reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Szafirek co u Ciebie kochana?
No fakt,wielu rzeczy z M nie miałam i się obyło.Ale myślę o takich bardziej koniecznych typu przewijak,fotelik,dla mnie koszula,majtki,kapcie.Takie co na pewno trzeba.
A mase jest rzeczywiście wynalazków,które tylko chałupe zagracają,bo się niepotrzebne okazują.Ja raczej rozsądna jestem w tej kwestii.

reklama
Szczesliwego Nowego Roku

I juz mamy styczen hehe ale ten czas pedzi Sylwek ok siedzielismy do 5 rano Zyczenia z mama i morze lez ale co zrobic taka wrazliwa jestem ...

anesto ja tez zadnej czkawki nie czulam ...jedynie ruchy synka
agus bedzie dobrze i bedzie synek
kingus czekamy na Wasze usg ...
gabi ja tez nic nie mialam jak syna rodzilam nic!!!wszystko mama pokupowala jak bylam w szpitalu nawet koszule nie mialam do szpitala i musialam meczyc sie w szpitalnej i dopiero na drugi dzien mama przywiozla mi swoja A synek mial lozeczko jak mial 4 miesc

pozdrawiam Was wszystkie i ide asku

wlasnie czekam na telefon od psiapsioly z Irl
juz prawie spakowana jestem jutro tylko wałówka zostanie do spakowania i 5 godzin jazdy brrrr jak ja nie lubie jezdzic busami ani autobusami ale poki co musimy sie tym zadowolic:-D

reklama
no wiec wszystko ok:) serduszko pieknie bilo
Bardzo się cieszę :tak::tak:

troche mnie mdli od tego duphastonu,leze sobie i mysle czy tym razem sie uda...boje sie cholernie...
Będzie dobrze na pewno ;-);-);-)

Widzę, że wiele z nas spędzało sylwestra pod kołderką ja też to rozważałam ale w końcu poszliśmy do znajomych, którzy też przeziębili i tak posiedzieliśmy do 1 i do domku do wyrka. Ciągle mam katar, nos boli:-( Dziś rano chciałam zbadać sobie szyjkę i w śluzie było pasmo krwi więc nici z mojego testu. Tak mi się zaczęła poprzednia @ tylko mam nadzieje, że cykl mi się nie skróci za bardzo. Robiłam ten progesteron i chciałam odebrać wczoraj wynik ale było już zamknięte więc dopiero jutro będę mogła go zobaczyć. Podejrzewam, że będzie bardzo niski i w następnym dostanę duphaston. Przez to przeziębienie nawet nie mam siły się smucić, że @ nadchodzi.

I jeszcze jedno pytanko jaka powinna być szyjka przed @ ??

Do góry