reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kochane Dziewczynki! Rzadko tu zagladam, ale co wchodze to widze nowy suwaczek! CUDOWNIE! Tylko tak dalej

Dosienko! Tylko spokojnie. Beta w ktoryms momencie ciazy zaczyna spadac, wiec moze to juz u Ciebie nastepuje. A poza tym kazde laboratorium ma swoje normy i pewien margines bledu. Czy oba ostatnie wyniki mialas z tego samego laboratorium?

Ponizej wklejam orientacyjne normy:

Normy beta-HCG

tydzień ciąży mlU/ml
3-4 ----------- 9 - 130
4-5 ---------- 75 - 2600
5-6 --------- 850 - 20,800
6-7 ------- 4,000 - 100,200
7-12 ---- 11,500 - 289,000
12-16 ---- 18,300 - 137,000
16-29 ----- 1,400 - 53,000
29-41 ------- 940 - 60,000

A WSZYSTKIM DZIELNYM DZIEWCZYNOM Z TEGO FORUM ZYCZE NAJGORECEJ, ZEBY NASTEPNY ROK BYL O NIEBO LEPSZY I WYNAGRODZIL WASZE LZY. MOCNO SCISKAM I CALUJE

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki!!

Agula irl trzymam dzisiaj kciuki za ciebie i maleństwo.A fotkę z usg obejrzę już w przyszłym roku:-D

Wróbelku ty też masz dzisiaj wizytę.Trzymam kciuki.Odezwij się do nas

Wszystkim dziewczynką składam życzenia wszystkiego naj,najlepszego w nadchodzącym 2009 roku, spełnienia marzeń.Wszysktim brzuchatką życzę szczęśliwego rozwiązania w terminie, a tym którym teraz się nie udało owocnych staranek w 2009 i ślicznych fasolek.Buziale

Uciekam do pracy ,bo dzisiaj ruch w interesie niewiarygodny:-D:-D:-D

Do napisania w przyszłym roku
PAPAPAPAPAPA

Dziewczynki,
widzę, ze przygotowania do sylwestra trwają...a ja w pracy....

Słodziutka...ja jestem w pracy, moge isc na L4 od 7.01 i nie wracać bo mam juz zastepstwo i 5 i 6.01 bedę przekazywac obowiazki....moge ale nie muszę, czuje sie na razie swietnie, zmeczenie, ból bzrucha, mdłości, zgaga mineły wraz z przejsciem do historii 14tc wiec zobaczę....jedyna niedogoda to ciągle powiekszone bolace wezły chłonne, nie wiem co to ale od swiąt mam opryszczke na całym nosku i powiekszone gruczoły..zapytam we wtorek lekarza.
Wiki spi we własnym łóżeczku w nocy, zasypia w nim sama i cala noc tam jest, nie wstaje wcale, czasem popłakuje ale chyba juz sie przyzwyczaiła...tak szybko odrobiła to co jej ubyło podczas rotawirusa, ze jestem w szoku...chyba jej sie choroba przydała bo zaczeła nareszcie jesć i sie upominać...nauczyła się otwierac buzię, juz mozna jej dac cala łyzeczke jedzonka do buzi ....:tak:

pozdrawiam was wszystkie i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ lepszego w NOWYM ROKU!!!!!

Aga Irl. o której masz usg?

Cześć babki.Zaraz poczytam co u Was.
Maggi bardzo,bardzo miło Cię widzieć:tak:
Trzymam kciuki,dzisiaj chyba usg Wróbelek i Aga irl.
Na razie.Pa.

reklama
Dosia,nie wiem,nie chcę Cię w błąd wprowadzić:zawstydzona/y:
Ja nigdy w takich odstępach czasu bety nie sprawdzałam.Nie wiem czy potem spada,czy już tylko nie rośnie.
Mi akurat rosła mimo obumarłej ciąży:sorry2:
Ja bym powtórzyła betę,albo/i pojechała na jakieś usg,nawet do szpitala czy coś,żeby się niepotrzebnie nie denerwować.Ciężarna w szpitalu zawsze muszą przyjąć,zbadać.Najwyżej powiedz na izbie,że cie bardzo boli czy coś to nie będą dyskutować.Trzymamy kciuki i daj znać koniecznie.
Na razie.Pa.

Do góry