reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-D:-DHej...dziewczynki ja znowy na chwilkę,,,,,:-):-):-)

Słodziutka... a jakos nie mam weny do pisania ale dzielnie podczytuję.. buziaki,, a co u CIebie ty tez mało piszesz co u CIebie tyko o wszystkich pamiętasz,,, pozdrów Selenkę....

SYLA.....mi mówiła lekarka że duphaston i luteina ma to samo działanie... mówiła że po luteinie doustnej moge żle się czuć...........a dopochwowa ok,,,, jedyna różnica między luteina a duphastonem jest cena,,,,, na recepte za 2opakowania luteiny, tj 60 tab. kosztuje 6,40zł......bez recepty prawie 60 zł..... a duphaston nie jest refundowany,,,,,,,,,to tyle co wiem....:-D:-D:-D

KAROlka, KINGUSIA, AGI, MARZENKA i wszystkie starające trzymam za was kciuki,,,,życze Wam spokoju, zdrowia i upragnionej fasolki,,,,,,trzymam za WAS kciuki...:-D:-D

Zafasolkowane,,,,, spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania..............

RESZCIE SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH NAJSKRYTSZYCH...
:-D:-D:-D

Wszystkim ,życze, aby ten rok był lepszy od starego!!!!!!!!!!11111:-D:-D:tak::tak:

reklama
Witam się z Wami cała wściekła. Ale to w końcu ostatni dzień tego koszmarnego roku.
Mąż z temperaturą 38,3 na antybiotyku od rana, Bronek wkurzony na cały świat obgryza choinkę, która już i tak ledwo się trzyma. Ja dostałam @ i tak mnie brzuch napierdziela nawet żadne leki nie chcą pomóc. Ciekawe co się jeszcze dzisiaj ciekawego wydarzy. Mam nadzieję że Małż do wieczora lepiej sie poczuje i pójdziemy na Sylwka chociaż na chwilę.

Pozdrawiam, nie życząc takiego dnia jak ja mam.
Buziaki

Aga IR, Wróbelek dajcie znać jak po usg - trzymam kciuki

Hej dziewczyny :)
ja już po zakupach...brrr... zimno jak cholera ale przynajmniej słonko pięknie świeci :-D
Dostaliśmy dzisiaj zaproszenie na sylwka od sąsiadów/przyjaciół ale wąt[pie że się wybierzemy bo oni na rynek chcą koło 23 iść a niestety naszej kudłatej samej zostawić nie możemy :sorry2:
Więc zostajemy jednak w domku... zaraz zabieram się za robienie jakis smakołyków na wieczór :-)

Dosia ja miałam na becie takie normy:

1,3-2 tydzień 16-156
2-3 tyd. 101-4870
3-4 tyd. 1110-31500
4-5 tyd. 2560-82300
5-6 tyd. 23100-151000
6-7 tyd. 27300-233000
7-11 tyd. 20900-291000
12 tyd.16684-127939
13 tyd. 10743-89074

ale chyba najlepiej tak jak napisała Gabi... iść sprawdzic i przestać się martwić:tak: na pewno wszystko dobrze :-)

AgaIr...czekamy :-)

Stary Rok mija lecz marzenia zostają
Niech one się wam wszystkie spełniają:-):-)
I z Nowym Rokiem niech los wam sprzyja:-):-D
A ogród życia wnet się zazieleni (tym co się starają :tak:)
Szampańskiej zabawy i mocnej głowy;-)(tym co mogą :-D)
na tę jedyną noc w roku a po za tym:
Przyjemności w dotyku,
Słodkości w przełyku,
Szelestu w kieszeni,
I słońca promieni,
Oraz by Rok cały
Po prostu był wspaniały!
Czego wam Wszystkim i sobie życzę

dziewczynki dziekuje za wszystkie odpowiedzi. powiem szczerze ze boje sie strasznie ale chce spokojnie poczekac do piatku. ostatnio tez pojechalam na szpital tylko sie zbadac i zostalam tam na prawie 3 tygodnie. :-(
szukalam troszeczke informacji na necie ale nic konkretnego nie znalazłam.
nic zostaje mi poczekac te 2 dni.
a tak poza tym to chcialam Wam wszystkim zyczyc Szczesliwego Nowego Roku. aby ten rok był dla kazdej z Was bez wyjatku o wiele lepszy i obfitujacy w same dobre wydarzenia w zyciu.

Hejka

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!Jedna już za Nami... jest OK. Więc czekam na wróbelka i Agulę Irl...

Gabi... ;-):-)

Maggie kochana jak dobrze Cię zobaczyć.. choć tylko na chwilkę. Przesyłam całe mnóstwo pozytywnej energi. Pamiętamy o Tobie. I Życzę Ci.. czego Twa dusza zapragnie w 2009 roku by się spełniło!!!

Wszystkie buziam...

Dosia ja na Twoim miejscu również pojechałabym do szpitala. A nie musisz się godzić na hospitalizację.

Witam się... . Wynik badania USG genetycznego wyszedł prawidłowy. Maluszek ma już ponad 7 cm. Przeziernośc karkowa 1,8 cm . Kośc nosowa jest. Serce w porządku, przepływ krwi prawidłowy. Pęcherz, żołądek tez ok. Pępowina 4,9 cm. Łozysko na ścinie przedniej. Amniopunkcja wyznaczona na 14 stycznia. Około 20 powinnam znać wszystkie wyniki z genetyki i płeć. Pierwszy raz robili mi dziś USG przez brzuch. Bardzo się cieszę ,że wyszło prawidłowo. Mogę spokojnie zakończyć stary rok. Zmykam na spacer. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Dziewczyny, ale mieliśmy noc, mąż miał prawie 39 st gorączki, spać wogóle nie mogliśmy, zasnęłam dopiero nad ranem...chałupa do posprzątania a ja siły nie mam.... a wieczorem na sylwka do rodziców..... nie wiem jak ja go przeżyję...

a teraz życzenia:
Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po
kroku w nadchodzącym Nowym Roku

reklama
Do góry