reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzien dobry...
witam sie w Nowym Lepszym Roku....
u nas Nowy Rok byl bardzo wesoly....byli sasiedzi z dziecmi i bylo naprawde fajnie....i jak glosno:):):)a co tam....tutaj to jakies dziwne jest....nie ma fajerwerkow,o polnocy rzadko kto wyjdzie na podworko zlozyc noworoczne zyczenia...ech.....dobrze ze mamy polska telewizje i fajerwerki poogladalismy sobie....az mi sie lezka zakrecila ze mnie tam nie ma....ech....
no nic.....
uciekam powolutku bo musze znajomych na lotnisko zawiesc:)
jeszcze raz zycze Wam dziewczynki spelnienia wszystkich marzen tym niesamowitym roku:) teraz juz bedzie tylko lepiej......
bede pozniej

reklama
Cześć.Kochane, ponieważ to następnego sylwestra zostało więcej niż 9 miesięcy...to życzę abyśmy wszystkie przyszłego sylwestra spędzały na zmienianiu pieluch,a nie na balu:rofl2:

Witajcie noworocznie!!!!!!!

Pospałam do 13 więc dopiero sie zbieram pomalutku.....
Na zabawie było w mnarę fajnie, potańczyłam, pojadłam i nawet pośmiałam sie troszkę..... tylko orkiestra była jakaś staromodna i grała same przeboje ze starych wesel:baffled: no ale cóż....
ostatnio na takiej zabawie noworocznej byłam 9 lat temu i w orkiestrze była Pani która śpiewała i była ok 7 miesiąca w ciąży..... i co? i wczoraj też śpiewała pani z pięknym brzuszkiem..... może to coś oznacza??????
Na 17 idziemy do kina na Madagaskar więc zdjęcie wkleję po powrocie..... nawet moje dzieciątko mi zrobiło jeszcze w domku...

Ja jestem,bo nie balowałam:zawstydzona/y:
Ale ide cos zjeść.Oglądam na allegro różne dzidziowe rzeczy,pierwszy raz się odważyłam.Niby większość mam po M,ale coś tam potrzeba.Tylko się jeszcze boję:baffled:

Gabi ale już masz 26 tydzień...... robi się coraz bezpieczniej.... i tylko 78 dni leżenia plackiem;-)
fajny masz ten suwaczek....

Wiesz Anesto może jestem zacofana ale w tak zaawansowanej ciąży byłam 10 lat temu i po raz pierwszy słyszę o jakiejś czkawce???? owszem ważne jest aby w tym czasie już kontrolować ruchy maleństwa ale czkawka?????

reklama
Do góry