reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.......
My tez grzecznie w domciu...Gosia słodko zasnęła....ale wytrzymała.....
Teraz czas zacząć nowy rok z nowymi postanowieniami....i nadzieja...
Kochane wszystkiego Naj.....na Nowy Rok.

reklama
Przepraszam, że dopiero teraz, ale to przez złośliwość rzeczy martwych nie mogłam pisać wcześniej
Najpierw rodzice powiedzieli, że laptop nie działa, a potem jeszcze rozwalił się przekaźnik do netu, ale już jest ok
Byłam u gina i oczywiscie co zepsute usg, ale w piatek umowil mnie na 8:30 do szpitala i mam nadzieje, ze tam sie nie zepsuje, bo jak pracowałam w szpitalu to psuł się każdy sprzęt w pobliżu którego sie pojawiłam Taki już mój urok

A tak poza tym chcę wam wszystkim życzyć Szczęśliwego Nowego Roku i duuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżooooooooooooooooooooo nowych fasolek i zdrowych tych które już są Trzymajcie się Buziaki

Witam w nowym roku kochane własnie skonczylismy ogladac horhor hihi a teraz ide ze szfagrm na spacerek z pieskai dzis noc u tesciowej :_ pierwszy sylwester przed tv ale tak chcilam

wiecie poplakam sie jak mi tesciowa skladala zyczenia powiedziala ze zyczy mi tego co sobie i jeszcze takiego malutkiego poryczalam sie a ona ze bedzie wszystko dobrze ze jestem mloda i teraz moze byc juz tylko lepiej :-) a fotke robil dzisiaj mojego M brat moj prywatny fotograf haha

Dziewczynki!!!

Pati superowa fotka.. widziałam na NK... ślicznie!!!!!!!

Agatko.... i jak M lepiej?

Wróbelku ciesze się że wkońcu napisałaś. Bo strasznie się martwiłyśmy już o Ciebie i kruszynkę. Szkoda że nie ma usg... ale wyobrażam sobie co Wy czujecie..Buźka dla Was.

Agula AJ.. niech się spełnią te życzenia.

Jeżyk..i wszystkie inne dziewycznki..ciężaróweczki spokojnego i w swoim czasie szybkiego rozpakowania życzę.

paaaaa

Wszystkiego najlepszego w Nowym roku. Wszystkim dziewczynkom fasolek i dzidziusiów w tym roku życzę.:tak:
No i zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia a resztę się kupi.:-D
Dziewczyny martwię się strasznie, chodzi o to że jestem w 33 tygodniu ciążu a nie odczuwam czkawki u dziecka kiedy to niby już ma być norma jeżeli któraś może coś wie na ten temat to odpiszcie bo osiwieje z tych nerwów.

hej Anesto:-)
kurde u Ciebie juz 33 tydzien ciązy??? szok jak ten czas leci!

z czkawką to ci nie pomoge bo ja ją odczuwałam ale jakos od 19-20 tyg ciazy ...

ale jesli czujesz ruchy to powinno byc ok:-)

reklama
Hej dziewczynki
a my jutro z M zmykamy do wawy :) z jednej strony juz sie ciesze bo w koncu bede mogla spac z M a z drugiej smutno bo zostawiam mame i tequile
oby ten rok byl lepszy dla nas wszystkich :DDDDDD

Do góry