reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama

Stary Rok mija lecz marzenia zostają
Niech one się wam wszystkie spełniają
I z Nowym Rokiem niech los wam sprzyja
A ogród życia wnet się zazieleni
Szampańskiej zabawy i mocnej głowy
na tę jedyną noc w roku

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc złe chwile zostaną za nami.
Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia,
radości a przede wszystkim morze miłości!
153.gif
182.gif
noc13.gif

Ostatnia edycja:
hej kobietki:-)
ja juz po pracy, miałam urwanie glowy ale jakos zlecialo, nie bardzo mogłam sie skupic..
od duphastonu troche mnie mdli, i ciągle mi sie odbija, ale da sie jeszcze wytrzymac..
za to w domu nie ma wody i ani prania wstawic, ani naczynia umyć, jest u nas mój brat więc wysłałam męzusia i braciszka do kina a ja se bede leniuchowac:-)
musze isc jeszcze do apteki, bo ginka polecila mi jakis nowy płyn do higieny intymnej.

Kingus- a co do Ciebie to moze jeszcze za wczesnie na tesciora? poczekaj kilka dni..

Cyniczna i na Ciebie przyjdzie czas kochana:-) na wszystkie!!

u mnie dzis minęło 8 miesiecy od straty dzieciaczka:-(((

wiecie jak teraz analizuje te 5 miesięcy, które staralam sie o tą ciaze, to jestem pewna ze przyczyną byl ten niski progesteron i nie mógł sie zarodek zagnieździc, poza tym jestem w szoku ze w cyklu"bezowulacyjnym" hahaah zaszłam w ciąze, wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewalam..

bardzo sie ciesze dziewczyny, bardzo!!!!

poszłam do apteki kupilam 2 opakowania duphastonu i płyn do higieny intymnej i zapłaciłam 120zł!! opakowanie starczy na 10 dni,pytam panią czy luteina jest tansza a pani nie odpowiedziala tylko powiedziala ze to jest inny lek,yhy ale dzialanie ma chyba takie samo??
ale jak juz jestem na duphastonie to chyba nie ma sensu zmieniac...

Sylwia zostaw ten duphaston,nie ma co żałować, ja tak żałowałam bo nie poszłam od razu na wizytę,myślałam,że co będę płacić2 razy a teraz żałuje ,że nie poszłam
jak trza to trza:-)

witaski

Sylwia duphaston jest to progesteron syntetyczny a luteina jest naturalna..... ale to tez progesteron, ja po luteinie bardzo źle się czułam a po duphastonie było ok
a pani w aptece sama nie zmieni leku bo luteina jest refundowana i dużo tańsza..... więc wiadomo zysk nieporównywalnie mniejszy....
ale ceny duphastonu w aptekach bardzo się różnią więc może następnym razem popytaj bo może być nawet 15-20 zł. na opakowaniu.....

Gabi widzę że przeżyłaś........ no to ulga....... twój suwaczek też pędzi do przodu, tylko przez to leżenie już masz wrażenie że stanął w miejscu......

buziaczki dla wszystkich

ja oczywiście w pracy więc "ciężko pracuję".......

ale jutro będę balować:tak:

Asia ależ ty masz nastrój!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niestety odstaw swego lubego na parę dni bo cię zamęczy........ a twoim przyszłym potomkom potrzebna jest wypoczęta mama ........

reklama
Hejka dziewczynki

Gabi tak się cieszę że się udało! Teraz trzymam by wynik był oki.. To prawda Twój suwaczek też pięknie mknie do przodu! Ale najciemniej pod latarnią.. choć wiem.. o co Ci chodzi. O "bezpieczny" moment dla Twojego dziecka. Modlę się za Was!

Jeżyk super wieści i od Ciebie i dzidziusia!!! Super. Mówisz że wracasz do chodzących więc witaj w naszym skromnym gronie ;-):tak: Teraz to już tylko z górki.

Mika faktycznie pięknie wyglada już Twój suwaczek z 30-stką!! A jutro imprezka zapowiada się bardzo miło.

Andzi trzymam za Was caly czas kciuki.. modlitwa jest...

Sylwia jak napisała Gabi o to własnie chodziło.. może ginka też wiedziała co robi mówiąc Ci bezowluacyjny a jakoś duphaston dała ;-):tak::-D Lekarze niektórzy to też dobrze psycholodzy!!!

Alutka widzę że ciezko pracujesz więc.. miłej pracki Ci życzę. A jutro.... ehhh koniecznie proszę o zdjęcie w kreacji!!!!!!!! I nie ma wymówek że to czy tamto!!!

Anetko dziewczynki pisały że ból, złość i pytanie dlaczego ja zawsze w sercu pozostanie... ale napewno zmniejszy to swoje oblicze bo Ty nauczysz się z tym zyć. A póki co pamiętaj że masz już wspaniałą osobę obok siebie która cierpi tak jak i Ty.. może i bardziej? Widząc Ciebie zapłakaną?

Edytko i jak podróż do męża???? Odezwij się proszę.

Wróbelku Ty również nie dajesz znaków zycia.!!!!!!!!!

Asiu spokój, spokój i spokój może Ci teraz pomóż i zdecydowanie zakaz przytulanek! Jestem z Tobą. I w Sylwestra będziesz mieć całkiem szykowną kreację!

Pixelko wiec kiedy idziesz na to l4? Po nowym roku? A Wikusia powróciła już na dobre do swojego łóżeczka?

Agatko :tak::-):-D widze że tabex ma zadziałać!! Oby się udało! (innym) :zawstydzona/y::-D

Kasiu Szafirku całuski dla Was...jutro ostatni dzień tego roku... a pożniej mówisz że ma być już tylko lepiej?

Marzenko super życzenia!! Dziękuje w swoim imieniu!

Alicja1985 cytomagelia jak napisała GABI jak robisz to ważne jest tylko w danym cyklu starankowym. Więc teraz robić bez sensu.

Buziam wszystkie i zmykam...

Do góry