reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oczywście wszystkie nie wymienione dziewczynki mam w sercu. Ale nie sposób już wszystkie wymówic..:zawstydzona/y:

Kasiu(Kasiek) a Ty co dziś tylko wpadłaś i wypadłaś?? Pracy dużo???

Karolka buziale dla Ciebie...!!!! Niech Nowy rok dla nas będzie lepszy..

reklama
Wpadłam się przywitać.
Dopadło mnie przeziębienie, kicham mam katar i średnio się czuję. Dziś robiłam progesteron wyniki jutro ale otworzę je dopiero w styczniu.

kingus mnie nic nie bolalo......nawet cycki dopiero niedawno zaczely mnie bolec...wiec kochana nie przekreslaj wszystkiego tylko dlatego ze nic cie nie boli
Cień nadziei pozostał ale bardzo mały :zawstydzona/y:

Kinguś...ja objawów ciazowych przed 2II nie miałam, 2 dni zgagi 5 dni po owulce a potem chore korzonki i nic nie czułam specjalnego...piersi mnie zaczeły bolec w 6tc...a ble być w 7tc...ale już mi przeszło i czuje sie good !!! :-)...trzymam kciuki by własnie takie cykle bez objawów nas miło zaskakiwały :-)
Dzięki kochane jesteście;-)

Kinguś faktycznie to dopiero!DOPIERO!!! 21dc i jeszcze nic nie jest przesadzone. Wszystko w rękach Boga. A ja nadal mam nadzieję że to Ty zaczniesz nowy rok.. a jak któraś Cię ubiegnie... tylko się cieszyć :-p:-D
Czekam cierpliwie. No mam nadzieje, że któraś mnie wyprzedzi i mi fliudki prześle:-D:-D:-D

A jutro sylwester... chyba na czworakach i z termoforem w majtkach!
Ale za to jak oryginalnie ;-)

Cześć babki.
Przeżyłam glukozę.Teraz oby wynik był ok.
Super :-)

cyniczna zrobiłam spaghetti carbonara ale M jak próbował to miał dziwną minę hihi a ja smak straciłam,a co przynajmniej docenią co to znaczy mieć pyszny obiadek;-)
cześć Pikselko
Mniam mniam

Dzieciątko ładnie ułozone, serduszko pięknie bije więc jest ok.
Bardzo się cieszę :tak::tak:

Kingus- a co do Ciebie to moze jeszcze za wczesnie na tesciora? poczekaj kilka dni..
Czekam ale z coraz mniejszą nadzieją:zawstydzona/y:

Pewnie jutro już nie zajrzę dla tego dziś składam Wam życzenia żeby ten Nowy Rok okazał się lepszy. Niech spełnią się Wasze najskrytsze marzenia. I oczywiście szampańskiej zabawy.
szampan.jpg

Witajcie w ten przedostatni dzień w roku,ja sama go spędzam,M pojechał na trening i nieprędko wróci.

Kinguś ja tam wierzę,że będziesz pierwsza.:tak:

Cyniczna oj musisz miec nerwy z żelaza,no niestety początek wspólnej drogi to ciągłe docieranie się,daj M szansę:-):-)

Słodziutka ja mocno wierzę,że ten Nowy Rok będzie dla nas dużo lepszy i łaskawszy niż ten który się kończy i tego nam wszystkim życzę:tak:

dziewczynki mam do Was bardzo wazne pytanie. a wiec w 7 tygodniu ciazy robilam poziom hcg i wyniosl 88188 mIU/mL. widzialam wtedy serduszko i z dzidzia było ok. wczoraj czyli juz w 10 tyg znow powtórzylam badanie i wynioslo 84686 mIU/mL. czy jest to mozliwe aby beta juz zaczeła spadac??? wizyte mam dopiero w piatek i starsznie sie boje ze znow strace dzidzie...

hejka dziewczynki :-D
M se wlasnie poszedl a ja mi sie nudzi
Tequila tylko czeka az jej pilke rzuce i zaraz ja wywale przez okno bo jest tak upierdliwa ze masakra :-D
ale kocham ja nad zycie :rofl2:

Witajcie.
Asiu widzę że Ciebie ten przeklęty pęcherz też zamęcza. Mnie ostatnio 2 miechy dręczył. Ja chodzę w 2 parach majtek i w pasie na nerki i mi przeszło ale za to jaka się czuję atrakcyjna............ Buuuuuuu...... Dużo o tym dziadostwie czytałam, mój znajomy lekarz kazał mi moczyc dupke w nadmanganianie potasu (m.in.) to tylko 1,70 a naprawde ulga od razu i po kilku razach mi się polepszyło. Ale trzeba uwazac żeby za dużo nie nasypac bo bedziesz świeciła fioletową waginą :-) Bo brałam już furagin, urosal, cipronex i amoksiklaw i nic. A i żurawine piłam i dużo kwaśnego. Ale żurawinę to myślę lepiej bez cukru bo ona ma zakwaszac mocz a tak se myślę że przecież duża ilośc cukru to pożywka dla bakterii...... Może kiedyś siądziemu i jakąś pracę o tym napiszemy?

reklama
Do góry