reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
eee w 9 tygodniu? nawet nikt nie powie tutaj plec ci powiedza okolo 24-25 tygodniu
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ide sie polozyc i poodpoczywac....dobranoc dziewczynki....
do jutra
do jutra
Maggie2412
Fanka BB :)
Kochane Dziewczynki! Rzadko tu zagladam, ale co wchodze to widze nowy suwaczek! CUDOWNIE! Tylko tak dalej
Dosienko! Tylko spokojnie. Beta w ktoryms momencie ciazy zaczyna spadac, wiec moze to juz u Ciebie nastepuje. A poza tym kazde laboratorium ma swoje normy i pewien margines bledu. Czy oba ostatnie wyniki mialas z tego samego laboratorium?
Ponizej wklejam orientacyjne normy:
Normy beta-HCG
tydzień ciąży mlU/ml
3-4 ----------- 9 - 130
4-5 ---------- 75 - 2600
5-6 --------- 850 - 20,800
6-7 ------- 4,000 - 100,200
7-12 ---- 11,500 - 289,000
12-16 ---- 18,300 - 137,000
16-29 ----- 1,400 - 53,000
29-41 ------- 940 - 60,000
A WSZYSTKIM DZIELNYM DZIEWCZYNOM Z TEGO FORUM ZYCZE NAJGORECEJ, ZEBY NASTEPNY ROK BYL O NIEBO LEPSZY I WYNAGRODZIL WASZE LZY. MOCNO SCISKAM I CALUJE
Dosienko! Tylko spokojnie. Beta w ktoryms momencie ciazy zaczyna spadac, wiec moze to juz u Ciebie nastepuje. A poza tym kazde laboratorium ma swoje normy i pewien margines bledu. Czy oba ostatnie wyniki mialas z tego samego laboratorium?
Ponizej wklejam orientacyjne normy:
Normy beta-HCG
tydzień ciąży mlU/ml
3-4 ----------- 9 - 130
4-5 ---------- 75 - 2600
5-6 --------- 850 - 20,800
6-7 ------- 4,000 - 100,200
7-12 ---- 11,500 - 289,000
12-16 ---- 18,300 - 137,000
16-29 ----- 1,400 - 53,000
29-41 ------- 940 - 60,000
A WSZYSTKIM DZIELNYM DZIEWCZYNOM Z TEGO FORUM ZYCZE NAJGORECEJ, ZEBY NASTEPNY ROK BYL O NIEBO LEPSZY I WYNAGRODZIL WASZE LZY. MOCNO SCISKAM I CALUJE
Ostatnia edycja:
Alicja1985
Fanka BB :)
pewnie dlatego jestes spokojna ze bedzie wszystko w porzadku
a my jutro bedziemy podziwiac piekna fasolineczke :
a my jutro bedziemy podziwiac piekna fasolineczke :
Ostatnia edycja:
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Witam dziewczynki!!
Agula irl trzymam dzisiaj kciuki za ciebie i maleństwo.A fotkę z usg obejrzę już w przyszłym roku
Wróbelku ty też masz dzisiaj wizytę.Trzymam kciuki.Odezwij się do nas
Wszystkim dziewczynką składam życzenia wszystkiego naj,najlepszego w nadchodzącym 2009 roku, spełnienia marzeń.Wszysktim brzuchatką życzę szczęśliwego rozwiązania w terminie, a tym którym teraz się nie udało owocnych staranek w 2009 i ślicznych fasolek.Buziale
Uciekam do pracy ,bo dzisiaj ruch w interesie niewiarygodny
Do napisania w przyszłym roku
PAPAPAPAPAPA
Agula irl trzymam dzisiaj kciuki za ciebie i maleństwo.A fotkę z usg obejrzę już w przyszłym roku
Wróbelku ty też masz dzisiaj wizytę.Trzymam kciuki.Odezwij się do nas
Wszystkim dziewczynką składam życzenia wszystkiego naj,najlepszego w nadchodzącym 2009 roku, spełnienia marzeń.Wszysktim brzuchatką życzę szczęśliwego rozwiązania w terminie, a tym którym teraz się nie udało owocnych staranek w 2009 i ślicznych fasolek.Buziale
Uciekam do pracy ,bo dzisiaj ruch w interesie niewiarygodny
Do napisania w przyszłym roku
PAPAPAPAPAPA
Dziewczynki,
widzę, ze przygotowania do sylwestra trwają...a ja w pracy....
Słodziutka...ja jestem w pracy, moge isc na L4 od 7.01 i nie wracać bo mam juz zastepstwo i 5 i 6.01 bedę przekazywac obowiazki....moge ale nie muszę, czuje sie na razie swietnie, zmeczenie, ból bzrucha, mdłości, zgaga mineły wraz z przejsciem do historii 14tc wiec zobaczę....jedyna niedogoda to ciągle powiekszone bolace wezły chłonne, nie wiem co to ale od swiąt mam opryszczke na całym nosku i powiekszone gruczoły..zapytam we wtorek lekarza.
Wiki spi we własnym łóżeczku w nocy, zasypia w nim sama i cala noc tam jest, nie wstaje wcale, czasem popłakuje ale chyba juz sie przyzwyczaiła...tak szybko odrobiła to co jej ubyło podczas rotawirusa, ze jestem w szoku...chyba jej sie choroba przydała bo zaczeła nareszcie jesć i sie upominać...nauczyła się otwierac buzię, juz mozna jej dac cala łyzeczke jedzonka do buzi ....
pozdrawiam was wszystkie i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ lepszego w NOWYM ROKU!!!!!
Aga Irl. o której masz usg?
widzę, ze przygotowania do sylwestra trwają...a ja w pracy....
Słodziutka...ja jestem w pracy, moge isc na L4 od 7.01 i nie wracać bo mam juz zastepstwo i 5 i 6.01 bedę przekazywac obowiazki....moge ale nie muszę, czuje sie na razie swietnie, zmeczenie, ból bzrucha, mdłości, zgaga mineły wraz z przejsciem do historii 14tc wiec zobaczę....jedyna niedogoda to ciągle powiekszone bolace wezły chłonne, nie wiem co to ale od swiąt mam opryszczke na całym nosku i powiekszone gruczoły..zapytam we wtorek lekarza.
Wiki spi we własnym łóżeczku w nocy, zasypia w nim sama i cala noc tam jest, nie wstaje wcale, czasem popłakuje ale chyba juz sie przyzwyczaiła...tak szybko odrobiła to co jej ubyło podczas rotawirusa, ze jestem w szoku...chyba jej sie choroba przydała bo zaczeła nareszcie jesć i sie upominać...nauczyła się otwierac buzię, juz mozna jej dac cala łyzeczke jedzonka do buzi ....
pozdrawiam was wszystkie i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ lepszego w NOWYM ROKU!!!!!
Aga Irl. o której masz usg?
reklama
Dosia,nie wiem,nie chcę Cię w błąd wprowadzić
Ja nigdy w takich odstępach czasu bety nie sprawdzałam.Nie wiem czy potem spada,czy już tylko nie rośnie.
Mi akurat rosła mimo obumarłej ciąży
Ja bym powtórzyła betę,albo/i pojechała na jakieś usg,nawet do szpitala czy coś,żeby się niepotrzebnie nie denerwować.Ciężarna w szpitalu zawsze muszą przyjąć,zbadać.Najwyżej powiedz na izbie,że cie bardzo boli czy coś to nie będą dyskutować.Trzymamy kciuki i daj znać koniecznie.
Na razie.Pa.
Ja nigdy w takich odstępach czasu bety nie sprawdzałam.Nie wiem czy potem spada,czy już tylko nie rośnie.
Mi akurat rosła mimo obumarłej ciąży
Ja bym powtórzyła betę,albo/i pojechała na jakieś usg,nawet do szpitala czy coś,żeby się niepotrzebnie nie denerwować.Ciężarna w szpitalu zawsze muszą przyjąć,zbadać.Najwyżej powiedz na izbie,że cie bardzo boli czy coś to nie będą dyskutować.Trzymamy kciuki i daj znać koniecznie.
Na razie.Pa.