reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ola no własne probujemy ale jakieś same do dupy filmy lecą a poza tym to jakoś nastroju zupełnie brak. Dobrze że mam drineczka to może poprawi mi się humorek

reklama
hej dziewczynki
my tez w domku
moze przejdziemy sie potem na rynek bo jkis koncert chyba jest, ale jest -5 stopni i nie chce mi sie za bardzo, leze sobie i nic nie robie:-)

troche mnie mdli od tego duphastonu,leze sobie i mysle czy tym razem sie uda...boje sie cholernie...

My też pidżama party :), synek mały mama dopiero co wyszła ze szpitala z czego bardzo się cieszę wiec jesteśmy sobie w trójeczkę... sączymy drineczka synek soczek już drugą szklankę... ale i tak się cieszę ze to już ostatni dzień tego roku Agi zawsze zostaje Ci cały karnawał, sukienka nie zniknie :)

Przyjemności w dotyku,
Słodkości w przełyku,
Szelestu w kieszeni,
I słońca promieni,
Tupotu małych nóżek,
Oraz by rok cały,
Poprostu był wspaniały!!!!

Całuje Was kochane.

Tym co balują.. zabawy do białego rana!
Tym co zostały w zaciszu swojego domku - spokoju i usmiechu.

Alutka... a gdzie zdjątko???

Agula Irl cieszę się że wszystko gra! Super.

Agatko, Sylwia, Kasiu-Szafirku,Karolka,Dosia,Gabi i wszystkie nie wymienione :-):-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
Kochane, ja siedzee u tesciow i mysle wlasnıe o Was wszystkich.
czego wam zyczyc na ten nowy rok? Zdrowia to oczywiste, zafasolkowania dla oczekujacych, dla dwupakow szceslıwych rozwiazan, ale oprocz tego zycze wıary w pomyslnosc, wytrwalosci, cierpliwosci, sil na pokonanie trudnosci, usmiechu na codzien, radosci, i mılosci kazdego dnia.
Spelnienia marzen nawet tych najbardziej skrytych.
szczesliwego Nowego Roku.

Kochane wszystkiego co najlepsze dla Was aby spełniło się w tym nowym 2009 roku, niech przyniesie on mnóstwo radości i szczęścia, niech spełni się najskrytsze marzenie każdej z was tego właśnie Wam życzę

Kochane życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń i aby ten Nowy Rok był dla Was dużo lepszy niż poprzedni.

reklama
Do góry