reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczynki.Witam cieplutko:-D

Syla gratulacje ogromniaste:-D:-D:-D

Ja mam gorący okres w pracy...Wiadomo sylwester=monopol. Dostawy alkoholu takie duże, że aż strach.Wszystko trzeba sprawdzić ,bo wciskają w kartony jakiś bubel...I jak nie sprawdzisz przy dostawcy twoja strata...a jutro to wogóle będzie masakra. Flaszeczka,pieniążek,flaszeczka,pieniążek...itd. Ale przynajmniej szybko czas mija jak jest wielu klientów.

Miruś ja też idę na sylwka do rodziców i też mamy takie bardziej kumpelskie układy (chociaż jak miałam z 16 lat to jak pies z kotem:zawstydzona/y:). Będzie jeszcze moja siostra z mężem i brat mojego M z dziewczyną. Moi rodzice to jeszcze młodzieniaszki (po 42 latka, no jutro po północy 43:-D) i wszyscy się z nimi dobrze bawią.

reklama
Do góry