reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.......
My tez grzecznie w domciu...Gosia słodko zasnęła....ale wytrzymała.....
Teraz czas zacząć nowy rok z nowymi postanowieniami....i nadzieja...
Kochane wszystkiego Naj.....na Nowy Rok.

reklama
Przepraszam, że dopiero teraz, ale to przez złośliwość rzeczy martwych nie mogłam pisać wcześniej
Najpierw rodzice powiedzieli, że laptop nie działa, a potem jeszcze rozwalił się przekaźnik do netu, ale już jest ok
Byłam u gina i oczywiscie co zepsute usg, ale w piatek umowil mnie na 8:30 do szpitala i mam nadzieje, ze tam sie nie zepsuje, bo jak pracowałam w szpitalu to psuł się każdy sprzęt w pobliżu którego sie pojawiłam Taki już mój urok

A tak poza tym chcę wam wszystkim życzyć Szczęśliwego Nowego Roku i duuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżooooooooooooooooooooo nowych fasolek i zdrowych tych które już są Trzymajcie się Buziaki

Witam w nowym roku kochane własnie skonczylismy ogladac horhor hihi a teraz ide ze szfagrm na spacerek z pieskai dzis noc u tesciowej :_ pierwszy sylwester przed tv ale tak chcilam

wiecie poplakam sie jak mi tesciowa skladala zyczenia powiedziala ze zyczy mi tego co sobie i jeszcze takiego malutkiego poryczalam sie a ona ze bedzie wszystko dobrze ze jestem mloda i teraz moze byc juz tylko lepiej :-) a fotke robil dzisiaj mojego M brat moj prywatny fotograf haha

Dziewczynki!!!

Pati superowa fotka.. widziałam na NK... ślicznie!!!!!!!

Agatko.... i jak M lepiej?

Wróbelku ciesze się że wkońcu napisałaś. Bo strasznie się martwiłyśmy już o Ciebie i kruszynkę. Szkoda że nie ma usg... ale wyobrażam sobie co Wy czujecie..Buźka dla Was.

Agula AJ.. niech się spełnią te życzenia.

Jeżyk..i wszystkie inne dziewycznki..ciężaróweczki spokojnego i w swoim czasie szybkiego rozpakowania życzę.

paaaaa

Wszystkiego najlepszego w Nowym roku. Wszystkim dziewczynkom fasolek i dzidziusiów w tym roku życzę.:tak:
No i zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia a resztę się kupi.:-D
Dziewczyny martwię się strasznie, chodzi o to że jestem w 33 tygodniu ciążu a nie odczuwam czkawki u dziecka kiedy to niby już ma być norma jeżeli któraś może coś wie na ten temat to odpiszcie bo osiwieje z tych nerwów.

hej Anesto:-)
kurde u Ciebie juz 33 tydzien ciązy??? szok jak ten czas leci!

z czkawką to ci nie pomoge bo ja ją odczuwałam ale jakos od 19-20 tyg ciazy ...

ale jesli czujesz ruchy to powinno byc ok:-)

reklama
Hej dziewczynki
a my jutro z M zmykamy do wawy :) z jednej strony juz sie ciesze bo w koncu bede mogla spac z M a z drugiej smutno bo zostawiam mame i tequile
oby ten rok byl lepszy dla nas wszystkich :DDDDDD

Do góry