... proszę was o pomoc, napiszcie mi jakie mam badania zrobic, wszystkie te najważniejsze- tak żeby mój portwel to wytrzymał. do dzisiaj nie potrafie sobie poradzic z tym co sie stalo :( nie mam ochoty wstawac a musze na studia chocic... powiedzcie kiedy moge sie znowu starac o bobasa, bo lekarz mówił ze za 6 miesiecy... a ja tak długo nie chce czekac, aha i jeszcze jedno, czy źle zrobiliśmy z mężem że jak przestałam plamic- tydzien po zabiegu, współrzyliśmy? ja sie dobrze czuje i nie czuje żadnych skutków ubocznych ale nie wiem czy mogliśmy juz współżyc bo lekarze nic nie mówili...

sory za błedy ortograficzne... nie mam sily myślec jak mam pisac, wiec czasem mi cos wskoczy nie tak... aha i nie mam literki c z kreseczka na klawiaturze- nie da sie zrobic bo klawiatura angielska i cos w niej jest sknocone.. mam nadzieję że ortografię mi wybaczycie..

reklama
pati masz osobny watek badania po poronieniu tam sprawdz jakie badania musisz zrobic:)
zazyczaj mozna sie starac po 3 @.....ja staralam sie od razu ale natura jest madrzejsza i potrzebuje czasu czasem:)...my tez wspolzylismy szybko...jak tylko skonczylo sie plamienie:) byle z zabezpieczeniem oczywiscie ze wzgledu na mozliwosc infekcji:)

Do góry