Hejka dziewczynki
Gabi tak się cieszę że się udało! Teraz trzymam by wynik był oki.. To prawda Twój suwaczek też pięknie mknie do przodu! Ale najciemniej pod latarnią.. choć wiem.. o co Ci chodzi. O "bezpieczny" moment dla Twojego dziecka. Modlę się za Was!
Jeżyk super wieści i od Ciebie i dzidziusia!!! Super. Mówisz że wracasz do chodzących więc witaj w naszym skromnym gronie ;-)
Teraz to już tylko z górki.
Mika faktycznie pięknie wyglada już Twój suwaczek z 30-stką!! A jutro imprezka zapowiada się bardzo miło.
Andzi trzymam za Was caly czas kciuki.. modlitwa jest...
Sylwia jak napisała Gabi o to własnie chodziło.. może ginka też wiedziała co robi mówiąc Ci bezowluacyjny a jakoś duphaston dała ;-)
Lekarze niektórzy to też dobrze psycholodzy!!!
Alutka widzę że ciezko pracujesz więc.. miłej pracki Ci życzę. A jutro.... ehhh koniecznie proszę o zdjęcie w kreacji!!!!!!!! I nie ma wymówek że to czy tamto!!!
Anetko dziewczynki pisały że ból, złość i pytanie dlaczego ja zawsze w sercu pozostanie... ale napewno zmniejszy to swoje oblicze bo Ty nauczysz się z tym zyć. A póki co pamiętaj że masz już wspaniałą osobę obok siebie która cierpi tak jak i Ty.. może i bardziej? Widząc Ciebie zapłakaną?
Edytko i jak podróż do męża???? Odezwij się proszę.
Wróbelku Ty również nie dajesz znaków zycia.!!!!!!!!!
Asiu spokój, spokój i spokój może Ci teraz pomóż i zdecydowanie zakaz przytulanek! Jestem z Tobą. I w Sylwestra będziesz mieć całkiem szykowną kreację!
Pixelko wiec kiedy idziesz na to l4? Po nowym roku? A Wikusia powróciła już na dobre do swojego łóżeczka?
Agatko
:-)
widze że tabex ma zadziałać!! Oby się udało! (innym)
Kasiu Szafirku całuski dla Was...jutro ostatni dzień tego roku... a pożniej mówisz że ma być już tylko lepiej?
Marzenko super życzenia!! Dziękuje w swoim imieniu!
Alicja1985 cytomagelia jak napisała GABI jak robisz to ważne jest tylko w danym cyklu starankowym. Więc teraz robić bez sensu.
Buziam wszystkie i zmykam...